Benim uzun zamandır aynı işyerinde rliktr çalıştığım bir kız var. İlk zamanlar çok kıskanırdım onu. 3 yıldır birlikte çalışıyoruz. 3 yılda abisiyle, annesiyle ve kardeşleriyle iç içe aile gibi olduk. Öyle ki abisiyle birlikte yurtdışına gittik 2 kez, kendisi ve abisi ile bir süre aynı evde kaldık. Sonra birgün bir tartışma yaşadık ve yanlış anladı beni. Bana o gece aşağılayıcı bir konuşma yaptı ve abisine yansıttı bunu. Abisi beni aradı ve aramız bozuldu. İşyerinde dışladı, aramızda güvenerek söylediğim şeyi gidip işyerinde üstüne anlattı ve ben yapmadığım bişey yüzünden 2 hafta laf yedim. Bütün bunlara rağmen ben yine onunla barışma girişiminde bulundukça üstten konuşmalar devam etti. 3 ay boyunca aramız kötüydü. Sonrasında bana iyiniyet gösterdi. Belki de bu onun özür dileme şekliydi bilemiyorum. Bende bu iyiniyeti bozmadım ve şu an aramız fena değil. Birlikteyken şakalaşıyoruz, konuşuyoruz ve bana sürekli takılıyor şakayla. Fakat ikimizde bnce gururdan instagramdan takipleşmiyoruz. Belki de neye kırıldığımı bilmiyordur diyorum ama emin değilim. Bugün istek atsam mı diye düşündüm ama kararsızım. Sizce istek atsam mı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ay okumaya üşendim ama at gitsin içinde kalmasın en fazla reddeder bundan ölmezsin:)
Bi kere okusana be, fikrin aynıysa yapıcam valla 🙂
Cok istiyorsan at istek
Ben erkek olsam bu kiz bunlari bana yapmis olsa valla kirilirdim yani birz gönül koyardimm
İstiyorum aslında ama gurur yapıyorum birazda
Bnde öyle işte
Içinden nasil geciyorsa öyle yap derrin
Derim*
İçimden istek atmak geliyor, ama gurur da yapıyorum. İkilemdd kalmamın sebebi bu 🙄 sen olsan napardın benim yerimde? İçinden geleni mi, yoksa gurur mu?
Valla tam adamina sordun haa hic bilmiyorum ben de cok kararsiz kalirdim galibaa
Ama istek atardim galiba ya biraz zaman geçsin 1 haftaya kadar ya da 2 hafta sonra istek at
İyi de 4 ay geçti 😅 şu an yanyanayken baya iyiyiz yani, sadece aramızda o eskisi kadar samimiyet eksik ve bu aslında benden kaynaklı. Gönül koymak, gurur vs
At ozaman bekleme sen zaten bes belli atmak istiyorsunda iste biraz gururuna yediremiyon
Aynen öyle valla 🙄
Aman at gitsin belkit evlenirsiniz
Ne olacak gururundan zaten kavusamiyorsunuz iste
Hayata bi kere geliyoruz at gitsn ne olck
Yok be, o imkansız işte. Ben isterdim ama olmaz artık, gurur meselesi
Evlilik çok zor
Ney imkansiz
Sende ne gururlu ciktin be abi
Ya bak şöyle söyleyeyim, bu koz sürekli bana zaten birlikte olduğu kişileri anlatıyor. Hatta ben onun birlikte olduğu insanlar arkadaşım oldu. Hatta evime aldığım insanla bile görüşmüş birisi ve kız bana sürekli abi diyor. Sence gurur yapmakta haksız mıyım?
