Birileri bıçaklı kavga eder birinin bi sürü dairesi vardir yinede sorun arar. biri gözetleyip durur iyice sinir basti bunlardan defolup gitseler keşke
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hepsi birden girmeyeceğine göre
Sen defolup kurtulsan
sen de onlarla birlikte defolsan keske
Aptal mısın lan
Herkes defolmuyorsa sen defol
Ben hepsinden nefret ediyorum 😆
Aynı buradakiler aynı apartmanda oturuyor olma ihtimali %60😆
hahah heryerde ayni dert galiba
Evet üç aşağı beş yukarı😆burdakilerin %80, i ruh hastası mental problemleri var buraya taşınınca bende bir tuhaf olmaya başladım aniden sinirleniyorum var blr bokluk eskiden ermeni mezarlığıymış ondan da olabilir ama genel apartman ortamı hep sorun ayak toprağa deymeyince bazılarının ayarı bozuluyor.
En iyisi bahçeli müstakil bir ev
Aynen en iyisi müstakil ev. insanlarla anlasmak cok zor birde komsularla cok zor. insanlar tikisti dairelere herkes birbirini kiskaniyor. benim yukari katda oturmama göz koymus bu asagidakiler ver hafeketimi dikizleyip beni yargiliyor kendilerine dert ariyorlar. bu bicakli kavga edenler sikayet edildi kavga edemiyorlar diye simdi benim hareketlerimi dikizliyorlar. biraz yorganini cirp laf carparlar biraz kusur görsünler gözlerine batar hepsinden tiksiniyorum. depremler bu ypzden oluyor apartman dairesine son verilmeli bence. zaten birde site yönetimi para aliyor sanki bizmiyiz para veren onlarmi para veriyor bize belli degil kendilerini bisey sanip bizim paramizla bize emir veriyorlar. güzel sehir antalyayi bu pis insanlar kirletiyor sirf para ugruna ev sahipleri bu pis kalplilere ev veriyor kiraliyor. orasi hangi sehir
Seni yıldırmaya çalışıyorlar bu yüzden pes buradada aynısı alt kattaki ve üstümüzdeki psikolojik savaş uyguluyor yıldırıp kaçırmak için bir tanesini böyle korkutup canından bezdirip zorbalıkla dairesini aldılar bir kaç kişinin elinden aynısını bana yapmaya çalışıyorlar ama sonunda anladılar bir şey elde edemeyeceklerini buradan taşınsam bile satmam hava alırsınız dedim. Her şehirde var bunlardan maalesef genelde dışardan gelen tipler oluyor. Bu mahallede oturanların çoğu ev sahibi kars muhaciri mesela burası sivas
Demekki heryerde var ayni sorunlar bende gotmeyi düsünmüyorim sorunlu olan onlar onlar gitsin bencede. Cikarsam bi gün müstakil eve ckkarim ozamana kadar burdayim
bermuda şeytan üçgeni gibi apartman o nasıl yer ya
Antalya laneti ne bekliosun
antalyada öylemi oluyomuş ya :) ilk kez duydum
nasil ilk defa duydun buraya gel gör yasa cok duyacaksin. Bu pis insanlar antalyayi pisletenler. ne olduklarini bilmeden sadece sirf daha fazla kira verdikleri icin bu pisliklere ev kiraliyor ev sahipleri. Ev sahiplerinin doyumsuzlari yüzünden bu güzel sehir pisleniyor
hım allah kurtarsın ozaman ne diyim ben tatile bile gelmiyorum artık antalyaya :)
Çok mu kötü oturduğunuz yer
Antalya laneti güzel sehri bu tür pislikler pisletiyor
Anladım ben de Kayseri’de yaşıyorum peki eşiniz ne diyor bu duruma
O bizde de var
Nere ora
Antalya laneti
Kop gel