Kocamın yaptığı hatalardan dolayı baba evine geldim?

Yaklasik bir yıldır evliyiz ve bu bir yıl içinde sürekli eşimin yapmış olduğu hataları çekmekle geçti gunlerim. Her hafta sonu çıktığında çocuk gibi telefonları açmaması bekar arkadaşlarıyla takilip onlara benzemesi gözü dışarıda olması açık seçik videolar izlemesi hepsini tek tek yuttum tamam dedim hatadır bidaha yapmaz ama normal bir günüm olmadı sevgisini de hissedemiyorum yaptığı şeylerden de ders çıkarıp bidaha yapmam da demiyor sürekli tekrarlıyor çocuk gibi en son dün telefonunu karıştırdım vpn uygulamasını indirmiş ne halt yediğini anladım ve whatsaptan eskorrt numarasıyla mesajlaşmis ve mesajları silmiş ben görünce yine çok üzülüp sinirlendim bunu onunla konuştum ama instadan tıklamışım vs diye geçiştirdi hiçbisey umrunda değil onun ve bardagi taşıran son nokta oldu baba evine geldim dün akşam babamgil boşan diyor adam seni umursamıyor diyorlar bense çok üzülüyorum garip hissettim hayatımın daha iyi olabilmesi için sizler ne öneririsiniz çok üzülüyorum kendimi çok kahrettim bu evlilikte baba evine geldiğimden beri ne aradı ne mesaj attı mahfetti hayatımı sadece dun akşam ben evden çıkarken iyi düşün dedi o kadar rahattı ki çok sinirliyim

Kocamın yaptığı hatalardan dolayı baba evine geldim?