36 yaşındayım doğrudüzgün işte çalışmadım benden bi bk olur mu?

bir ara internetten para kazanıyodum iyi de kazandım ama sonra saldım herşeyi canım hiç bişey yapmak istemedi. yaş da geçti 40 a doğru gidiyo artık çalışmaya utanıyom bi yere başvursam kimse de işe almaz napsınlar beni. ev sorunum yok pederle ortak aldıgımız ev vardı kafama göre istediğim yerde yatıyom. evden hiç çıkmıyom asosyal hiç s*eks bile yapmamış biriyim. zamanında kızlar çok bakardı ama artık çöktüm hareketsiz asosyal yaşam beni bitird o yüzden pek bakan yok. bizimkiler evlendirmeye kalktı bu devirde evlilikleri aptalca gördüğüm için hiç istemedim. kız bile buldular hepsini salladım. bana diyorlar senden bi bk olmaz bizim paramızla bizim evimizde yaşamaya devam edersin. ben de diyom bana mı sordunuz a k yaparken böyle bi devirde çocuk yapmak bencilliğinizi gösteriyor dedim. yahudilerin kurdugu sistemin kölelerisiniz sizin yüzünüzden ben de bu sisteme köle olmak zorunda deilim sizin gibi bir toplum yüzünden sömürü sistemi kapitalizm çarkı dönüyor baştakiler yiyor krallıklarını sürdürüyor bir de onlara oy veriyosunuz 3 krş emekli maaşıyla susturuluyorsunuz diyorum daha çok öfkeleniyorlar. ama yalan mı. haksız mıyım evlenen noluyor mal gibi bir hiç uğruna zenginlere kölelik yapıyor ve bunların çogu da lafta imanlı tipler Allahın cömertliğini bu zannediyorlar oysa yahudiler dünyanın total gelirlerinin %80 ini yiyor tüm küresel piyasayı ele geçirmişler bunlar sadece onlara köle olarak çalışıyorlar ve beyinleri inanılmaz uyuşmuş hepsinin ve bunun farkında değiller

36 yaşındayım doğrudüzgün işte çalışmadım benden bi bk olur mu?