Güncellemeler
+1 yıl
Ki bu veletlere anneleri de bişey demiyor sinir bozucu
Kaç defa denk geldim videolarına düğünleri mahveden ortada deli dana gibi koşturan çocuklar mi dersin misafirliğe gittiği evde ortalığın anasını aglatan bebeler mi dersin toplu ortamlarda bas bas bağıran şımarık veletler mi dersin kimse böyle çocuklara çocuk ya diye tahammül etmek zorunda değil mesela düğünümde çocuğuna sahip çıkamayan hiç kimseyi istemiyorum en güzel anımı bı velet mahvedemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne yapacaksın davetiyeye çocuklular gelmesin mi yazdıracaksın :)
Yok o gün en yakın arkadaslarimi öyle veletleri halletmeleri için gorevlendircem önce anneye söylerler annesi halen çocuğu tanımıyor gibi oturursa da tutup tutup atarlar kollarindan serbest izin veriyorum
Sen de çocuktun sen de yaptın diyeceksen de hiç deme ben düğünlerde annemin yanında uslu uslu otururdum kimsenin anını mahvetmedim
Ama bu tatsız bir durum oluşturur hayatım kimse çocuğunun hırpalanmasına izin vermez. Mutlu günüm heba olmasın diye çabalarken elinle sabote edersin. :)
Takılma bunlara o gün geldiğinde heyecandan gözün kimseyi görmez fresh ol biraz daha.
O zaman çocuklarına sahip çıkacaklar kusura bakmasinlar da hayatımda bir kere olan günümü heba etmelerine de ben izin vermem çocuğuna sahip çıkamayan aileler bunları da göze alır hiç de acımam
Özel olmazsa! kaç yaşındasın bir ilişkin var mı yakın zamanda evlilik planı yapıyor musun?
İlişkim var Mart 'ta nişan yaza da düğün düşünüyoruz
Dilerim o zamana kadar kurtulursun bu fikirden. :)
Kurtulmak istediğim bı fikir değil düğünümde annesinin ortaya saldığı sahip çıkmadığı veletleri istemiyorum saygısızlık resmen özel anları mahvetmek ve bana saygısızlık yapanlarin veletlerini kendi yontemimle uzaklaştırmak da saygısızlık değil
İlk dansimda etrafta koşturan bebeler görmek istemiyorum ya da etegimden duvagimdan cekistiren bebeler ya da bagira bağıra ağlayıp ortamın içine edenler
Bunlari istemek benim en doğal hakkım çünkü o gün benim günüm herkes de ona göre davranacak he davranamam ben çocuğumu ortaya salarim deli dana gibi diyen varsa da hiç gelmesin daha iyi gerek yok
İşte bende bunu dedim başta madem bu kadar katısın bu konuda davetiyeye şımarık çocuğu olanlar gelmesin yaz :) Çok abartıyorsun bu konuyu kimse senin eteğine falan sarılmaz korkma ;)
Defalarca öyle videolar gördüm gelinin duvagini çeken saçını bozan veletler. İlk dansta ortalıkta deli dana gibi kosusturan o anı mahveden bebeler ve ilk dansta dahi iki dk tutmayı beceremeyn anneler var ben davetiyeye öyle yazmak zorunda değilim ama insan olan bunun bilincinde olmalı zaten
Bakmicaksaniz doğurmayn ya
Kesinlikle ya kimse kimsenin egitemedigi bebeye tahammül etmek zorunda değil çocuğa dur demeyi yapma demeyi bilmeleri lazım
Seks yapmak yasaklansın 😂😂 bakamiyolar bakıcı tut anaokuluna gönder okumuyosa sanayiye gonder ulan senin bakamadgn birey başkaları baksın diye herşeyi yapiosun
sen sanki kucukken hic yapmadin
Yoo ben küçükken kimsenin en özel anını mahvetmedim ya da misafirliğe gittiysem ona göre uslu uslu oturdum yaramaz bı çocuk degildim annem de der çok usluydun diye