#ɾҽժ_աօʍɑղ🥂
Ailemi tercih ederdim.
Sevgilimi tercih ederim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

#ɾҽժ_աօʍɑղ🥂
Sevgilimle birlikte geçirmek isterdim, aileyle her zaman vakit geçirebilirim ve bizim ailede bu tür günler pek önemsenmez onlarla birlikte TV izleyip meyve yemek bana sıkıcı gelir en azından sevgili ile birlikte vakit geçirince yapacak bir sürü plan olabiliyor. En azından bir rakı balık bile mükemmel gider o gün.
Ben sevgilimi tercih ederdim tabi ki de.. çünkü başka kimsem yok gerçi şu an sevgilim de yok. bu yüzden de yıl başı kutlamalarını yapmıyorum hiç.. genelde o gün bir şeyler atıştırarak evde film dizi izleyerek geçiririm o geceyi ✨
Ailemle çocukluk zamanında çok kere kutladığımız için, SEVGİLİM'le ❤️ en harikulade yılbaşını yaşatmak için bütün planlarımı önceden yapar, süper bir yılbaşı eğlencesine götürürdüm.🎄🎄🎄🪩🪩🎊🎊🎉🎆🎇
Sevgilim benimle kurduysa planını sevgilimle. Ben onunla kurduysam o başka plan kurduysa yalnızlığın gelişini kutlarız 😄 Şartlar ve imkanlar tabi esneklik getirebilir.
Cevap
28Cevap
Yalnızlığı , geçen sene sahilde balık avladım tek başıma.
Bu sene belirsiz. İzmir’de olduğum için arkadaşlarımla kutlama etkinliği olabilir.
yıkık bir insan olup tüm arkadaşlarım beni ektiği için odamda 35lik votka alıp tek basıma içeceğim
Sevgilim olsaydı bize davet ederdim hep beraber kutlardık onun dışında bazen ailemle bazen sevgilimle kutlarım.
Ailemi tercih ederim çünkü onlar benim herşeyim sevgilim olsa görüşmek istese elbette onunlada görüşürdüm
Battaniyem yatağım laptop um terliklerim ve benim için standart bir gün sonu olacak
Yılbaşı için kutlama planlamadığım için bunlardan birine karar vermiycem.
Yılbaşı benim için bir şey ifade etmiyor, sevgiliyle geçirilecek her özel an güzeldir
Başka bir ülkede tek başıma gireceğim. İkisini de tercih etmiyorum
Yıl başı kutlamiyorum ben uzak duruyorum böyle günlerden
Yılbaşı eğlencelerine sevgiliyle katılmak daha cazip..
En özel günleri planlarken bence öncelik aile olmalı.
Eğlenceli insanlarla takılmak tercih ediyorum
Yılbaşı ve tatil için için sevgili daha ideal olur. Bu yüzden tereddütsüz sevgili diyorum.
Evde olacağım ozel bir şey yapmayı düşünmüyorum.
Sevgilim yok Tek gclik bi program düşünüyorum😎
ben hiristiyan degilim yılbaşı kutlamak bana gore degil
Ailemin yanında olmak daha huzur verir ama sevdiğimi de araya alirim. Hep beraber
Arkadaşlarım ile kutlamayı düşünüyoruz.
Manitayı seçerim😂😂😂 Ailemi sattım hemen🤭
Sevgiliyi tercih ederim
Sevgilim/eşim daima🍀🖤🗝️
Sevgili varken aile de neymiş 😂😂😂
Aile ile çok yaptım sevgili ile yapardım
Önce ailem ile geçirir sonra sevgiliye geçerim
Evde ya da işte olurum
Bu benim kaderim ☹️
Arkadaşlarımı çünkü sevgilim yok 😁
Sevgilimi tercih ederim
Yılbaşında için kutlama planlamiyorum