Sal gitsin olum bu ne kiz senin cevrenden erkeklerlemi birlikde oldu yani
Aynen öyle, evime aldığım adamla görüştüğünü bildiğimi bilmiyor tabi kendisi ama ben biliyorum. eğer aşıksan buna rağmen vazgeçemiyorsun ama gurur devreye giriyor bu kez ve içinden gelmiyor eskisi gibi
Sana benden tavsiye inan bana o kizdan sana hayr gelmez o kizla ilestisimini kes konusma bile soguk yap konusma bidaha
Hic sevme bile o kizi
Igrenc bi durum
Senin yerinde olsam o kizla iki dakkaa daha fazla muhabet etmem akili ol
Onu da yaptım, bu kez bilmediği için farkında olduğum şeyleri, bana tuhafsın diyip durdu ama ben bubları ona açıklayamadım. Birde iyiniyet gösterip bazen beni savunuyor. Bu tutum karşısında bende iyiniyeti suistimal etmek istemiyorum açıkçası
Slk misin? Birak iyi niyetini ya ben ne diyorum sen ne diyorsun sen kizi birakmak istemiyorsn geç iyi niyeti sen hoslaniyorsun ondan kiz resmen senin etrafindaki erkeklerle beraber olmuş sende buna göz yumump onunla beraber mi olacan? Üstelik kiz sana bide abi diyor sana aşk olarak da bakmiyor bu kdr 4ptal olmamalisin kavat olma iyi bisey degil
Bu söylediklerinde haklısın biliyor musun, sanırım ben ona farklı bakmalıyım ama bu da zor gibi. En iyisi akışına bırakmak sanırım.
Gece gece seni de çıldırttım bu arada 😅
Evet aynen cildirtin beni biraz.. yapma kardesim bak seni az cok anliyorum kizdan hoslaniyorsn ama varya hayatinin hatasini yapma igrenc bi durum bu.. bunu kabulenmemelisin onu unut uzak durmalisin zararli çikan sen olursun
Simdi bide sana abi diyor bide sana ask hayatindanda bahseder sende kara kara düşünüp üzülürsn
Zararli çikan sen olcaksn unut gitsin gerekiyorda evlerine gitme baska bi is bul
Evet öyle oluyor hep bahsediyor. O beni abi olarak görüyor ve ben uzak durunca da bu kez üzülüyor ve kırılıyor. Yine 2 arada bir derede kalıyorum
Evlerine de gidemem artık zaten abisiyle eski samimiyetim kalmadı onun sayesinde
Senin yas kaç ve o kizin yas kaçv
Ben 31, o 24
Iyi bare evlerine gitmiorsn biliyordum varya sana ask hayatinida anlatiyor sende mal mal dinliyorsn
Ohh ohh kac senedir hoslaniyorsn bu kizdan
Biraz argo kullanmasak mı? Kırıcı oluyo 🙄 3 buçuk yıl
O da farkındaydı aslında varya
Kendine yazik ediyorsun sadece
Ya farkinda olsa sana bunlari anlatmaz bi kere sana söylimde senin üzüleceini bilir ve hic bisey anlatmaz susar
Benim canım, bunca şeyin farkında olup ufacık bir iyiniyete kanıyorum. Farkındaydı tabi ama ilgiyi seviyordu. Ona bir dünya hediyeler vs aldım ve onun üzerine aşırı düştüm. Samimiyetten şu an kendi evinde kalıyor ve ben ona kefil oldum. Karşılıksız çok verdim. Hata yaptım. Bnce o ilgiyi kaybetmemek için yakınında tuttu
Bana niye böyleleri hic denk gelmiyor kusura bakmada belkit kalbin kirilacak ama seni enayi yurduna koyor
Aç gözlerini parani da o kiza yedirme artik uzak dur baska bi is bul orada çalis derim
Sen hayatini böyle çürütme sonra o kiz gider baskasiyla evlenir sende arkasindan bön bön bakarsin
Sana olacaklari anlatiyorum böylede olur yani üzülen parana yazik eden verdin emeklere yazik olacak yol yakinken kendini degistir unut o kizida
Benim gibi enayi heryerde bulunmaz 😅 ne desen haklısın valla. İyi ki yorum yaptın yoksa ben istek vs atardım bu gece
Kendin bile diyorsun yapma dur artik belkit bunlari duyman gerekiyordu Allah tarafindan gönderildim belkit 😃 baska biri dışdan olaya bakinca daha iyi anliyor olaylari
O kiz yarin birini bulur evlenir gider senin yaş geçiyor 31 yasindasin maddi durumun iyise 1-2 seneye evlen derim
Evet doğru söylüyorsun, bende o yüzden farklı bir görüş için paylaşım yaptım aslında, saolasın 🙏
Ben çok duygusalım ya, o evlilik işi o yğzden zor
Kendin bilirsin akili ol aklini kulan derim
Duygusallığ felan birak kenara bu kdr duygusalik iyi degildir erkekde
Kendini düşün geleceini düşün
Derim yeterince enayilik yapmisin artik kendini düşünme vaktin gelmiş
Bu kız baya bi tokat oldu benim için, bir daha asla ona yaptıklarımı kolay kolay başkasına yapmam. Denge esastır demişler 😉
Tabi denge esastir ama öncelin kendin olmaliydi her zaman basdan böyle olacani tahmin etmeliydin sen
Olmadı işte, kqptırdım kendimi. Psikolojim bozuldu bu yüzden, onu düşüyordum hep. Bu olay olduktan sonra 3 ay kendime gelemedim neden böyle oldu diye. Geceleri 3 de 4 de uyandım uykusuz kaldım hep ama hepsi geçti. Bunu nasıl anladım biliyor musun, bizim firmadan biriyle de ilişki yaşadı. Geçrn gün onları konuşurken görünce eskiden kıskanır için sızlardı, bu kez hiçbişey hissetmedim sadece değmezmiş dedim kendi kendime
Aboooo ki aboooo 🤦🏽♀️
Valla cok yazik etmisin kendine bu zamana kadar
Onca zamana yazik sevdine yazik emeklere yazik simdiye baska bi kizi sevmis olabilirdin
Bu kiz bildin 0rusp. i yani
Önüne gelen erkeğe veriyormu?
