Aile & Toplum Yurttan nefret ediyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yurda gitmekten nefret ediyorum aklıma geldikçe fenalaşıyorum bunu nasıl aşıcam Güncellemeler+1 yıl Sınavlardan da düşük aldım sınıfta kalmak istemiyorum 😥 Yurttan nefret ediyorum? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
iamBÖKE Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yurda arkadaşlardan başka hiçbir şey bağlamıyor, 6 yıl yurtta kalmış biri olarak söylüyorum. 1 47 Yorumla Soran +1 yıl Tek başıma kalıyorum,😥 Yorumla iamBÖKE +1 yıl Öyle bir yurt mu varmış Yorumla Soran +1 yıl Evet tek kişilik odadayım Yorumla iamBÖKE +1 yıl O zaman diğer odalardan arkadaş edinin. uno, pisti, 101 öğren zaman bir süre sonra felaket geçiyor Yorumla Soran +1 yıl Benim okulum saat 8-17 arası ben yurda geldiğimde genel olarak diğer kızlar geziyo oluyo😥 Yorumla iamBÖKE +1 yıl Senden başka iö yok mu ki? Yorumla Soran +1 yıl Ney anlamadım Yorumla iamBÖKE +1 yıl Ha pardon ben sizi ikinci öğretim sandım Yorumla Soran +1 yıl Heee yok bizim bölüm diğer bölümlerden daha ağır olduğu için baya mesai gibi 8-17 arası yurda varmam 18 i buluyo yolum uzun 😥 Yorumla iamBÖKE +1 yıl Başka türlü vakit geçmez, mecbur arkadaş bulmanız gerekiyir Yorumla Soran +1 yıl Bide beni biraz dışlıyolar gibi oluyo üzülüyorum 😥 Yorumla iamBÖKE +1 yıl Bunu size düşündüren ne, kendinizde eksiklik mi görüyorsunuz ki Yorumla Soran +1 yıl Yurtta benim bölümümden başka kimse yok sanırım bölümüm yüzünden bi uzaklaştırdılar Yorumla iamBÖKE +1 yıl Ne ki bölüm Yorumla Soran +1 yıl Tıp geçen mutfağa girmiştim diğer kızlar tıp odasından çıkmış diye konuşuyodu sesleri geldi bişey demedim Yorumla iamBÖKE +1 yıl Çok mu ders çalışıyorsun, insanlar başarıyı ve azmi kıskanır çünkü Yorumla Soran +1 yıl Hayır sınavlardan düşük aldım dedim ya 😥 Yorumla iamBÖKE +1 yıl Yani bana tavsiye verecek bir şey bırakmadın), o zaman sosyal medyadan birileriyle konus iyi gelir Yorumla Soran +1 yıl Şu anda onu yapıyorum 🤣 Yorumla iamBÖKE +1 yıl İlk defa gülen emoji attın haha, demekki iyi geliyor Yorumla Soran +1 yıl Evet baya Yorumla iamBÖKE +1 yıl İyi bari kaçırma onu Yorumla Soran +1 yıl Yok be birisi yok genel geziyorum Yorumla iamBÖKE +1 yıl O zaman senin ilacın sevgili, valla başka tavsiyem kalmadı haha Yorumla Soran +1 yıl Bu devirde de iyi adam kalmadı ki nerden bulayım 😥 Yorumla iamBÖKE +1 yıl İyi kadında yok son 2 ilişkim aldatilarak bitti başkada yapmadim Yorumla Soran +1 yıl Pardon kişisel al diye dememiştim yani en azından benim karşıma çıkmıyorlar demek ki senin karşına da çıkmamış Yorumla iamBÖKE +1 yıl Bana söylemediğini biliyorum, benim karşıma hiç iyi çıkmadı, Yorumla Soran +1 yıl Aynen işte bana da iyi çıkmadı 😥 Yorumla iamBÖKE +1 yıl Bu sefer zamana bıraktım ben, kim denk gelirse Yorumla Soran +1 yıl Ben sınıfta kalmazsam artık 2. Sınıfta ilgilenmeye devam ederim Yorumla iamBÖKE +1 yıl O zaman siz 20 veya 21 yaşında misiniz Yorumla Soran +1 yıl Hayır ve 1. Sınıfım daha 18 yaşındayıma Yorumla Soran +1 yıl Bir kaç ay önce liseliydim yav Yorumla iamBÖKE +1 yıl Haaaaa şaşırdimm, başta deseydin ya üninin ilk başında bunları yaşaman normal kid Yorumla Soran +1 yıl Abi diyom ya 1. Sınıfım diye Yorumla iamBÖKE +1 yıl Hani nerede yazıyor ya Yorumla Soran +1 yıl Aaaa pardon ben bide sınavdan düşük aldım napcam diye soru atmıştım sorular karışmış Yorumla iamBÖKE +1 yıl Bende sanıyorum ki üni 2-3 sınıfı öğrencisine tavsiye veriyorum, canını sıkma okullar acilali daha 3 ay olmadı bu dönem biraz stresli geçer Yorumla Soran +1 yıl Bizim erken açıldı 4 Eylül de Yorumla iamBÖKE +1 yıl Tamam yinede 3 ay olmamış 4 gün sonra 3 ay oluyor Yorumla Soran +1 yıl Evet ya evide özlüyorum 😥 Yorumla iamBÖKE +1 yıl Ben 6 yıl yurtta kaldım 1. Yıldan sonra ev aklına gelmiyor Yorumla Soran +1 yıl İnşallah ya Yorumla iamBÖKE +1 yıl Tavsiye falan filan istersen yurt konusunda buralardayım. Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla iamBÖKE +1 yıl Ne demek.) Yorumla
w123897 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Ben de aile evinde kalmamak için yurda gitmek istiyorum olaya bak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aaaa neden Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Paran varsa ev tutucann 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ev tutmaktan korkuyorum biraz güvenlik vs sıkıntı ya Yorumla akrepp_erkegi +1 yıl Tek sıkıntı bu yani Para var 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Şuanda benim kaldığım yurdun parası evin parasını geçiyo zaten ev bize daha uyguna gelir Yorumla akrepp_erkegi +1 yıl Eeee git ev tut abisi Yorumla Soran +1 yıl Evette işte güvenlik temizlik filan sıkıntı olur mu diye çok düşünüyorum korkuyorum Yorumla akrepp_erkegi +1 yıl Kim sana ne yapabilir yaaa sıkıysa yapsın güvenlik kafana takmaDiğerleri sizin işiniz ben bilmem Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İlk senen mi 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Evet 😥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha benimde ilk senem hangi üni Yorumla Soran +1 yıl Kütahya 😥 senin nerde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul Yorumla Soran +1 yıl Hangi bölüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özel 😂 Yorumla Soran +1 yıl Mühendislik filan mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşaat mühendisliği Yorumla Soran +1 yıl İTÜ de mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok reis Yorumla Soran +1 yıl Özel okulda mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok knk 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Özel yazınca özel okula gidiyon sandım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okulun ne önemi var İstanbul'da işte Yorumla Soran +1 yıl Tamam güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ev tut 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten düşünüyorum ama korkuyorum da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güvenilir bir kız arkadaş bul onunla kal Yorumla Soran +1 yıl Ben çıkarsam tek başıma çıkarım ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman düzgün işlek bir semtte ev tut Yorumla Soran +1 yıl Ya tüm evin işi tek başıma bana kalıcak ya ondan dolayı endişeliyim şimdi iyi kötü bir odam temizleniyo sorun çıksa söyleyebileceğim birileri var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alışırsın alt tarafı çamaşır bulaşık yıkayacan onları da makina yapıyor zaten Yorumla Soran +1 yıl Tamam bir denerim teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yurda arkadaşlardan başka hiçbir şey bağlamıyor, 6 yıl yurtta kalmış biri olarak söylüyorum.
Tek başıma kalıyorum,😥
Öyle bir yurt mu varmış
Evet tek kişilik odadayım
O zaman diğer odalardan arkadaş edinin. uno, pisti, 101 öğren zaman bir süre sonra felaket geçiyor
Benim okulum saat 8-17 arası ben yurda geldiğimde genel olarak diğer kızlar geziyo oluyo😥
Senden başka iö yok mu ki?
