Çocuk varsa ve onun psikolojik sağlığına gelişim sağlığına dikkat ediliyorsa bekar kadının dilediği gibi yaşaması başına dertler açmaz. Çocuğu bir yere emanet etti çocuk annemi özledim diye ağlıyor durmuyor ama anne ortalıkta yoksa ulaşılamıyorsa heralde dedikodu olur. Yaşadığı çevrenin yaşam tarzı da önemli, aile apartmanında oturuyor diyelim akşam veya gece eve erkek misafir alıyorsa elbette dedikodu olacaktır ve genç cocukları olanlar özellikle iyi bir örnek olmadığını duyuracaktır. Birbirinden uzak bir sitede yaşamak o tarz yaşam tarzları için uygun olanı, tabi birde çocuğu emanet edebileceği bir aile ferdine de ulaşılabilir olmalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
hiç birimizin hayatı bakire değil, hayat böyle maalesef. ama bir anneysen elinden geldiğin kadar kendi çivini bırakmamalısın. çocuğun babasıyla yaşanan sorunlar nedir bilmiyorum ama babası da illa ki srviyordur çocuğunu, bh nedenle de barışmayı deneyebilirsin sonuçta sen annesin ve çocuğunu babasız yetiştirmekten mahkum bırakmak yerine görevini yerine getirmelisin. hiç çocuğum olmadı evlenmedimde öpüşmedim bile ama bana kalırsa iyi birini bul derim yaşlı genç farketmez ya da yurtdışına çık
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bekar anneyim. bosanmis kadın algısı gerçekten çok kötü... Çirkin teklifler düşünceler hakkımda yakistiramalar canımı çok sıkıyor ve yalnız yasiyorum gece geç geleyim bütün bina dedikodumu yapıyor.
72 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Ay ne kadar kötü insanlar herkesin hayatına bakacaklarına kendi boklu hayatlarına baksınlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyşe bir şey yok tabii ki sadece çocuksuz bekarlardan daha dikkatli olman bir gerçek. Bugün çocuğu olmayan bir kadın belki daha rahat davranır çünkü hiç istmese sadece kendini düşünüp çekip çıkar. Fakat çocuklu kadınlar hayatlarına birini alacağı zaman diğerlerine nazaren ince eleyip sık dokuması gerekir. Artık sadece lendini düşünmek olmaz çocuğu da düşünüp bir karar vermek gerekir.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Böyle bir zorunluluğun bekar bir kadın olarak nasıl istiyorsan öyle yaşayabilirsin insanlara kalırsa canlı bir ölüden farkın kalmaz hayat senin karşı senin, Bekar kadından tek bir farkın var karar alırken çocuğunu göz ardı etmemen bu kadar.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Bekar anne olduğun için bence bekar ve çocuksuz erkeklerden uzak dur
Bir çocuğun var iki dulsun
Kendi denginde biri ile mutlu olabilirsin14 Yorumla
Soran+1 yılDulum hatırlattığınız için sağolun ama şöyle bir şey de var sokaktaki kaç kadın hâlâ bakire? dul olmanın Bir önemi yok bence önemli olan çocuk
- +1 yıl
Evet onu diyorum işte çocuk var o sorun
Ama yine başından resmi bir evlilik geçtiği için bekar biri ne yaşamış olursa olsun bir olamazsın. Evlilik yaşanmış sonuçta. Senin çocukta olduğu için macera değil kendine uygun çocuğuna zarar vermeyecek örnek olabilecek birini hayatına almak. Özellikle kız çocuğu ise daha da zor. Etraf sapık dolu o yüzden dikkat et. - +1 yıl
- +1 yıl
@Akrep-Bir_Adam evet
+1 yılNeden yaşayamayasın? Bakma sen bizim şu toplumumuza. Seni de, çocuğunu da seve seve hayatına dahil edecek biri çıkacaktır karşına.
10 Yorumla
+1 yılHayır yalnız olmak zorunda değilsin. Kendine uygun gördüğün bir insanla hayatını birleştirebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılKimseyi kafana takma ama çocuğunun geleceğini düşün. Belki seni çok seven biri çıkar karşına..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yalnız kalmaz zorunda değilsiniz ama ilişkilerinizde çocuklarınızı da göz önüne alarak adım atmalısınız. Biraz daha temkinli olabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılElbette yaşayabilirsin ama yaşadığın şeylerin evladına olan etkilerini ve ileride olacak olan sonuçlarını iyi düşünmeni öneririm.
