ESIMLE DUN YASADIGIMIZ TARTISMA?

Gunaydin. Dun esimle ufak bir tartisma vasadik ve sonrasinda biraz uzadi.
Dun ben yemek yaptim ve biraz fazlaydi esim calisiyordu esime "eve ac gel yolda sakin yeme yemegi bol yaptim" dedim.
O da tamam ne yaptin dedi ben de dun kiymali patlicanli firinda bir yemek yaptim. Yicem isit cay da koy yarim saate evdeyim dedi. Saati geldi geciyor ben uc defa isittim yemegi cay bayatladi daha gelmedi defalarca aradim acmadi ustume kapatti iki dakika sonra mesajda babasiyla konustugunu soyledi.
Babasinin yanina gitmis is ile ilgili. Eve geldiginde ben yemegi hazirlamistim ama yemek istemedi cunku babasinin yaninda yemek yedirmisler ailesi.
Sonra bosverdim geceye dogru acikti ve kendisine buzluktan hazir tavuklardan cikardi ben de cikistim neden yemegimi yemiyorsun fazla yaptigimi ustune basa basa soyledim bana patlican sevmedigini ama sabah kahvaltisinda yiyecegini soyledi. Ben de sinir oldum ve bir daha yemek yapmicami soyledim.
Hem tartisma sirasinda beni cok engelledi fiziksel olarak gicik bir sekilde hem de Benim icin yemek yapmak zor cunky kucuk oglum hic durmuyor ama yine de yemek yapiyorum hem esim icin hem de cocugm icin. Sonra biz biraz tartistik. Bana mesaj olarak baya kizdi niye boylesin nive soylesin dive ben de ona kizdim o kadar emek verdim kac defa yemeni istedim asla yemedin hep baska tercihler dive ve bizim tartismamiz uzadi ben de cok sinir oldum tartismanin sonunda laflarina yemegi cope attim kustuk sabah beraber bir yere gidecektik ama bizi goturmedi kendisi tek basina gitti
ESIMLE DUN YASADIGIMIZ TARTISMA?