Öyle de değil ama biraz ilgiyle tav olmayacak biri değil, ilgiyi seviyor. Önüne gelene vermiyo tabi. Demek istediğim firmadan biriyle de flört yaşadı
Ha tamam anladim
Kadinlar ilgiyi sever orasi ayrida …
Cok kötü be senin için içini yemisdir kiskanclikdan deliye dönmusundur
Öyle işte, onların samimiyetini dahi kıskanırdım ama bu kez olmadı bnde. Ve ben ondan uzaklaşınca aslında biraz da enerjim yerine geldi ve diğer insanlarla daha iyi bağ kurmaya başladım
İçim içimi yedi tabi, o yüzden uykusuz çok kaldım, çok çektim bunca yıl ben
O kiz sana zarar veriyordu aslinda uzaklasabildin kadar uzaklas unut tamamen
Yazik etmisin kendine …
Ne hikayeler var bee
Öyle tabi, olan oldu artık ya. Bundsn sonra kendi hayatıma odaklanmam lazım. Tek sorun ne biliyor musjn? O kız beni abi dost olarak görürken benim ona bu olanlardan dolayı eski samimşyeti gösteremiyo olmak. Sence bu yanlış mıdır
Yanlis degil aranizdaki o samimiyetli bitir derim bunca zaman o samimiyeti ilgiyi vermisin yeter artik bu kadar iyilik bundan sonrada kendini düşün kendi hayatini inşa et
Karşılıklı olarak dengeli davranmaya çalışıyorum. Onun iyiniyeti kadar ilgi gösteriyorum. Tamamen bitirirsem şu an durduk yere olmaz mı? şu an ortada çok da bişey yok gibi çünkü birlikteyken iyiyiz. Saçma durmaz mı?
Yaw kes alakayi ilgiyi salla gitsin uzak dur benden de artik eskisi gibi samimi olaniyorum seninle de hayatimda baska bi kadin var de biseyler uydur soguk ol konusma o kizla
Sen kes alakayi ilgiyi onunla hic konusma bile hayatina bak yeni bi kadin sev hayatini inşa et
Sanane o kizdan o baska erkeklerin altindayken seni düşünüyormuydu? Hayir ozaman simdi sira sende hayatini yap
Haklısın, şimdi anlıyorsun dimi gurur meselesini 🙄 teşekkür ederim her şey için 🙏
Aman hadi ordan et kizi rica ederim zaman kaybi sadece
Zaman kaybetme daha fazla hayatina odaklan kendiini mutlu et bi kadini sev adam akili bi kadin bul onunla evlen gelecek kur bunlari düşün
Teşekkürler tekrardan 🙏
24 yasindaki bazi kizlar ergen gibi olur olgunlaşmamış sadece ilgi isterler ne istediklerini bilmezler akli bi karis havada olur.. virt dirt bunlarla iş olmaz
Rica ederim seninlede baya konusduk
Evet ya, bu kadarını beklemiyordum. Sende sıkılmadan yardımcı olmaya çalıştın. İsteği kabul et, sende bana sıkıntın olduğunda yardımcı olmaya çalışırım
Ismin ne
Erkek cok ekliiyo hangisisin bilmiyom
Osman0592, profilde yazıyo ki 🙄 haklısın valla burada maşallah erkekler çok ilgi gösteriyo 😅😂