00 Yorumla
+1 yılBekar kadınlar kadar bekar erkeklerre var çocuklu tekrar evlenebilir ya da birini sevebilirsin çocuğun engel değil sorumluluğun sadece
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Bir sürü bekâr anne çatır, çatır aşk yaşıyor. Senin sorunun ne ki?
016 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk sorun değil mi
Soran+1 yılSonuçta onun sorumluluğu psikolojisi istekleri de var
- +1 yıl
Çocuğun yaşı, cinsiyeti, olayın ona nasıl yansıtıldığı.. vs hepsi önemli. Özellikle erkrk çocuğu anneyi sahiplenip kıskanır. Bekâr bir anne olarak birini sevip. beraber. olabilecegini ona uygun bir dille anlatmak gerekir. Dünya sonuçta onların etrafında dönmüyor. Herkesin kendi hayatı var.
Soran+1 yıl5 yaşında erkek
Soran+1 yılBizi hiç eş olarak yakın görmedi ne kadar etkiler anlar bilmiyorum
Soran+1 yılYani hayatımı sadece çocuğuma sarılarak geçriicem
Soran+1 yılFarketmemesi imkansız ayrılmıyoruz hiç o yokken görüşürümlük bir şey yok
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
aerolite ya sen yanlış anladın ya ben. sanırım biri var zaten kendi evine gelen
Aile & Toplum konusunda 556 cevap paylaştı. Nasıl bir işte çalışıyorsun çocuk kaç yaşında
020 Yorumla
Soran+1 yılÖzel bir şirkette çalışıyorum
5 yaşında
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılOturup sohbet etmiyoruz çocukla görüşmek istediğinde görüşüyoruz
- +1 yıl
Yani biraz zor o zaman gizli olmalı cinsel bir şey yaşamak için çocuğumun annesisin tribine girer ve huzursuzluk yapabilir eğer ciddi bir evlilik düşünürsen evleneceğin adamını da çocuğu olursa iyi olur eğer eşin senden önce evlenirse işin biraz daha kolay kaç yıldır bekarsın
Soran+1 yıl5 yıldır
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılAldattığı için ayrıldık
Soran+1 yılErkek
- +1 yıl
Sen insanların dediklerine bakma kafanda bir şey varsa yaşa sana yakışan şeyleri yap hepimiz insanız sonuçta hiçbir şey yapmasan bile konuşurlar çevrende boşanmış çocuklu arkadaşların varsa onlarla takıl biraz çocuk 2 sene sonra okula gider daha rahat olursun arada babasına gönder orada kalsın sende kendine zaman ayır bu şekilde bazen sahilde yürüyüş bile insana iyi geliyor hiç aday var mı cinsel manada bir şey yaşamayı düşündüğün
Soran+1 yılÇocuk şuanda okula gidiyo zaten
Babasında kalmasını istemiyorum istediğinde özlediğinde görüşüyorlar bir kaç saat benimle kalmasını istiyorum
Aday yok, düşünmedim
Soran+1 yılOlmadı herkesle gereğinden çok mesafeliyim
Soran+1 yılÇocuk varken isteyebilir miyim bilmiyorum
Soran+1 yılUyuyamıyorum bir şey olacak diye sürekli uyanıyorum hissediyorum ama çocuğu da kötü etkileyecek diye korkuyorum
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değilsin. sadece güvenilir ve ne istediğini bilen biriyle olmalısın.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılçevrendeki yorumlara kulak verirsen mutlu olamazsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğunu sakınıp koruyabileceksen etkilenmemesini sağlayabileceksen çocuğa travmalar yaşatmayacaksan insansın düşüncelerine göre her şey yaşayabilirsin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesle her şeyi yaşayabilirsin, doğru çevre edinmeye çalışmalısın önce.
