Kadınlar neden açıklık adı altında anadan üryan geziyorlar?

Sakın bana özgürlük demeyin. İlk çağ gibisinde demeyin zira tarihe bakarsak ilk çağ insanlarında elbise yok İslam'a bakarsak Hz adem ve Hz Havva kıyafetleri olmadan inmisler sonra yaratıcı onlara elbise yapmayı öğretmiş tarihe baktıkça insanlar avladıkları hayvanların derilerini yüzerek kıyafet yapmışlar yani modernlik arttıkça insanlar giyiniyor İslam en modern din ama günümüzde baktığımızda taş devrind dönmüş bir halde kadınlar giyiniyor erkekler feminen oluyor yahu taytı ben içlik olarak giyiyorum millet sütyen ve klitrosini belli eden kıyafetler giyiyor bir kadın olarak ben utaniyorum hayvandan daha beter halde geziyorlar adına da özgürlük diyorlar ben mecbur muyum sizin klitrosinizi gotunuzun ikiye bolunmusunuzu goremeye bakmayın demiyorum bakmadan yolda düşerim azcik usturuplu giyinin bir de şu guruh var Atatürk sayesinde özgürüz. Ula Atatürk sizi böyle görse bunlar ne canım bir nesil der beyinlerini çalıştırmak ziyade bacak araları boş kalmıyor der. Hele bazıları evli kocalarnin sıfatlarına tükürmek gerekir baciniza eşinize sahip çıkın kerhanedeko kadınlar daha usturuplu canlı et pazari

Kadınlar neden açıklık adı altında anadan üryan geziyorlar?