Aile & Toplum 3 Aralık doğum günüm! Kutlayacak olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor 😀😀 Güncellemeler+1 yıl 25 oldum yaaa off yaşlandım😃😃 Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim🐰🥳✨☺ 3 Aralık doğum günüm! Kutlayacak olan var mı? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Doğum gününüz kutlu olsun iyi ki doğdunuz :) 0 0 Yorumla
nickmickyoklan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl iyi ki dogdun muzaffer allah sana saglik omur versin.🧿🧿 1 4 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler🥳☺✨ Yorumla crazzy42 +1 yıl muzaffer derken? Yorumla nickmickyoklan +1 yıl sen anlamazsin Yorumla crazzy42 +1 yıl peki Yorumla
Hello-o_o-o Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İyiki doğdun yeni yaşınla birlikte sana sağlık huzur mutluluk getirsin.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim🥳✨☺ Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun, Allah sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllar yaşamanı nasip etsin. 😊 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 💫🐰😊😊💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻✨✨🥳 Yorumla kucukomerdk35 +1 yıl Rica ederim. Yorumla Soran +1 yıl 🤭🤭🤭✨ Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşında huzur ve mutluluk seninle olsun 🌹 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🥳🧜♀️🥰😊🤭 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Rica ederim 😊🌹🌹💕 Yorumla Soran +1 yıl 🥰🥰🥰😊💫🐰 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doğum günün kutlu olsun prenses nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun 🙃♥️ 1 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç oldun bakalım 😀 Yorumla Soran +1 yıl 25 yaşına girdim 😀😀☺☺💃🏻🧜♀️🐰💫teşekkür ederim☺ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederimEminim ki ailen arkadaşların sevgilin senin için ne kadar güzel sürprizler hazırlayacaklardır kim bilir Yorumla Soran +1 yıl hıhı evet 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereden biliyorsun 😀 Yorumla Soran +1 yıl Benim ailem yok.😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani anlamadım Yorumla Soran +1 yıl boş ver Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Dogum gunun kutlu olsun mekan kapattin dogum gunu icim gelelim mi 0 0 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl iyi ki doğdun 😀 Ne yaşlanması, en güzel yaşlar bu yaşlar. 26 yıkama oradan biliyorum 😀 0 1 Yorumla isimsizdiss +1 yıl 26 yim, telefon bozulacak acilen telefon almam lazım awk 😀 Yorumla
crazzy42 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 99% +1 yıl doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı ve mutlu yaşların olsun 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. İyi doğdun yay💛 Mutlu bir ömür diliyorum sana, hayat hep gülsün yüzüne 🤍🎂 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. Antalya beleğe buyur gel katlı pasta yaptırayım sana 0 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Keşke doğmasaydın da gelmeseydin şu it oğlu it dünyaya. 0 1 Yorumla Dertliymxm +1 yıl 😀 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çeyrek asrı devirdin demek 😅 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Yaş 35 yolun yarısıdır demiş cahit sıtkı henüz degil Yorumla s Taciiiii +1 yıl Olsun çeyrek oluyo yine ama 50 olsa yarım olurdu nice yaşlara 😂 Yorumla Soran +1 yıl hahahha ya yarısı 35 50 olsa yarım olmaz jsjdjdkfk sagol Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yok yok yıl olarak demiştim ben çeyrek asır 25yıl ediyor ya dmdkkx 😂 Yorumla Soran +1 yıl yine aynı jdjdkd Yorumla s Taciiiii +1 yıl Yok yok farklı hem cahit 46da göçtü gitti fpğfmvpckv Yorumla
Selenophile_moon Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Doğum günün kutlu olsun 🦋 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim.💫🐰☺✨✨🥳 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nice mutlu yaşlar olsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler 😊 Yorumla
tugrul3461 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kutlarım sevgilim 1 9 Yorumla Soran +1 yıl thank youu✨☺🥳 Yorumla tugrul3461 +1 yıl Şu an nerdesin hediyen bende kaldı 😇 Yorumla Soran +1 yıl Hediyeye gerek yok düşünmen yeterli ☺☺ Yorumla tugrul3461 +1 yıl Olmaz senin o gel vereyim Yorumla Soran +1 yıl jsskks sagol Yorumla tugrul3461 +1 yıl Ben gelim ya sevgilim 🤣 Yorumla Soran +1 yıl boş ver degmez Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla tugrul3461 +1 yıl Seviyorum ya seni deme öyle üzülürüm bak 🤣 Yorumla