00 Yorumla
+1 yılYaşaya bilirsin hata yanlış hayatta olabilir
Hepimizin hatasi var ama bedelide var maalesef00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. boşanmış biri olarak kendine her zaman ayirabilirsin niye sorun ediyorsunki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 986 cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık insanı öldürür, bazı şeyleri zamana bırakmalısın.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynı şekilde çocuğu olan dul bir erkek ideal olur sizin için bence
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver yaşama ciddi ilişki yap kimseye kendini kullandırtma
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYok yaparsın, millete göre mi yaşıyorsun sen hayatı
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki yasayacaksin seninde hakkın ama dikkat et kullanima
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Niye yalnız kalasin ama çocuk her zaman önüne çıkar. Kolay değil senin gibi biri
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değilsin ama dikkatli olmalısın. Çok dikkatli.
00 Yorumla Bekar anne derken sanırım dul demek istediniz yoo sizinde hakkınız niye yaşamıyorsunuz
00 YorumlaYo ne alaka bosanmis bir suru erkek var ama guvenilir biri bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbüyük konuşmiyim ama bekar anne olsam çocuğum da kız olsa ilişki yaşasam bile herkesten gizli yaşarım adam bile kim olduğumu bilemez.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Değilsin muhtemelen kendini yalnızlığa mahkum ediyorsun biraz çevrene bakılırsan hayatına girmek isteyenleri farketmeye başlarsın bence 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşkooo genelde senle olmak isteyen kişilerin amacı hep sx
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayette yasarsin
Eski sevgilimde ayniydi cok firsat yakaliyorduk00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkim dedi? sen istedikten sonra kimle ne istersen yaşarsın🤷♂️
00 YorumlaYaşına bağlı biraz da, yaşın müsaitse ve çocuğun büyüdüyse yaşayabilirsin ama çocuğun daha ufaksa biraz daha ertelesen faydası var sanki
07 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk kaç yaşında olmalı
- +1 yıl
Ya şöyle söyleyeyim benim annem babamda boşanmış bir çift, çocuğun en azından 3 4 yaşını doldurup anaokuluna başlamadan birileriyle görüşmeni tavsiye etmem, ayrıca görüşürken dikkatli olmalısın mesela ilişkin ciddiyete binmeden asla çocukla tanıştırmamalısın o kişiyi, travmatik izler bırakabilir çocukta, ayrıca erkekler boşanmış bir anne olduğunu bildiklerinden istifade etmeye çalışır çirkin tekliflerle gelir yani işin zor, kötü niyetli kişiler oldukça fazla çünkü, sana tavsiyem ilişkilerine ilk olarak arkadaşlık ettiğin insanlarla flörtleşerek başlaman
Soran+1 yılÇocuğum 5 yaşında
Ciddi bir ilişki istmeiyorum bir daha evlilik vs korkutuyor
Sadece sevilmek istiyorum diyebilirim biriyle ilişkim olsun canım cicim falan
Soran+1 yılİstediğin gibi yorumlayabilirsin 🙃
Soran+1 yılUmarım
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece daha seçici olman gerek
Ne yaşarsan yaşa karşındaki adam olsun.00 Yorumla
+1 yılYorumlar yanik dolmusta evlensen bence daha iyi olur çocuğunun aksi takdirde psikolojisi bozulur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik şimdilik uzak bana ama seviyeli neşeli ve saygılı güzel bi sevlilik istersen tanışmak isterim. Gencim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Ne alakası var istediğin gibi yaşayabilrisn
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnne olman evlenmeye engel değil
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki yasamayacaksin
00 Yorumla Yaşamalısın tabi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYasarsin niye yasayamayacaksinki
00 Yorumla Yok öyle bir şey gayet bulursun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılYaşayabilirsin Hakkın dır
00 Yorumla
+1 yılolma canım nıye olcaksınkı :D
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var istediğin gibi yaşayabilrisn
00 YorumlaNeden öyle düşündün tekrar birini bulabilirsin
00 YorumlaÖyle bir kural yok. Yaşayabilirsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılYaşayacaksın neden yaşamayasın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin tercihin bence
Neden yaşanmasın ki00 Yorumla Yoo mesela tanışabiliriz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Anlaştığın olursa yaşarsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. kafana göre takıl işte çocunu ihmal etme ama
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun olduğu için zor görünüyor
00 Yorumla
+1 yılBak şimdi bir sürü abaza gelir
00 Yorumla
+1 yılKeske seninle tanissaydik diyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılAdaylar damlar şimdi, rahat ol...
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır zorunda değilsin ki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. sen istersen her şey yaşaya bilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnne olduğun için yapmaman gerek
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. yoo senin de hakkın var elbet
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne