Param yok ve olsa bile her gun disaridaki pis yemeklere para vermem ve bunun icin bana ıyy köylü gibi diyen arkadasima ne yapmalı?

Birincisi her disaridan yemeyen insana neden iyy dersin ikincisi koyluyu nasil kucumseyebilirsin sen. Ben koylu değilim sehirde dogmus büyümüş bkr insanim. ama o koylunun tirnaginin arasindaki kir bile etmez insanlar köyluyu kucumsuyorlar. Asil kucumsenecek insanlar kendileri. Daha kendi ayakları ustunde duramayan, her istedigi olmayanca millete dusman kesilen, agzina gelen her kufuru söyleyen ama ben kibarim insanlari cok seviyroum diyen beceriksiz tembel bir insan koyluyu nasil kucumseyebilir? Evden yemek getiriyorum diye bana nasıl iyy diyebilir. Enayi gibi disaridaki pis yemeklere para verip surekli fast food tüketip doyet yapiyorum zayiflayacagim diyip ben ev yemekleri yiyorum diye benj kucuk dusurmeye calisiyri ama kendini kucuk dusuruyor

Param yok ve olsa bile her gun disaridaki pis yemeklere para vermem ve bunun icin bana ıyy köylü gibi diyen arkadasima ne yapmalı?