MetehanGüRbÜz Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Nice yıllara, ömür boyu istediğin şeyler çıkar karşına inşallah. 0 0 Yorumla
HuysuzzDoktorr Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl İyi ki doğmuşsun, kaç oldun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 25 oldum 😃🥳✨hatırlatma yaw Yorumla HuysuzzDoktorr +1 yıl Bence kadın olduğunu anladığın döneme yeni giriyorsun Yorumla
Kmldmrc Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Doğum günü kutlu olsun :) 1 3 Yorumla Soran +1 yıl ilk mesajımmmmmm🥳😀 Yorumla Kmldmrc +1 yıl :) :) Yorumla Soran +1 yıl 🥳🥳 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İyi ki doğdun mu sen cevap ver 1 0 Yorumla
haydarhay Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun. Mutlu yıllar. 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun nice senelere 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu başarılı bir ömür dilerim iyi ki doğdun. 0 0 Yorumla
TuniȿՁθ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl 3 aralıkta doğdunuz için sizi tebrik ederim 0 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun 0 0 Yorumla
zelisssss0619 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Nice sağlıklı başarılı yılların olsun 0 0 Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı. Oturdum bekliyom şu an🕛 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Mutlu yıllar.. 0 0 Yorumla
AltınGozluAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Yaşlandıkça güzelleşenlerden olman dileğiyle 😉 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 843 cevap paylaştı. İyi ki doğdun iyi ki varsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Senin şanlı başka bir isteğin var gibi 1 11 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanki Yorumla Soran +1 yıl evet 😃anladın jsjssjzmzmeğfmcçqğdmzös Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sana yardım edeyim istersen 😉 Yorumla Soran +1 yıl gizliden nasıl çıktın ama jajzmwşwgl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayıp ama üzdün beni😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25 sen daha iyi Yorumla Soran +1 yıl hwjsjzldöe😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gülme gel 😈 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀😀😀😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gülüyon? Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı. Tsbiiiiu 1 0 Yorumla
mlkclb123 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Nice mutlu yıllara 1 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler☺✨ Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 433 cevap paylaştı. Mutlu yıllar 🌼 1 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 891 cevap paylaştı. Kutlu olsun. 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Mutlu yıllar🎂🎂🎂🍫 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hepin börtdey olsun 0 0 Yorumla
gızembenncanoooooo Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Iyi ki doğdun canım nice güzel yaşların olsun 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mutlu yıllar 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. İyi ki doğdun 0 0 Yorumla
Rzqarr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl İkizler burç değilsen kutlarım 0 4 Yorumla Jennieninçileklikeki +1 yıl Nedennn Yorumla Jennieninçileklikeki +1 yıl Senin de düşmanın oldu yaa ikizler Yorumla Jennieninçileklikeki +1 yıl Tövbe tövbe yaa bu kadar soru içinde bunu açtım ve senin yorumunu gördüm yaa Yorumla Rzqarr +1 yıl @Jennieninçileklikeki hahahha🤣 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Yaşlandın bea. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Doğum gününüz kutlu olsun iyi ki doğdunuz :)
iyi ki dogdun muzaffer allah sana saglik omur versin.🧿🧿
teşekkürler🥳☺✨
muzaffer derken?
sen anlamazsin
peki
İyiki doğdun yeni yaşınla birlikte sana sağlık huzur mutluluk getirsin..
teşekkür ederim🥳✨☺
Doğum günün kutlu olsun, Allah sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllar yaşamanı nasip etsin. 😊
Teşekkürler 💫🐰😊😊💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻✨✨🥳
Rica ederim.
