Hoşlandığım çocuğa açıldım red yedim, önceleri az biraz samimiyetimiz vardı yine ama artık çok mesafeli ne yapmam lazım?

Daha önce bahsetmiştim benden yaşça küçük ve erkek kardeşimin yakın arkadaşına duygularım vardı ve üstelik hergün bizim eve gelen biri zor olan kısmı da bu 🤦‍♀️ bende dayanamayıp ona duygularımı açtım evet beklediğim bir tepkiydi belki hayır diyeceğini biliyordum zaten bi beklentim yoktu sadece o durumun içinden çıkmak içinde öyle bir çözüm buldum 😕 ama bana karşı biraz sert tepki verdi abla diyor bide yaa 😄 her neyse bende iyi ki söyledim diye rahatladım aslında çünkü belirsizlik çok kötü. Bize gelmeye devam ediyor çünkü Kardeşimle çok yakınlar , bende artık tek kelime konuşmadm onunla hoş geldin bile demiyordum yüzüne bakmyordum çünkü oda artık yüzüme bakmaz oldu kaç ay boyunca böyle devam etti boşvermiştim. 8 ay geçti üstünden halen çok mesafeli ve hergün görüyorum sanki ne yaptım çok zoruma gidiyor bu durum çok can sıkıcı olmaya başladı tamam bana duyguları olmasın önemli değil ama bu kadar yakınken bir o kadar da uzak olması çok zor keşke biraz diyorum samimi olsa ben yanlış anlamam ki oda rahat değil benden dolayı bende rahat değilim ondan dolayı , önceden tatlı yapıp kendi elimle evine götürürdüm , mesaj atardım gel bize yemek ye oda gelirdi beraber Okey oynardık , böyle olması çok kötü benim genelde bulunduğum yerde pek durmuyor hiç konuşmuyoruz en fazla hoş geldin diyorum oda hoşbulduk abla diyor unutmak istesem de hergün gördüğüm için oda zor nasıl çıkabilirim bu durumun içinden sanırım ancak beni seven biriyle sevgili olursam diyorum ama bilemiyorum , sizce onunla bu şekilde mi devam edeyim bende mesafeli mi. Olayım yoksa arada konuşmaya mı çalışaym Güler yüz mü göstereyim?🤔

Hoşlandığım çocuğa açıldım red yedim, önceleri az biraz samimiyetimiz vardı yine ama artık çok mesafeli ne yapmam lazım?