Astroloji & Burçlar Burcunuza göre 2024 yılında sizin dileğiniz nedir? Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 511 Yapay Zekaya Sor Selâmlar! 2024 yılında sizin dileğiniz nedir...🥳✔Bolca para...😄🥳#Acid_Qeenn...🌺 Burcunuza göre 2024 yılında sizin dileğiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç aşk çıktı 🌺 ama geleceğini sanmıyorum.. hep aynı hikaye çünkü.. :D 2 4 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Hikaye diyipte aşkı küstürme...😄 u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Aşk gelse bakalım ben affedecek miyim abla... :D :D Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Bulunca hiç affetme...😄 u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Affetmem.. :D barışmam da
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Balık +1 yıl Yurt dışı tatili çıkması şaka mı cidden düşünüyorum bunu 1 2 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Hadi inş dileğin kabul olsun...🙏 Yorumla Lazımbazıhatalar Balık +1 yıl Ay inşallah hatta temelli gideyim ben hshsjsjsjs Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% Aslan +1 yıl Yurt dışı tatili. Dileğim sürekli gerçekleşiyor bu konuda zaten. Ocak sonunda da var, Şubat sonunda da. 1 0 Yorumla
Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% Oğlak +1 yıl Bol şans 🤞 hep inanırım şanslı olduğuma demek ki evren inancımın sonucunu gösterecek hadi bakalım 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 634 cevap paylaştı. Yengeç aşk diyor ❤️ benim tek istediğim şeyde aşk sanırım çünkü çok şükür herşeye sahibim 2 0 Yorumla
Bozegen Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 95% Terazi +1 yıl Bolca para 💸💸💸💸💰💰🤑 Zengin olcaz abisi sjdhdkdjk 2 0 Yorumla
MSeyfettinCAN Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% Boğa +1 yıl Yeni bir evi ne yapayım zaten 2 tane var. Bana aşk lâzım. 1 0 Yorumla
Melike3856_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% Yengeç +1 yıl Benim burcum yengeç ama aşk istiyormuyum emin degilim 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 378 cevap paylaştı. Ay noluyo noluyooo yeni bir ev diyo bu emlak zengini olcam heralde ajsjskdkfkfkfotlglg 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% İkizler +1 yıl Yeni bir ev yeni bir araba yine gezecek bir neden lazım jdjjdjd 1 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% Kova +1 yıl Bol şans diyor ama şans değil, devamlı huzur ve mutluluk istiyorum. 1 0 Yorumla
sentinustm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Koç +1 yıl Bolca para kendim için değil ailem için yeni ev arabam olması annemi hastaneye rahat goturmek vb vb kendim için hiç bir şey istemiyorum 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% Oğlak +1 yıl Bak doğru benimkisi 1 51 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Doğru olanıda yazaydın ya...:)) Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Oğlak gozukuyor anlasirmisin oglakla 😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Ayy hiç anlaşamam allan iş kolikleri.:))) Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Doğru iş kolik ama oğlak erkeği yakışıklı olur eğlenceli olur unutma kurban ol bize sen 😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Ayy sizi gece alan gündüz bırakır, size olsa olsa anneniz kurban olur onlarda napsın işte evlat atsan atılmaz.:))) Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Bak sen oğlak erkeği gibi erkekmi var ama dedini yapan olmuyor genelde gece alan hiç bırakmıyor oğlaklari yanlış taniyosun 😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Madem öyle iyi tanıyanlar güle güle kullansın.:))) Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Yani iyi tanıyanlar tabiki güle güle kullansın ve bunu diyende terazi 😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Ben oğlakları tanımıyorum sadece işkolik olduklarını biliyorum. Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl E iskolik olmaları kötümü iyi işte ama hepside okadar iskolik değil romantiktir bakma sen Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl İşten romantikliğe ne ara zaman ayırıyorlar:)) Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Akşam ayirirlar genelde niye biz romantik olamayizmi Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Siz hem karamsar oluyorsunuz hemde tembel doğrumu peki 😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Hadi ordan onları diyen halt etmiş yani en azından o söylediklerin benim için geçerli değil.:))) Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Bak nasilda işine gelmeyeni kabul etmiyor tipik terazi memleket nere senin terazi 😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Ankara oğlak.😄 Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Ya demeseydin biz hemşehri çıktık hemsehrime kıyamam ben terazi 😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Hem oğlak hem hemşeri töbest ya.