İyi gün dostlarına, hangi tavrınız ile hatasını anlatırsınız?

İyi gün dostlarına, hangi tavrınız ile hatasını anlatırsınız?
Zor günlerde terk edip, iyi günlerinde yanınıza gelen kişilere nasıl davranmanız gerektiği konusunda anlayışlı ve sağduyulu olmanız önemlidir.
Zor günlerde yanınızda olmayıp, iyi günlerinizde tekrar ortaya çıkan kişilere karşı empatiyle yaklaşın. Belki de onların da kendi zorlukları vardı ve sizi terk etme nedenleri bunlarla ilgiliydi. Onların bakış açısını anlamaya çalışın. Eğer bu durum sizi incittiyse, duygularınızı açık bir şekilde onlarla paylaşın. İyi günlerinizde yanınıza gelip, destek sunan kişilerle samimi bir konuşma yaparak hisleriniz hakkında açık olun.
Kişisel sınırlarınızı koruyarak, bu kişilerle ilişkilerinizi dengeleyin. Geçmişte yaşananlar nedeniyle üzgün hissediyor olabilirsiniz, ancak geleceğe odaklanarak pozitif bir ilişki kurmaya çalışabilirsiniz.
Eğer bu kişilerin sizin için önemli olduğunu düşünüyorsanız, açık ve net bir iletişim kurarak yaşananları ve duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin. İyi iletişim, ilişkileri güçlendiren bir araçtır.
İyi günüm de haset etmeyip yanımda olabilmesi de yeterli benim için. Ben zaten zor günlerim de kimse yanımda olsun istemem, sorunlarımı kimse müdale etmeden ve lafını yapmadan halletmeyi severim, teselli tarzı şeyler bende sinir bozuyor
Teşekkür ederim
Rica ederim
İyi gün dostlarına, yenilgimde beni zafere inandırmayanlara ne gönlümde ne hayatımda vize çıkmaz hepsi kendi zor günleriyle benden uzakta boğuşmaya devam edebilirler ne kadar kinci olduğumu bana haksızlık edenler çok iyi bilirler 🤩
Teşekkürler 😎
Cevap
6Cevap
Zor günümde beni bırakan kişi ne arkadaşım olur ne dostum ne de sevgilim eşim olur.. zor günümde olmayanın iyi günümde de yeri yok hayatımda..
Zor günümde yok olmuşsa iyi günümde de olamaz çünkü çıkartırım hayatımdan...
Zor günümde terk edeni o gün hayatımdan çıkartırdım. Bir daha yanıma gelemezdi.
zor gunumde yanimda olmayan iyi gunumde yanıma gelse bile ben onun yanindan giderim
Unutmam böyle şeyleri.
Karşılığını alır mutlaka.
Onların en kotu günlerinde yanında olmaya devam ettim hiç pişmanlığım yok.
Peki, onlar sizi kötü günlerinizde terk etti mi
Terk etmediler kötü günlerimde yanımda kimseyi istemem.8
Israrcı olmadılar ve mutluyum.
Bişey derdim de neyse
İnsan gibi davranmıyacağım kesin
Olması gerektiği gibi davrandım
Yanıma asla yaklaşamaz.
Yanıma yaklaştırırsam kahrolayım..
Gelmesinler
Git başmdan derm
Hepsi hıyar ağası 😏
Has boş ver...