Ben ayrıldım.6 ay oldu ilk zamanlar aklıma fazla gelmiyordu. Öfkem sevgimi yeniyordu. Ama çok özlüyorum son zamanlarda acaba karşılıklimidir bu. Sürekli aklıma geliyor. Baktığım her yerde onu görüyorum. Hala öfkeliyim ama seviyorum da. Tekrar yazsam ne kaybederim. Seni cok özledim yazsam ne cevap verir ki?
Bı selam verip konuş öylesine gidişata tavrına göre devam edersin
1
40 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yüzsüz gibi olmam demi. Ayrılan bendim. Ama şu yüreğim hala onu istiyor. Çok kendimi baskiliyorum. Zeynep yapma anlasamazsimiz falan diye ama hep bır kere daha denemekte istiyorum
Ağlıyorum canım gibi. Duygularım alınmış gibi. onu istiyorum ben. Yazsam ne olacak ucunda ölüm yok ya. İnsan bi cevap verir. En azından hayatimda biri var der?
Aynen. Benim tek üzüldüğüm noktada su. Ben kiminle ayrilsam benden sonra doğru kişiyi bulup evleniyorlar. Niye hep ben aci çekiyorum. Ve neden hep benden sonra buluyorlardı o doğru kişiyi. Benden önce bulun. Niye benim canım yanıyor hep
"Benim hayatımda ciddi düşündüğüm birisi var. Birdaha beni rahatsiz etme yanlış anlaşılmasın." Sanki sürekli rahatsiz ediyormusum gibi yazmış. Bende dedim ki "Zaten hayatında birisi varken nasıl rahatsız edebilirim. Öyle birisimiyim."
Tamam yazma bir daha demiş. Hala pesinden koşucam sanıyor heralde. Bir tarafı kalkmış. Ay allahim niye ayrıldığımi bir kere daha anladım. Allah'ın egoisti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bı selam verip konuş öylesine gidişata tavrına göre devam edersin
Yüzsüz gibi olmam demi. Ayrılan bendim. Ama şu yüreğim hala onu istiyor. Çok kendimi baskiliyorum. Zeynep yapma anlasamazsimiz falan diye ama hep bır kere daha denemekte istiyorum
Geçen gün yanlışlıkla bir şey yazdm görüldü atmss. Hayatında biri olduğundan şüpheleniyorum aslında ama Instagrami falanda kapatmis
?
Görüldü atıyorsa atmadan daha iyi
Yazmayın demi
Takmamis yani
Selam yazsam görüldu atarsa bu sefer rezil oluru
Yazma
. gh gibi bir şey yazdm. Sanki yanlışlık yazmış gibi. Görüldü atmisti
Of çok kötüyüm rezil oldum. Çok mutsuzum.
Yazma o iyiye işaret değil başkasına yönel
Olmuyor duygularım Körelmis gibi sevemiyorum.
Uzulcek bı şey yok olur zaman zaman böyle seyler
Ağlıyorum canım gibi. Duygularım alınmış gibi. onu istiyorum ben. Yazsam ne olacak ucunda ölüm yok ya. İnsan bi cevap verir. En azından hayatimda biri var der?
Belki de selam yazsam cevap verecek. Ona neden cevap vermedi sence?
Sence gururundan mi yazmadı. Hayatında birimi var.
Cevap vermez ya da süründürür geçmişin intikamıni almaya çalışır sen bilirsin yaz istersen ama bu yolu izleyecek gibi
Şey desem mi. Ya beni yanlış anlama ama aklımdan çıkmıyorsun bu ara iyimisin merak ettim
Madem bu kadar zorluyorsun şöyle içinden geçenleri dene sansini hadi biz arkandayiz
Selam yazdım. Allah büyük hayırlısı olsun. Olmayacaksa en azından denedim derim, rabbim sana bıraktım kendimi. Hakkımda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim desteğin icin
Sonradan ağlamaktansa şimdi ağlarım hayırlısı ise olsun hayırli değilse olmasın.
Gazan mübarek ola
Çok sağol Allah razı olsun
Yazdm hayatında biri varmis
En azından şansını denemiş oldun kafana takılıp durmaz sende hayatına bakarsin
Aynen. Benim tek üzüldüğüm noktada su. Ben kiminle ayrilsam benden sonra doğru kişiyi bulup evleniyorlar. Niye hep ben aci çekiyorum. Ve neden hep benden sonra buluyorlardı o doğru kişiyi. Benden önce bulun. Niye benim canım yanıyor hep
Dur o zaman sana yaklasayim senden sonrasına böyle bı şans getiriyorsan
"Benim hayatımda ciddi düşündüğüm birisi var. Birdaha beni rahatsiz etme yanlış anlaşılmasın." Sanki sürekli rahatsiz ediyormusum gibi yazmış. Bende dedim ki "Zaten hayatında birisi varken nasıl rahatsız edebilirim. Öyle birisimiyim."
Evet öyle. bi özelliğim var maalesef
Benden sonra gerçek aşkı buluyor herkes
Senin için kötü onlar için iyi bişey bu ama üzülme sende bulursun bı gun
Tamam yazma bir daha demiş. Hala pesinden koşucam sanıyor heralde. Bir tarafı kalkmış. Ay allahim niye ayrıldığımi bir kere daha anladım. Allah'ın egoisti
Allah koruyor işte kurtarıyor
Aslında bana göre olmadığını biliyordum. Ama şeytan işte dürtüyor. Ve ilk defa ayrıldığım birine ben yazdm
En azından içinde kalmadı içinde kalanlar insanı tedirgin eder artık önüne bakmaya odaklan boş ver gecmisi
Evet. İçim rahat. Şükürler olsun. Az önce ağlıyordum ama şu an gülüyorum değişik bir şekilde sinirim bozuldu hemde 😃 ama gülüyorum
Ne değişik bı kadınsın ne ağlanacak bı durum nedengulunecek bı durum aslında rahat bırak kendini
Tamam :) istemsiz gülüyorum.
Hayirkisi
yaz yaz ilerde pişman olacağına
Yazdm hayatında biri varmis
hayırlısı be yoluna bakarsın sende