Dinde büyük küfre girdim ne yapacağım?

Dinde cidden büyük küfre girdim. Detay vermeyeceğim yargılayacaksınız çünkü. Sadece bunu bilseniz yeterli. Dinden çıktım muhtemelen yaptığım şeyle ve bu ilk değil. Sürekli küfre girip duruyorum din hakkında saçma sapan düşüncelerim oluşmaya başladı ve din hakkında kötü konuşan insanlara katılmaya başladığımı fark ettim. Bunu fark ettikten sonra tövbe ettim. Fakat bilmiyorum sonra tekrar aynı hatalara düşüyorum dinden çıkıyorum resmen sürekli kelime-i şahadet getirip duruyorum. Allah bile kabul etmiyordur beni artık bence. Zaten başıma gelmeyen musibet kalmadı başıma gelen bu belaların sebebi yemin ediyorum yaptığım, düşündüğüm bu rezilliklerden dolayı oluyor. Ve korktuğum şey inancımı daha da kaybetmekten korkuyorum bu küfüre girme durumunu engelleyememekten ve daha ileri gitmekten korkuyorum. Dinden çıkmış bir vaziyette ölmek ve yaşamak istemiyorum. Lütfen yargılamadan yorumlar yazın dini bütün kişiler cevaplasa daha uygun olur hatta. Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ay s@lağın biri bana beddua ediyor ben burada yardım istiyorum sadece. Saçma sapan şeyler yazacaksanız hiç bakmayın soruma çıkın gidin. O s@lakta beni engellemiş zaten cevap yazamıyorum daha görüyorsan o beddua sana dönecek merak etme hiç. Ayrıca engelleyecek kadar pısırık olma.
Dinde büyük küfre girdim ne yapacağım?