İnstagram dan istek göndersem mi? Eskiden iyi bir dosttuk oysaki?

Benim uzun zamandır aynı işyerinde rliktr çalıştığım bir kız var. İlk zamanlar çok kıskanırdım onu. 3 yıldır birlikte çalışıyoruz. 3 yılda abisiyle, annesiyle ve kardeşleriyle iç içe aile gibi olduk. Öyle ki abisiyle birlikte yurtdışına gittik 2 kez, kendisi ve abisi ile bir süre aynı evde kaldık. Sonra birgün bir tartışma yaşadık ve yanlış anladı beni. Bana o gece aşağılayıcı bir konuşma yaptı ve abisine yansıttı bunu. Abisi beni aradı ve aramız bozuldu. İşyerinde dışladı, aramızda güvenerek söylediğim şeyi gidip işyerinde üstüne anlattı ve ben yapmadığım bişey yüzünden 2 hafta laf yedim. Bütün bunlara rağmen ben yine onunla barışma girişiminde bulundukça üstten konuşmalar devam etti. 3 ay boyunca aramız kötüydü. Sonrasında bana iyiniyet gösterdi. Belki de bu onun özür dileme şekliydi bilemiyorum. Bende bu iyiniyeti bozmadım ve şu an aramız fena değil. Birlikteyken şakalaşıyoruz, konuşuyoruz ve bana sürekli takılıyor şakayla. Fakat ikimizde bnce gururdan instagramdan takipleşmiyoruz. Belki de neye kırıldığımı bilmiyordur diyorum ama emin değilim. Bugün istek atsam mı diye düşündüm ama kararsızım. Sizce istek atsam mı?
İnstagram dan istek göndersem mi? Eskiden iyi bir dosttuk oysaki?