Onu çok özlüyorum ama yazsam eskisi gibi olur muyuz?

Merhabalar çok üzücü bir konudan dolayı yardım almak istiyorum sizden. Benim tanıdığım bir çocuk var anne ve babasını çok erken yaşta kaybetmiş, babası çok kötü bir insanmış her gün dövermiş. Ve çok alkolik bir insan uyuşturucu içen türden birisi. Hırsızlık, uyuşturucu satıcılığı ne varsa yaptırıyormuş çocuğa o küçücük bedene neler sığdırmış. Babası eşini satıyormuş para karşılığında bu kadar iğrenç bir insan işte. Çocuk eve geldiğinde annesinin babasına bir mektup yazdığını görmüş mektupta artık dayanamadığını belirtmiş, zaten annesi eşinden çok korkuyormuş sırf annesi dayak yemesin diye o çocuk dayak yermiş, bu yüzden küçük yaşta boksa bile başlamış babasını dövebilmek için şuanda lisanslı boksör. Ve annesinin kendini asarak öldürdüğünü görmüş gözleri önünde benim gözlerimin içine bakıyordu diyor ölürken, biz beraber yıldızları izlerdik mahalledeki çocuklar beni topla oynatmazdı anneminde alacak parası yoktu çok fakirdik demişti bunları yazarken bile ağlıyorum. Bundan dolayı psikolojik sorunları var kimsenin gözüne bakamıyor, ve şiddete eğilimli bir çocuk ama beni kırdığı an özür dileyen birisi yani öyle güzel bir kalbi var. Alkol ve sigara kullanıyor maalesef. Benden 1 yaş büyük. Bir sebepten dolayı aramız iyi değildi beni 2 ay kadar engelledi ama hatalı bendim, ardından ben onun doğum gününü kutlamak için başka bir hesaptan yazdım, orada öğrendim ki aslında benden engeli kaldırmış ama ben farketmemişim, ardından bana sevgilisini olduğunu söyleyince ben orada yıkıldım. İçimdeki ona karşı olan sevgiyi gömüp, onları mutlu etmek için uğraştım. Bunların arası sürekli bozuluyordu zaten olmayacaklarını bilmiyordum sonra bunlar en son bitirdiler. 1 hafta kadar sonra bana sen beni seviyormusun ded. Halbuki o da seviyor ama itiraf edemiyor bana soruyordu gururundan söylemezdi. Bende cevap vermedim görüldü attım o şekilde 1 hafta hiç konuşmadık ben gidip yakın arkadaşına sürekli soruyordum nasıl olduğunu oda anladı benim ona karşı bir şey hissettiğimi.
Güncellemeler
+1 yıl
Sen yavuza aşıkmısın dedi bende inkar ettim, yalan söyleme bal gibide aşıksın dedi. İtiraf ettim en son. Gidip söylememesi için söz verdirttim. Bu çocukta gidip yavuzun bitirdiği kıza bunları söylemiş oda 6-7 ay boyunca beni kandırdınız felan demiş yavuzla kavga etmişler, bana gelip sen bana aşıkmısın lan dedi. Ben şok oldum böyle deyince sonra ben sana bu zamana kadar hiç bir şey hissetmedim dedi. Aramız böyle bozuldu çocukla.
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatından çıkacağım düşün dedim. Bir daha konuşmayalım Allaha emanet dedi, cidden bittirdinmi şimdi dedim. Oda bana bittim, bitirdim dedi. Beni engellemişti kaldırmasını istedim bana bağırdı felan. Sonra bana yazma yavuza diye mesaj geldi bende engelledim. O kızla tekrar sevgili olmuş :) ardından galiba bunlar ayrılmış, benden engelini kaldırmış. Ama ben engelini hâlâ kaldırmadım.
Onu çok özlüyorum ama yazsam eskisi gibi olur muyuz?