Daha önce bahsetmiştim benden yaşça küçük ve erkek kardeşimin yakın arkadaşına duygularım vardı ve üstelik hergün bizim eve gelen biri zor olan kısmı da bu 🤦♀️ bende dayanamayıp ona duygularımı açtım evet beklediğim bir tepkiydi belki hayır diyeceğini biliyordum zaten bi beklentim yoktu sadece o durumun içinden çıkmak içinde öyle bir çözüm buldum 😕 ama bana karşı biraz sert tepki verdi abla diyor bide yaa 😄 her neyse bende iyi ki söyledim diye rahatladım aslında çünkü belirsizlik çok kötü. Bize gelmeye devam ediyor çünkü Kardeşimle çok yakınlar , bende artık tek kelime konuşmadm onunla hoş geldin bile demiyordum yüzüne bakmyordum çünkü oda artık yüzüme bakmaz oldu kaç ay boyunca böyle devam etti boşvermiştim. 8 ay geçti üstünden halen çok mesafeli ve hergün görüyorum sanki ne yaptım çok zoruma gidiyor bu durum çok can sıkıcı olmaya başladı tamam bana duyguları olmasın önemli değil ama bu kadar yakınken bir o kadar da uzak olması çok zor keşke biraz diyorum samimi olsa ben yanlış anlamam ki oda rahat değil benden dolayı bende rahat değilim ondan dolayı , önceden tatlı yapıp kendi elimle evine götürürdüm , mesaj atardım gel bize yemek ye oda gelirdi beraber Okey oynardık , böyle olması çok kötü benim genelde bulunduğum yerde pek durmuyor hiç konuşmuyoruz en fazla hoş geldin diyorum oda hoşbulduk abla diyor unutmak istesem de hergün gördüğüm için oda zor nasıl çıkabilirim bu durumun içinden sanırım ancak beni seven biriyle sevgili olursam diyorum ama bilemiyorum , sizce onunla bu şekilde mi devam edeyim bende mesafeli mi. Olayım yoksa arada konuşmaya mı çalışaym Güler yüz mü göstereyim?🤔
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yakan delikanlı çocukmuş heee fakat sizin eve gelmeyi de keserse benim gözümde king !!!
Ne alaka 🤔 ortada yanlış bir şey yok ki
Zaten bu yüzden taktir ettim
Evet üstelik komşum başkası olsa her türlü durumu değerlendirir. karakterli biri
Senin gibi bir insan nasıl red yer anlayabilmiş değilim.
Çok değer verip sevince böyle oluyormuş , kötüler seviliyor knk napalım 😕
Ben de iyi olmaya özen gösteririm ama maalesef iyi kalpli insanlar güzel de olsa hep üzülüyor 🙁
Çok saçma ama maalesef ki böylee
Evet keşke hak edenler bulsa mutluluğu. Profilindeki yaş doğru mu?
Keşke, evet yaşım doğru
Yaşında bir sorun yok ki 😊
İnşallah gönlü olur, çünkü çok güzelsin.
O ise 27 beni görenler hep ev fazla 25 derler
Teşekkür ediyorum ama o ben değilim
Rica ederim. Mesela ben de 29 yaşındayım ama çok küçük gösteriyorum. Bence ilerde alışır bu duruma, olur bence.
Kanka bak profildeki benim , sanmıyorum benim bu gibi durumlarda şansım yok pek
Kanka bence gayet güzelsin 😃 Sakın bunları dert etme. Kimler şu anda rağbet görüyor aklın almaz.
Seni hatta bir ünlüye benzettim 😅
İrem Sak isimli oyuncuya benzediğini söylediler mi daha önce 😃
Aynen haklısın , mika bile benden çok ilgi görüyor 😄😄 ayrıca teşekkürler
Mika kim ki 😅 Rica ederim ☺️
Sadece iki üç kişi biri aşkı memnudaki elife benziyorsun dedi kuzenim de Dilan çiçek dedi başkası da arka sokaklardaki kız demişti , İrem Sak tanımıyorum bile yeni baktım 😄
Cidden ona benziyorsun valla 😅 Saçlarını da kızıla boyasan tam olur 😃
Mika raun yaz bak erkekti eskiden, eski ve yeni haline bak ama çokta güzel olmuş şimdi hakkını yemeyelim
Kızıl mı 😄 ben esmerim yakışmaz diyorum
Mika Raun senin eline su dökemez 😅 Kendine haksızlık etme lütfen. Ayrıca kızıl saç esmerlere de yakışır 🔥
Aşkım hep karşılıksız olunca bi düşünüyorum çok mu çirkinim diye oda şans işte bilemiyorsun , kızıl hiç sevmem ya 😄
Sağlık olsun 😊
Biraz erken davranmişsin arkadaş olarak samimiyeti ilerletseydin sonra acilsaydin daha iyi olurdu
1 yıldır tanıyordum ve hergün bizde hemen biri samimiyet daha fazla ilerlemedi çünkü o beni yanlış anlamasın diye ben biraz mesafeli durdum oda bekar kızlara karşı mesefeliymiş öyle dedi ve kendinden büyük birini istemiyormuş sonuç yine aynı olurdu