😄 Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Valla kız hemsehrin oğlak olsa başının üstünde yeri olcak anladın 😂 ank neresi Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Yolunu değiştirmek için mi sordun :))) Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Olabilir eğer arabayla geçersem bir tane terazi vardı yakamı başımı silktirdi lanet olsun derim 😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Lanet okuma gece gece:)) Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl 😂😂😂 sevdim seni kız yok lanet okumuyom şakasına dedimi az buçuk anladın değilmi terazi burcu 😂 ank neresi Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Teraziyi sevmeyenin kendisinde vardır bir sıkıntı aksi mümkün değil..:))) Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Her terazi kolay kolay tartamiyor ondan olabilir terazi hanım😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Tartamadığından değildir o.:)) Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Neydenmis peki minik terazi hanım 😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Tartmak istememiştir:))) Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Öyle düşünme terazi bazen doğruyu göstermez unutma 😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Taam aklıma kazıdım bunu.:)) Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Kazı kazı terazi bunlar yararli bilgiler sevdim seni akıllı kadınsın beynin zehir gibi Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Nazar edeceksin maşallah de.:))) Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Etmem nazarım dokunnmaz en fazla düşer yamulursun 😂 maşallah diyim hadi sonra kulağımı cinlatma Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Yamulursam yamultmadan salmam.:)) Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Kız düşünce beni nerden bulcan yamuldunla kalcan işte en fazla sinirden evde ziplarsin 😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl İşte yamulmayacağım için söyledim:))) Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Şimdi büyük konuştun kız yamulma sonra 😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Tüh gördün mü bak şimdi iki yakam bir araya gelmicek.:))) Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl 😂 yaa bak kız büyük konuşma olmaz dedin olur sen haymanalimisin Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Yok türküm ben.:)) Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Kız onlarda türk sanki yabancımi 😂 niye korkuyomusun bu ank neresinde olmaktan Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Espri yaptık yahu:)) haymanalıkla alâkası neyse.😄 Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Tahmin diyelim 😂 ciddi sordum neresi bakım Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Tahminin hiç ama hiç tutmadı tekrar dene.:))) Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Kız ne yapım Ankara 'da bütün ilçelerimi sayiyim Keçiören mi 😂 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Neyse ikincide tutturdun.😄 Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Çok dar yolları evleri küçük oranın Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Evleri mi küçük keçiörenin de bir sürü yerleri var senin bahsettiğin yer tam olarak nerde Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Kuyubaşı oralar Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Oralar biraz daha eski yapım ondandır. Yorumla u Cendere1910 Oğlak +1 yıl Sen ne tarafindasin dicemde burada yazma ne olduğu bilinmez insanlar var Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% Boğa +1 yıl Hayır evim zaten var 😂 1 2 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Yükselenin ne diliyo...😄 Yorumla MrKuzey Boğa +1 yıl Güzel bir hayat 😌😌😌 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 807 cevap paylaştı. Aşk mı yok be para isterim o kadar kredi ödüyorum 😅 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Yeni bir ev dilerdim. 2 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 429 cevap paylaştı. Bol şans evet çok doğru 😂 1 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% Koç +1 yıl Koç burcuyum, paraya ihtiyacım yok ama 1 0 Yorumla
kendikendine34 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% Yengeç +1 yıl Aşk demiş ama dileğim bu değil 1 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% Aslan +1 yıl Yurt dışı tatilinden yeni geldim 😀 1 0 Yorumla
SeroQuel_ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% Oğlak +1 yıl Kendimin en iyi versiyonuna ulaşmak 1 0 Yorumla
MehmetBilir Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% Başak +1 yıl Hadi bakalım 2023 şansım pek yoktu. 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% Oğlak +1 yıl boğa olarak eve ihtiyacıım yokpara istiyorum:) 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% İkizler +1 yıl Aşka bak peh 😂 1 2 Yorumla Acid_Qeenn Terazi +1 yıl Aşkı beğenmediysen yükseleninden dile.😄 Yorumla sozsuZzaman İkizler +1 yıl Yukselenim hangi şansız burç 🤣 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 737 cevap paylaştı. Huzur tabi ki 😊 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 776 cevap paylaştı. Aşk o 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 660 cevap paylaştı. Aşk çıktı 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Bolca para 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Yengeç aşk çıktı 🌺 ama geleceğini sanmıyorum.. hep aynı hikaye çünkü.. :D
Hikaye diyipte aşkı küstürme...😄
Aşk gelse bakalım ben affedecek miyim abla... :D :D
Bulunca hiç affetme...😄
Affetmem.. :D barışmam da
Yurt dışı tatili çıkması şaka mı cidden düşünüyorum bunu
Hadi inş dileğin kabul olsun...🙏
Ay inşallah hatta temelli gideyim ben hshsjsjsjs
Yurt dışı tatili. Dileğim sürekli gerçekleşiyor bu konuda zaten. Ocak sonunda da var, Şubat sonunda da.
Bol şans 🤞
hep inanırım şanslı olduğuma demek ki evren inancımın sonucunu gösterecek hadi bakalım
Yengeç aşk diyor ❤️ benim tek istediğim şeyde aşk sanırım çünkü çok şükür herşeye sahibim
Bolca para 💸💸💸💸💰💰🤑 Zengin olcaz abisi sjdhdkdjk
Yeni bir evi ne yapayım zaten 2 tane var. Bana aşk lâzım.
Benim burcum yengeç ama aşk istiyormuyum emin degilim
Ay noluyo noluyooo yeni bir ev diyo bu emlak zengini olcam heralde ajsjskdkfkfkfotlglg
Yeni bir ev yeni bir araba yine gezecek bir neden lazım jdjjdjd
Bolca para diyor, fena olmaz
Bol şans diyor ama şans değil, devamlı huzur ve mutluluk istiyorum.
Bolca para kendim için değil ailem için yeni ev arabam olması annemi hastaneye rahat goturmek vb vb kendim için hiç bir şey istemiyorum
Bak doğru benimkisi
Doğru olanıda yazaydın ya...:))
Oğlak gozukuyor anlasirmisin oglakla 😂
Ayy hiç anlaşamam allan iş kolikleri.:)))
Doğru iş kolik ama oğlak erkeği yakışıklı olur eğlenceli olur unutma kurban ol bize sen 😂
Ayy sizi gece alan gündüz bırakır, size olsa olsa anneniz kurban olur onlarda napsın işte evlat atsan atılmaz.:)))
Bak sen oğlak erkeği gibi erkekmi var ama dedini yapan olmuyor genelde gece alan hiç bırakmıyor oğlaklari yanlış taniyosun 😂
Madem öyle iyi tanıyanlar güle güle kullansın.:)))
Yani iyi tanıyanlar tabiki güle güle kullansın ve bunu diyende terazi 😂
Ben oğlakları tanımıyorum sadece işkolik olduklarını biliyorum.
E iskolik olmaları kötümü iyi işte ama hepside okadar iskolik değil romantiktir bakma sen
İşten romantikliğe ne ara zaman ayırıyorlar:))
Akşam ayirirlar genelde niye biz romantik olamayizmi
Siz hem karamsar oluyorsunuz hemde tembel doğrumu peki 😂
Hadi ordan onları diyen halt etmiş yani en azından o söylediklerin benim için geçerli değil.:)))
Bak nasilda işine gelmeyeni kabul etmiyor tipik terazi memleket nere senin terazi 😂
Ankara oğlak.😄
Ya demeseydin biz hemşehri çıktık hemsehrime kıyamam ben terazi 😂
Hem oğlak hem hemşeri töbest ya.😄
Valla kız hemsehrin oğlak olsa başının üstünde yeri olcak anladın 😂 ank neresi
Yolunu değiştirmek için mi sordun :)))
Olabilir eğer arabayla geçersem bir tane terazi vardı yakamı başımı silktirdi lanet olsun derim 😂
Lanet okuma gece gece:))
😂😂😂 sevdim seni kız yok lanet okumuyom şakasına dedimi az buçuk anladın değilmi terazi burcu 😂 ank neresi
Teraziyi sevmeyenin kendisinde vardır bir sıkıntı aksi mümkün değil..:)))
Her terazi kolay kolay tartamiyor ondan olabilir terazi hanım😂
Tartamadığından değildir o.:))
Neydenmis peki minik terazi hanım 😂
Tartmak istememiştir:)))
Öyle düşünme terazi bazen doğruyu göstermez unutma 😂
Taam aklıma kazıdım bunu.:))
Kazı kazı terazi bunlar yararli bilgiler sevdim seni akıllı kadınsın beynin zehir gibi
Nazar edeceksin maşallah de.:)))
Etmem nazarım dokunnmaz en fazla düşer yamulursun 😂 maşallah diyim hadi sonra kulağımı cinlatma
Yamulursam yamultmadan salmam.:))
Kız düşünce beni nerden bulcan yamuldunla kalcan işte en fazla sinirden evde ziplarsin 😂
İşte yamulmayacağım için söyledim:)))
Şimdi büyük konuştun kız yamulma sonra 😂
Tüh gördün mü bak şimdi iki yakam bir araya gelmicek.:)))
😂 yaa bak kız büyük konuşma olmaz dedin olur sen haymanalimisin
Yok türküm ben.:))
Kız onlarda türk sanki yabancımi 😂 niye korkuyomusun bu ank neresinde olmaktan
Espri yaptık yahu:)) haymanalıkla alâkası neyse.😄
Tahmin diyelim 😂 ciddi sordum neresi bakım
Tahminin hiç ama hiç tutmadı tekrar dene.:)))
Kız ne yapım Ankara 'da bütün ilçelerimi sayiyim Keçiören mi 😂
Neyse ikincide tutturdun.😄
Çok dar yolları evleri küçük oranın
Evleri mi küçük keçiörenin de bir sürü yerleri var senin bahsettiğin yer tam olarak nerde
Kuyubaşı oralar
Oralar biraz daha eski yapım ondandır.
Sen ne tarafindasin dicemde burada yazma ne olduğu bilinmez insanlar var
Hayır evim zaten var 😂
Yükselenin ne diliyo...😄
Güzel bir hayat 😌😌😌
Aşk mı yok be para isterim o kadar kredi ödüyorum 😅
Yeni bir ev dilerdim.
İnsansız hava sahası.
Bol şans evet çok doğru 😂
Koç burcuyum, paraya ihtiyacım yok ama
Aşk diyor hadi inşallah