Ney anlamadım
Ha pardon ben sizi ikinci öğretim sandım
Heee yok bizim bölüm diğer bölümlerden daha ağır olduğu için baya mesai gibi 8-17 arası yurda varmam 18 i buluyo yolum uzun 😥
Başka türlü vakit geçmez, mecbur arkadaş bulmanız gerekiyir
Bide beni biraz dışlıyolar gibi oluyo üzülüyorum 😥
Bunu size düşündüren ne, kendinizde eksiklik mi görüyorsunuz ki
Yurtta benim bölümümden başka kimse yok sanırım bölümüm yüzünden bi uzaklaştırdılar
Ne ki bölüm
Tıp geçen mutfağa girmiştim diğer kızlar tıp odasından çıkmış diye konuşuyodu sesleri geldi bişey demedim
Çok mu ders çalışıyorsun, insanlar başarıyı ve azmi kıskanır çünkü
Hayır sınavlardan düşük aldım dedim ya 😥
Yani bana tavsiye verecek bir şey bırakmadın), o zaman sosyal medyadan birileriyle konus iyi gelir
Şu anda onu yapıyorum 🤣
İlk defa gülen emoji attın haha, demekki iyi geliyor
Evet baya
İyi bari kaçırma onu
Yok be birisi yok genel geziyorum
O zaman senin ilacın sevgili, valla başka tavsiyem kalmadı haha
Bu devirde de iyi adam kalmadı ki nerden bulayım 😥
İyi kadında yok son 2 ilişkim aldatilarak bitti başkada yapmadim
Pardon kişisel al diye dememiştim yani en azından benim karşıma çıkmıyorlar demek ki senin karşına da çıkmamış
Bana söylemediğini biliyorum, benim karşıma hiç iyi çıkmadı,
Aynen işte bana da iyi çıkmadı 😥
Bu sefer zamana bıraktım ben, kim denk gelirse
Ben sınıfta kalmazsam artık 2. Sınıfta ilgilenmeye devam ederim
O zaman siz 20 veya 21 yaşında misiniz
Hayır ve 1. Sınıfım daha 18 yaşındayıma
Bir kaç ay önce liseliydim yav
Haaaaa şaşırdimm, başta deseydin ya üninin ilk başında bunları yaşaman normal kid
Abi diyom ya 1. Sınıfım diye
Hani nerede yazıyor ya
Aaaa pardon ben bide sınavdan düşük aldım napcam diye soru atmıştım sorular karışmış
Bende sanıyorum ki üni 2-3 sınıfı öğrencisine tavsiye veriyorum, canını sıkma okullar acilali daha 3 ay olmadı bu dönem biraz stresli geçer
Bizim erken açıldı 4 Eylül de
Tamam yinede 3 ay olmamış 4 gün sonra 3 ay oluyor
Evet ya evide özlüyorum 😥
Ben 6 yıl yurtta kaldım 1. Yıldan sonra ev aklına gelmiyor
İnşallah ya
Tavsiye falan filan istersen yurt konusunda buralardayım.
Tamam teşekkürler
Ne demek.)
Ben de aile evinde kalmamak için yurda gitmek istiyorum olaya bak
Aaaa neden
Paran varsa ev tutucann
Ev tutmaktan korkuyorum biraz güvenlik vs sıkıntı ya
Tek sıkıntı bu yani
Para var 😅😅
Şuanda benim kaldığım yurdun parası evin parasını geçiyo zaten ev bize daha uyguna gelir
Eeee git ev tut abisi
Evette işte güvenlik temizlik filan sıkıntı olur mu diye çok düşünüyorum korkuyorum
Kim sana ne yapabilir yaaa sıkıysa yapsın güvenlik kafana takma
Diğerleri sizin işiniz ben bilmem
kıyamam iyisin ya
Değilim 😥
İlk senen mi
Evet 😥
Haha benimde ilk senem hangi üni
Kütahya 😥 senin nerde
İstanbul
Hangi bölüm
Özel 😂
Mühendislik filan mı
İnşaat mühendisliği
İTÜ de mi
Yok reis
Özel okulda mı
Yok knk 🤣
Özel yazınca özel okula gidiyon sandım
Okulun ne önemi var İstanbul'da işte
Tamam güzel
Teşekkürler
Ev tut
Gerçekten düşünüyorum ama korkuyorum da
Güvenilir bir kız arkadaş bul onunla kal
Ben çıkarsam tek başıma çıkarım ya
O zaman düzgün işlek bir semtte ev tut
Ya tüm evin işi tek başıma bana kalıcak ya ondan dolayı endişeliyim şimdi iyi kötü bir odam temizleniyo sorun çıksa söyleyebileceğim birileri var
Alışırsın alt tarafı çamaşır bulaşık yıkayacan onları da makina yapıyor zaten
Tamam bir denerim teşekkürler