Diğer Kızlarııım naber? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Erkolara sormuyorum umrumda değilsiniz yazmayin. Ee beybiler nasıl geçti gününüzz 💅🏼 Güncellemeler1 yıl Ay kız neşesi kategorisi gelsin yaa. KS duy sesimii Kızlarııım naber? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İyi demek isterdim ama iyi değilim 😏 1 8 Yorumla Soran 1 yıl ☹️☹️ niyee noldu Yorumla sedefffinci 1 yıl Bilmem midem bulanıyor 😢Senden naber Yorumla ManyakBaron31 1 yıl Hamile değilsindir inşallah Yorumla sedefffinci 1 yıl Yuh tövbe yarabbim hz. Meryem değilim kendi kendime hamile kalayım Yorumla Bilinmeyen_hayat 1 yıl @sedefffinci zencefil, nane veya kuşburnu çayı içebilirsiniz mide bulantısına karşı. Kendinize lütfen dikkat edin hastalanmayın 😊 Yorumla sedefffinci 1 yıl Ahahah teşekkür ederim aman aman sizde dikkat edin kendinize malum havalar soğudu 🙂 Yorumla Bilinmeyen_hayat 1 yıl Evet maalesef havalar soğudu teşekkür ederim ince düşünceleriniz için 😊 Yorumla ManyakBaron31 1 yıl @sedefffinci senin gibi güzelin manitası vardır heralde Yorumla
AslanDogan34 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ergolar yazmazsa kalırsın böyle kimse bakmaz😂😂😂 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Yazmasinlar. Naptin sürekli girip soruyu mu kontrol ettin yaziik Yorumla AslanDogan34 1 yıl 😂😂😂 yok 2 kere denk geldi hiç artma yok tıklayımda puan kazan dedim😂😂😂 Yorumla AslanDogan34 1 yıl Gerçi gizlisin puanda kazanamıyon Yorumla AslanDogan34 1 yıl Niye yazık Yorumla Soran 1 yıl Master'ım. Puana ihtiyacim yok 😉 Yorumla AslanDogan34 1 yıl Tamamda niye hava atıyon😂😂😂 elbet bir gün bizde oluruz😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Önce sen eziklemeye çaliştin üste çikma 😃 Yorumla AslanDogan34 1 yıl Yok ben şaka yaptım niye ezikleyim ya ama iyidi yinede👏👏👏 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kapatma zaman erkeklere soruyu ne kapatmıyon 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Canim böyle istedi sen gözünü kapat Yorumla ManyakBaron31 1 yıl Kapatmam sen kapat Yorumla Soran 1 yıl Yoo Yorumla ManyakBaron31 1 yıl Ama erkekler daha çok yorum yapmış 😅 Yorumla Soran 1 yıl Merakli melahatsiniz cunku Yorumla ManyakBaron31 1 yıl Kızlar yazmıyor ki 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İyi demek isterdim ama iyi değilim 😏
☹️☹️ niyee noldu
Bilmem midem bulanıyor 😢
Senden naber
Hamile değilsindir inşallah
Yuh tövbe yarabbim hz. Meryem değilim kendi kendime hamile kalayım
@sedefffinci zencefil, nane veya kuşburnu çayı içebilirsiniz mide bulantısına karşı. Kendinize lütfen dikkat edin hastalanmayın 😊
Ahahah teşekkür ederim aman aman sizde dikkat edin kendinize malum havalar soğudu 🙂
Evet maalesef havalar soğudu teşekkür ederim ince düşünceleriniz için 😊
@sedefffinci senin gibi güzelin manitası vardır heralde
Ergolar yazmazsa kalırsın böyle kimse bakmaz😂😂😂
Yazmasinlar. Naptin sürekli girip soruyu mu kontrol ettin yaziik
😂😂😂 yok 2 kere denk geldi hiç artma yok tıklayımda puan kazan dedim😂😂😂
Gerçi gizlisin puanda kazanamıyon
Niye yazık
Master'ım. Puana ihtiyacim yok 😉
Tamamda niye hava atıyon😂😂😂 elbet bir gün bizde oluruz😂😂
Önce sen eziklemeye çaliştin üste çikma 😃
Yok ben şaka yaptım niye ezikleyim ya ama iyidi yinede👏👏👏
Kapatma zaman erkeklere soruyu ne kapatmıyon