Size böyle bir teklif yapılsa avrupa vatandaşlığı karşılığında türk pasaportunu iptal etmen söylense kabul eder misin? ben hiç düşünmeden kabul ederim :D

Size böyle bir teklif yapılsa avrupa vatandaşlığı karşılığında türk pasaportunu iptal etmen söylense kabul eder misin? ben hiç düşünmeden kabul ederim :D

Yurtdışına meraklı değilim. Hiçbir zaman da olmadım. Hatta büyük abim almanyada yaşıyor, bir olay sonrasında beni yanına aldırmayı düşünmüş de ben gitmem dedim 😊😅
Yakınlarımdan bu aralar çok fazla duyar oldum şeyler var. Yurt dışında Türk vatandaşı olarak gezen ve Türk olmayan yabancı Arap ve mülteci insanlar çok var iyice asimile olduk. Eğitimim ve geleceğim için gitmeyi düşünüyorum ama çifte vatandaşlık düşünüyorum.
Teşekkür ederim.
Hayır buna mecbur bırakılmak bile istemem. Daha iyi yarınların ülkeye girmesi şart.

Tabii ki HAYIR.
Cevap
11Cevap
Vaz geçmem.
Müslüman birisini görünce kafirlerin araplaşmak zanneden kitle. Ve Türklüğü kâfirlik zanneden kitle buna hemen evet der. Fakat ben ve benim gibiler evet demez
Sizin tercihiniz bu da tabi ki herkes kendi hayatını kendi yaşar isteyen avrupai insanlar ile kimisi de araplar içinde.
İki yüzlü avrupai yaşayıp Türklükten dem vuranların samimiyetsizliğine değindim
O da sizin düşünceniz tabi ki :)
Biraz daha böyle devam ederse kabul ederim. Çünkü kendi ülkemde "diğer" olarak görülmekten bıktım.
Ülke iyice araplaşıyor ve başımızdakiler araplara yardım etmekten, Arap sorunlarını çözmekten başka bir şey yaptıklarını görmüyorum. Kimsenin umurunda değil Türk gençlerinin hali ne olmuş eğitim sistemi desen ayrı bir kaos insanı kendi ülkesinden nefret eder hale getirdiler ne yazık ki
Söylenecek çok şey var da.. duyan yok. Eğitim sisteminin değişmesi şart
Kesinlikle öyle biz söylesek te pek fazla bir şey değişmeyecek zaten :D
Yurt dışı hayallerim arasında. Staja diye gidip ömür boyu Dönmüycem. Var bı öyle tehlikeli işlerimiz. Bekle İspanya az kaldı 😂❤️
Bağlantım olmasa geçerim ama geçmeden de Avrupa'da yaşıyorum :))
Bülbülü altın kafese koymuşlar Türkiye'm de Türkiye'm demiş 😅
Ülkeyi zaten bitirip araplastirma. derdindeler bu Arap ozentileri içinden çeker giderim işte.
Canlı örneği yaşandı Türk pasaportu olanların galiba Avusturya ülke yanlış olabilir Avusturya pasaportu ve oturum izinleri iptal edilecekti herkes kuyruğa girdi Türk vatandaşlığından çıkmak için
hayır, daha bir Türk gibi yaşayan ülkelerden aynı yaşam standartını işi sana verecez deseler o Türki cumhuriyetlerden birine geçerim.
Avrupa ülkesi için yapmam. Daha güçlü bi pasaport olması gerek Japon gibi
Ekonomik açıdan da güçlü bi ülke ve en değerli passporta sahipler. Neredeyse tüm ülkelere vizesiz giriş hakları var. Ayrıca kültürel açıdan da bize yakınlar
Bazı değerlerin ölçü birimi para olmamalı.
Değiştirmem..
Asla vazgeçmem valla kendi ülkemi hiç birşeye değişmem
doğuştan şanslıyım sanırım iki ülkeninde vatandaşlığı var
Hemen hemen hiç vakit kaybetmeden kardeşim 🫶
Gözünün yaşına bile bakmam
Türk vatandaşlığım yok zaten kiiii
Tabii ki kabul ederim. Deli miym...
hayır vazgeçmem
Hayır
Vazgeçmem
Vazgeçmem
Belki