Bana acil yardımcı olun, ailem cok kontrolcu ne yapmalıyım (yazım yanlısları icin ozur dilerim)?

Eşcinsel oldugumu aklınızın bir kosesinde tutmanızı dileyerek baslıyorum. Ailem telefonumu surekli kontrol eder, sosyal medya yasak bana. Youtube harici yasak dersek daha doğru olacak. Instagram kullanıyorum gizlice. Bu surecte dunyalar tatlısı bir sevgilim oldu. İyi hos iliskimiz devam ediyor ikimiz de gizli tutuyoruz bunu cunku ailelerimizin ogrenmesi buyuk bir felakete yol acacaktır. Dün aksam annem aniden telefonu elimden cekti sevgilimle konusmalarım acık kalmıstı buyuk bir savas vererek instagramı arka plana atmayı basardım sonra kurcalarken annemle babam tekrar acıldı yine kapattım bi sekilde. saat 12 den gece 3 e kadar beni sorgulayarak telefonumu kurcaladılar. O konusma neydi diye sordular icerigi okuyamamıslardı (emin olun sorgulama stilleri o kadar insancıl değildi, kısa olsun diye bu sekilde anlatıyorum) Bende whatsapp grubundan gelen sureli bir ekran goruntusu oldugunu, ben ona bakarken elimden cekmis olduklarını ve stres yapıp korkudan telefonu almak icin debelendiğimi ve kimin attıgına kadar uydurdugum bir yalanı sundum. 5-10 kez aynı soruyu sordular ve aynı senaryoyu eksiksiz acıkladım. Bana bir kac saat dusmanlarıymısım gibi davrandıklarından sonra birbirimizden ozur dileyip barıstık falan. Telefonu elimden bir daha cektiklerinde bu tip seylere maruz kalmamak ve basımın belaya girmemesi icin ne yapabilirim?, ailemin kontrolculugunu nasıl azaltabilirim? ve bu soruların turevlerine yanıt verirseniz cok sevinirim, lutfen yardımcı olun gercekten yardıma ihtiyacım var.

Bana acil yardımcı olun, ailem cok kontrolcu ne yapmalıyım (yazım yanlısları icin ozur dilerim)?