Aile & Toplum 2024 yılından dileğiniz ne? gizemhayat99999 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Süper soru sormuşum ahahaha 2024 yılından dileğiniz ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Guvenilir ve uyumlu bir partner, arazimdeki insaatin bitip villamı almak, arabami degistirmek, bir ev alacak borsadan kazanc wlde etmek.. cok sey istedim bekledim sanirim 1 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl bozmadan devam , 23 iyiydi, az bi farkla iyi olsa sevinirim tabi 1 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Çok dileğim var ama bı tane var o olursa dünyalar benim olur umarım bu sene uğur getirir bana 🤲 1 0 Yorumla
_hasanmerkit_ Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Geçen senelerin hepsi çok kötüydü. Beni şaşırtsın istiyorum. 1 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 2024 yılından akıl sağlığı diliyorum 😄 1 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aklımdaki fantezileri yaşamak ve bir iki şey daha 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. güzel bir iş sağlık mutluluk 1 0 Yorumla
MasumBirCocugum Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Önce sağlık sonra para diliyorum 1 0 Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Zengin olmak istiyorum 1 3 Yorumla pwlinsiu +1 yıl @soruperisi 777 aldım verdim kabul ettim Yorumla soruperisi +1 yıl Yedi yedi yedi💝 Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Bende bende Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Para 1 1 Yorumla gizemhayat99999 +1 yıl Hepimizin dileği aynı galiba Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Para 1 0 Yorumla
Murti-54 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı. Seni diliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Guvenilir ve uyumlu bir partner, arazimdeki insaatin bitip villamı almak, arabami degistirmek, bir ev alacak borsadan kazanc wlde etmek.. cok sey istedim bekledim sanirim
bozmadan devam , 23 iyiydi, az bi farkla iyi olsa sevinirim tabi
Çok dileğim var ama bı tane var o olursa dünyalar benim olur umarım bu sene uğur getirir bana 🤲
Geçen senelerin hepsi çok kötüydü. Beni şaşırtsın istiyorum.
2024 yılından akıl sağlığı diliyorum 😄
Aklımdaki fantezileri yaşamak ve bir iki şey daha
Borlarim bitmesi ve ehliyetimin olmasi
güzel bir iş sağlık mutluluk
Önce sağlık sonra para diliyorum
felaketsiz bir yıl olması
Zengin olmak istiyorum
@soruperisi 777 aldım verdim kabul ettim
Yedi yedi yedi💝
Bende bende
Savaşların son bulması
Para