Size benim babam niye böyle iğrenç biri ve abim?

Benim abim ve babam çok zengin insanlar ama doğduğumdan beri bana çok cimrilerdi. Mesela arkadaşları sevgililerine vs vs hep para saçarlar ama bana gelince çocukken bile bi şey aşmak istemezlerdi annem babamla kavga edip zorla aldırırdı. Hatta babam deli gibi parası olmasına rağmen beni dershaneye bile yollamayı gereksiz buluyordu. Dışarı çıktığımızda arkadaşlarına bir şeyler alır ben isteyince gerek yok derdi. Ya da eve pasta alırdı bana vermezdi filan. Böyle baba mı olur ya. Hiç sevmedi beni benimsemedi korumadı hastayken ilgilenmedi şuanda da ikisiyle de hiç ilişkim yok. Ama anlamıyorum nasıl insan kardeşini kızını hiç oldum olası sevmez korumaz kollamaz özlemez düşünmez. Onlar sadece beni yönetti. Hani şunu yap şuraya git şu okulunu oku şu kursa git diye. Asla benle sohbet edip sevip zaman geçirmediler küçükken filan. Büyüyünce de zaten tamamen iletişimi kestiler tamam okudu büyüdü biz yapacağımızı yaptık modunda ne hali görsün diye. İğrençler. Ve hiçbir olay da yok üvey de değilim yani. Neyse benim hiç düzgün erkek arkadaşım olmadı. Hayatıma girenler hep Abaza ve kullanmak isteyen gerçekten sevip vermeyen tiplerdi. Yani ya para ya vücut olarak beni kullanmak isteyen erkekler hep bana asılıyor. Hiçbir erkek gerçekten ben hastayken gelip bakmaz parasız işsiz olsam bakmaz mutsuz olsam gelip ilgilenmez yani sevgiliyken flörtken. Hep geçiştirir sallar yüzeysel davranır seks yapmaya çalışırlar boş. İğrenç. Ondan hiç işte ilişkim olmadı hep nefret ettim erkeklerden ilişkilerden. Dizi filmlerdeki gibi gerçekten seven eden kadına canını veren şefkatli merhametli erkekler var mı ya. Böyle maddi manevi bana verecek koruyacak. Çünkü ben hiç rastlamadım. Benim hep karşıma çıkanlar beni kandırıp yalandan 1-2 veriyor gibi gösterip sonra tamamen benden almaya çalışan bencil cimri erkekler.
Size benim babam niye böyle iğrenç biri ve abim?