Sınıfımdaki bir arkadaşı ben arkadaş olarak kabul etmek istiyorum ama sanki o öyle değil gibi, ne yapmalıyım?

unıversitede sınav zamanı bana soru amaçlı yazmaya baslayıp sonrasıda sureklı konusmaya calısasan biri var. ama sınıfta daha once gormedıgım biri genelde tek oldugu ıcın pek goze carpmıyormus neyse bana yazdıgı ılk gunden bıle ıltıfatlar falan etmeye basladı sonra baktım cok yakın olmadıgım bır kız arkadasıma daha yazmıs.(bana yazmadan once ) neyse dedım zaten bu donem son onun gıder ama o sureklı yazıyor bende karakterım geregı bir sey diyemiyorum sureklı sakaya vuruyorum. ama ıs ıyıcene ciddilesmeye basladı ve ben kırmadan onu nasıl vazgecirebilirım. sımdı görmezden gel falan dıyıceksınız maalesef onuda yapamıyorum sonucta aynı sınıftayız gelip sorması nıye cevap vermedin falan dıye o durum benım için daha zor şimdi bana kızanlar bıle olabilir ama napayım be karakter sorunları...

Sınıfımdaki bir arkadaşı ben arkadaş olarak kabul etmek istiyorum ama sanki o öyle değil gibi, ne yapmalıyım?