Harbiden niye bu kadar kontrol manyagilar? Kendisi benden 11 yas buyuk Esimin ailesini o idare ediyor. Benide nisanliyken idare edebilicegni Sandi. Kina ve dügünumde Hic ilgilenmedi bastim mesafeyi dolayli yoldan. Evlendim ilk aylar tavir yapti. Simdi en buyuk abisi evleniyor diye iyi olalim kardes gibi olalim tarzi konusmalarda bulundu Benle. Hic bir basarimi kutlamaz beni asla tanimaya yanasmadi, disarda bir kahve bile icmisligiim yoktur ve simdi abisi evleniyo diye elaleme cok iyimisiz gibi gösteri yapmak istiyo heralde 😅Hic samimi gelmiyor. Öyle diyen inssn simdi esimle tatildeyiz grubumuz var annelerle. orada Anneler iyi tatiller falan diyo tutup iyi tatiller bile diyemiyor kiskancliktsn ölcek🤣😂Ama kendisi yasinda 40 + Yeni gelin adayi icin kina yapiyor, gruba yaziyor ediyor bende onun gibi hic yanit vermiyorum yazilip cizilene, kudursun🤣😂
Böyle olmayi sevmiyorym ama haketmiyor :)) Anca Isi dustugunde Benle yakin oluyor. Bu arada öbur yeni gelinle cok sıkı fıkılar şimdiden🤣
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Valla mükemmelsin tüm yeni gelinlere ders vermen lazım 😂😂
Tesekurler. Ya öylede ben karsidaki cahil insani degistitmeye kalkmiyorum polemige girmiyorum he hi idare ediyorum e zaten azda görusiyotum. Beni degistitmeye kalkan o oluyor. E zaten basya yakinlik hissedemedim sonrasida malum yazdiklstim gibi. Öyle oluncada takmamak en guzeli oluyor sinir bozucu bulsamda. Kimseye kenfimi sevdiriyim gibi bi Ihtiyac durmiyotum kendimin arkasinda duruyorum sonuna kadar :)))
Insanın en başta kendini bilmesi karşındaki insani tanimasi ve bunu kabullenmesi ona göre kendi hayatını şekillendirmesinin vücut bulmuş halisiniz resmen tebrikler keşke tüm kadınlar sizin gibi olsa bu konuda
Cok tskrler öyle tabi. Nabza göre serbet. maalesef cogu insan basta ne oluyosa sonrada öylr oluyor. Aile ici iliskileride isyerinde sevmedigmiz iliskiler gibi görulmeli bazen. Görusuldugunde he hi gulumse gec sonrada aldiris etme. Cekemeyenler o sekilde zsten belli ediyor kendini. Degmiyo. Bide bazi insanlar dramdan besleniyor
Görumcemin cahilligine egolugna gelincede, dedigim gibi kina grubunda yaziuor ciziyor plan saat vs e sen görupte bi iyi tatiller demezsem kusira bakma benim kinamda Hic bisey yspmadin yardimin dokummadi simdide kendi kinasiymis gibi herseyi organize ediyor yeni gelinr :) resmen bana nispet yapar gibi. Bende musafir gibi gelip misafir gibi davranicam :))
Senin yapın buna müsait iyi kide öyle iki ablam var evlendiklerinden beri bir araya gelince dert dinlemekten artık içim dışıma çıktı herşeyi o kadar fazla kafaya takıyorlar ki bir de ayarları yok kendilerini savunmaları gerektikleri yerde suspuslar sessiz olacaklari yerde kendilerini yanlış ifade etmelerinden hep haksız çıkıyorlar tam bir komediler cidden iyi ki öylesin tam gaz devam bildiğinden şaşma lütfen
En kötude o ya iste. Degmeyen seyler icin bas agritmak. Ha birde objektif olamayan insanlar en Kötusu zaten. Herkes kendi hayatina odaklansa baskalarini degistitmeye olduklari gibi sevse kabul etse sorun olmicakta napalm :) bilmiyorum benim davranisim dogrumu, kesinlikle hic bir zaman isinamadim ustrlkk birde bana gicikligna yapilmis onca sey varki. En guzeli böyle mesafeliye devam
Sizde takmayin sakin ablalarinizin o konularini
En doğrusunu yapıyorsun kendi hayatında. Şimdi hayatlarına aldıkları sorunlu adamların sorunlu aileleri var ve bize geldiklerinde sürekli deşarj olmaya çalışıyor bunlar ve sürekli akıl veriyorum normalde aklı başında kadınlar ancak duygusal olarak muhattap oldukları insanlar sorunlu olunca anormal bir duruma nasıl normal tepki verilir hala cozebilmis değiller her akıl verisimde tutmuyorlar aradan zaman geçince dediklerime gelip pişmanlık duyuyorlar bu döngü halinde devam ediyor malum ciğer dayanmıyor naparsin
Sende haklisin kardes gibi arkalarinda dirmakla elbet ki Cok olgun birisine benziyosunuz. Ablalariniz sizin asil demeue calistignizi dinleseler elbet daha ragat ederler ama onlarda yetiskin insanlar sonucta. Es aileleriyle mesafeli olmakta fayda vardir herzmn
İsterler
Iste cok dengesizce
Aynen katılıyorum sana
Öylede.. Uzuldugmu taktigmi göstermiyorum. Hic bi sirrimi özelimi anlatmiyorum ama adamlar durmadan ben sustukva beni degistitmeye calisiyolar ona ne yapicam? Fazla görusmuyorum zaten
Belli etmen gerek
Iste belli edince polemik oluyor. Okadar kucuk seylerde olsa demedim cubku o samimiyeti ztn istemiyorum. Böyle polemik takilmak daha iyi degilmi? Ne etliue ne sutluye misali
Buda olabilir ama sen kendini kandırıyorsun mutsuzken mutlu görünmek gibi
Ya öylede ben karsidaki cahil insani degistitmeye kalkmiyorum polemige girmiyorum he hi idare ediyorum e zaten azda görusiyotum. Beni degistitmeye kalkan o oluyor. E zaten basya yakinlik hissedemedim sonrasida malum yazdiklstim gibi. Öyle oluncada takmamak en guzeli oluyor sinir bozucu bulsamda
İşin zor senin
Valla söylenip dursun. Bend bugune kadar polemige girmedim okadar seye kirildim. Mesafeli Takilmaya devam ederim
Boş ver yA
Öyle yapiyorum. Uzuldugmu taktigmi göstermiyorum. Hic bi sirrimi özelimi anlatmiyorum ama adamlar durmadan ben sustukva beni degistitmeye calisiyolar ona ne yapicam? Fazla görusmuyorum zaten