🤭🤭🤭✨
Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşında huzur ve mutluluk seninle olsun 🌹
Teşekkür ederim 🥳🧜♀️🥰😊🤭
Rica ederim 😊🌹🌹💕
🥰🥰🥰😊💫🐰
Doğum günün kutlu olsun prenses nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olsun 🙃♥️
Kaç oldun bakalım 😀
25 yaşına girdim 😀😀☺☺💃🏻🧜♀️🐰💫teşekkür ederim☺
Rica ederim
Eminim ki ailen arkadaşların sevgilin senin için ne kadar güzel sürprizler hazırlayacaklardır kim bilir
hıhı evet 😃
Nereden biliyorsun 😀
Benim ailem yok.😃😃
Nasıl yani anlamadım
boş ver
Dogum gunun kutlu olsun mekan kapattin dogum gunu icim gelelim mi
iyi ki doğdun 😀 Ne yaşlanması, en güzel yaşlar bu yaşlar. 26 yıkama oradan biliyorum 😀
26 yim, telefon bozulacak acilen telefon almam lazım awk 😀
doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı ve mutlu yaşların olsun
İyi doğdun yay💛 Mutlu bir ömür diliyorum sana, hayat hep gülsün yüzüne 🤍🎂
Antalya beleğe buyur gel katlı pasta yaptırayım sana
Keşke doğmasaydın da gelmeseydin şu it oğlu it dünyaya.
😀
Çeyrek asrı devirdin demek 😅
Yaş 35 yolun yarısıdır demiş cahit sıtkı henüz degil
Olsun çeyrek oluyo yine ama 50 olsa yarım olurdu nice yaşlara 😂
hahahha ya yarısı 35 50 olsa yarım olmaz jsjdjdkfk sagol
Yok yok yıl olarak demiştim ben çeyrek asır 25yıl ediyor ya dmdkkx 😂
yine aynı jdjdkd
Yok yok farklı hem cahit 46da göçtü gitti fpğfmvpckv
Doğum günün kutlu olsun 🦋
Teşekkür ederim.💫🐰☺✨✨🥳
Nice mutlu yaşlar olsun
teşekkürler 😊
Kutlarım sevgilim
thank youu✨☺🥳
Şu an nerdesin hediyen bende kaldı 😇
Hediyeye gerek yok düşünmen yeterli ☺☺
Olmaz senin o gel vereyim
jsskks sagol
Ben gelim ya sevgilim 🤣
boş ver degmez
😀😀
Seviyorum ya seni deme öyle üzülürüm bak 🤣
Nice yıllara, ömür boyu istediğin şeyler çıkar karşına inşallah.
İyi ki doğmuşsun, kaç oldun
25 oldum 😃🥳✨hatırlatma yaw
Bence kadın olduğunu anladığın döneme yeni giriyorsun
Doğum günü kutlu olsun :)
ilk mesajımmmmmm🥳😀
:) :)
🥳🥳
İyi ki doğdun mu sen cevap ver
Doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun. Mutlu yıllar.
Doğum günün kutlu olsun nice senelere
Dogum günün kutlu olsun askim
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu başarılı bir ömür dilerim iyi ki doğdun.
Mutlu yıllar. 🍰
3 aralıkta doğdunuz için sizi tebrik ederim
İyi ki doğmuşsun 🥰🤗
Doğum günün kutlu olsun
Nice sağlıklı başarılı yılların olsun
dg kutlu olsun moruk
Doğum günün kutlu olsun. Iyi ki doğdun🥳🥳
Engelliler günün kutlu olsun
Oturdum bekliyom şu an🕛
Mutlu yıllar..
Güzel bir yaş olsun gizliim💛
Yaşlandıkça güzelleşenlerden olman dileğiyle 😉