Hani her aya özel hoş geldin beş gittin seremonisi yapan insanlar vardı neredeler?
Bugün onları göremedim ben hayırdır?

Hani her aya özel hoş geldin beş gittin seremonisi yapan insanlar vardı neredeler?
Bugün onları göremedim ben hayırdır?

Eylül hüzün ayı, yine aylardan Kasım dediler ve melankolilerinde boğuluyorlar muhtemelen, çünkü aralık ayına dair şiir yazan olmadı zahir. Aralık ayının başı kel mi?
Her neyse. Seni soğukluğundan sebep pek sevmem ama hoş geldin aralık. Çabuk bit🤨
başlamışlar gene instada yakın çevrem hoş gel aralık yok bilmem ne aralık demelere ayyy şunların otu b*ku storyde paylaşmaları cidden sinir ediyor beni 😒 her neysee aralık ayı benim için özeldir çünkü ; Dünya’ya merhaba! dediğim ay 😀
Ahaha orada bi atarlandın yükseldin 😂😂
Ha sen doğdun dimi 11 Aralık'taki galibası😏
evet 11 aralık 😌😌 yaa şapşal unutmamışsın 😌
Unutmadım tabii 😏⚘️
love sen ve ben 😌🥰🥰🥰
Hayır aralık ayına hoş geldin falan demedim.. zaten demek de istemiyorum geliyorsa gelsin gelmiyorsa gelmesin nasıl olsa beni ilgilendirmiyor sdfsdfsd ne diğer aylar gibi bu ayda benim için boş geçecek belli ki de
Bu arada yaşın 28 miydi?
Benim mi ruh yaşım evet 😄
Bir görüşte gördüm de 28 demişsin ben 38 sanıyordum :D
10 yaş eksik söyledim şaka şaka
Anladım teşekkür ederim sjsjs gençsin zaten ☺️
Teşekkürler 😌
Rica ederim ☺️
Burcumun günlük yorumunda aralığın ilk gününde büyük miktarda para kazanacağım yazıyordu diye gittim tüm paramı iddaaya yatırdım ve kaybettim mk. Burç yorumu okumayın okutturmayın assjsk
Cevap
16Cevap
hoş geldin dedim, alnından öptüm, yanaklarını yedim, kucağımda hop hop hop hoplattım şimdi de büyütüyorum sddsf 🤣🤣🤣🤣🤣
Şekeri ben yiyecem anlaştık şekerine bakıyorum 😂😂
Ay çok saçma geliyor bana ya gerçi bu ay benim ayım desem yerdir yani😀
Ben bir Eylül'e hoş geldin dedim ya başka da demem
Sonra laf yemeyelim 😃
Yani Eylül gelsin bi bana 😃😃
Dur diyim hemen 😄
Hoş geldin Aralık ayı hoş gelde boş gitme 😻
Diğer aylardan bir farkı yok. Yaşayıp göreceğiz neler getirecek, neler götürecek.
Yok demedim ama şimdi diyorum"hoş geldin aralık bana adam akıllı şeylerle gel şimdiden teşekkürler ayık ol"
Evet dedim önümüzde ki günler için heyecanlıyım doğrusu 3 Aralık Dünya engelliler günü 6 Aralıkta GTA6 fragmanı ve yılbaşı 😊 güzel bir ay bence
Her ay aynı bana ya. Maaş gününe yapıyorum hoşgeldini genelde. Gerçi heyecanı 1 gün sürüyor. Sonra yine aynı 😂😂
Hayır demedim gün eksiltmenin peşindeyim. 🙄😄
Merhaba, demis bulunmaktayiz evet. Herkese saglıklı huzurlu gecmesini temnni ederim.
Dedim, hem de aynı resimdeki umarsızca gülen amca gibi 😂
3 katlı yaş pasta yapmam lazım bu ay sadece bunu düşünüyorum bu ay için.
Hoş gelmiş artık 2023 bitsin. Bu seneyi hatırlamak istemiyorum.
Ben Ocak'i bekliyorum ya. Aralık'la aranız biraz Aralık da 😂😂😂
Hoş gelmesekte Aralık ayı bize her türlü geldi : ))
Kış kış diyorum ben
Kıs gelmesin diye jdjf
Oovv holllyyy ssĥii sjfjf
Hoş gelmiş deee bana sanki gerginlik getirdi 😒
Çarpışmaa felan mı oluyor dolunay mı ne oluyor sebep lazım yoksa birine patlıcam sebepsiz 😅
İkizler bulup vurayım ben de iki tane 😏
Tövbe deee kesin çarparım birine 😅
Rüşvet kabul ediyor mu bilir kişiler şu ay sağ salim çıkaralım yıl sonu sonuçta 😌
Yandık desene 😅
Ay fenomenleri mesaiye başlamamış olabilir.
Hoş gelmiş hastalıklar getirmiş absns
Hoş geldin aralık ayı.
Şimdi demiş oldum
Hoşgelmiş , sefalar getirmiş :D
Demedim ve demiycem.
Selamın aleyküm aralık kanka hoş geldin şdldlglg
Hoş geldi bir an önce gitsin
Demedim ama hoşgeldi
Yok demedim
Evet şu an dedim
Daha diyemedik
Haaa