Bu soğuk günlerde onları düşünelim, mama alamıyorsanız dahi, olmadı kendi yemek artıklarınızla besleyin👍🏻🙏🏻
Gününüz sevgi 🫶🏼 dolu geçsin✌🏻
Gününüz sevgi 🫶🏼 dolu geçsin✌🏻

3tane yavru sevimli kedi ve nicelerine bakıyorum. Tek bir ricam var bazı insan vasfı olmayan kişiler o canlar için koyduğumuz mama kaplarını tekmeleyip atmasınlar.
✨🙏🏻
yaaaaaa çok incesin
✨🙏🏻
Müthiş bir sorumluluk bilinci takdir ediyorum 🌸
✨🙏🏻
Cevap
7Cevap
Evet var tabi ki de kendi evcilim olmasa da sokak da ki tüm hayvanlar benim gibi beslerim ve severim..
👍🏻
Evet sokakta kedileri beslerim denk geldikçe, mama alıp çantamda taşıyordum bi ara. Köpekleri de pikniklerde falan
✨🙏🏻
Dünyada sadece kediler olsun yeter o kadar seviyorum. Mama alıyorum yemekte verdiğim oluyor. Onları mutlu görünce mutlu oluyorum
👏🏼👏🏼
Yaa çok güzeller 😍 inci gibi de dizilmişler 🤭 Var olmaz mı hepsini ayrı seviyorumm💫
✨🙏🏻
Özellikle kalan yemekleri kaplara boşaltmaya su bırakmaya özellikle dikkat ediyorum
✨🙏🏻
Apartmanın önüne ve çevresine sürekli mama koyuyoruz komşularla 🫶🫶
✨🙏🏻
Ya harikasın 🎉🙏
Bizim burada her yerde kap var hiç boş olmaz.
✨🙏🏻
Ne güzel, evet bende mahallemdeki kedileri beslerim her zaman.
✨🙏🏻
Çok düşüncelisiniz, sizin gibi insanlar iyi ki varlar.
Çok teşekkür ederim✨
Hayır sevmem sokakta olması saçmalık Almanya da bir yane böyle saçmalık yok
Almanya dediğin yerde her ev bir hayvana sahip çıkıyor, Türkiye de hayvan hakları ve hayvana Almanya da ki gibi değer verilmiyor bunları da dikkate alarak cevaplasaydın daha iyi olacaktı, bu gördüğünde saçmalık değil hanımefendi, aç ve muhtaç olan canların hayatta kalma mücadelesi.
Alakası yok her evde kedi köpek vs yok orada belli sirede hayvanı kimse almazsa uyurlar
Asıl Türkiye de ciddi sorun var sokkata hayvan tutmak saçmalığın önde gideni Avrupa ya özenip Avrupa'nın yaotigini yaomamak sizin çifte standardiniz
Kim ne yapıyorsa yapsın umrumda değil. Benim kimseyi özendiğim falan da yok ben kendi işime bakıyorum.
Yokseni demiyorum çoğu hayvan savunucusu tiplere bak gece gündüz Avrupa över ama bu konuda kafasını kuma gomeler
✨🙏🏻
Mahalledeki kumru ve güvercinler.
✨🙏🏻
evet benim evlatlıklar hastanenin bahçesinde
✨🙏🏻
Can'dan geçilmiyor şirketin önü. :)
✨🙏🏻
arka bahçede akrebim var
Dikkatli ol
Ay çok güzeller evettt
Kendim zor hayata tutunuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?