Sizce hiçbir alanda kız - erkek ayrımı yapılmaması, tüm alanların kız - erkek karışık olması gerektiğini düşünmekte haksız mıyım?

Ailem dindar ve geleneklerine bağlı insanlar, öyle olunca haliyle ben de öyle yetiştirildim. Bizim kültürümüzde aşırı derecede kız - erkek ayrımı yapılır. Yani kızlar 2. sınıf insan olarak görülmez, kız - erkek eşit görülür, ama asla aynı görülmez ve o yüzden belli bir yaşa gelmiş kızlarla erkeklerin bir arada olmalarına, oturmalarına, arkadaş olmalarına iyi gözle bakılmaz. Ben de dedemgilin yanında doğup 5 yaşına kadar orada kaldığım için bundan çok etkilendim, sonrasında ise muhafazakar okullarda okuduğum için o düşünce iyice beynime kazındı. Birkaç yıl sonra ben de kızlarla erkeklerin asla arkadaş olamayacağını düşünmeye başladım. Hatta bir ara kızların yüzüne bakmanın haram olduğunu düşündüğüm için kız gördüğüm anda başka yöne bakıyordum, ama sonra İzmir'e üniversite okumaya geldim ve zamanla bu düşüncem bayağı değişti. Şu anda ise hiçbir yerde kız - erkek ayrımı yapılmaması, okul, yurt gibi akla gelebilecek tüm alanların kız - erkek karışık olması gerektiğini düşünüyorum. Sizce haksız mıyım?
Sizce hiçbir alanda kız - erkek ayrımı yapılmaması, tüm alanların kız - erkek karışık olması gerektiğini düşünmekte haksız mıyım?