İnsanlık için var değilsen, daha iyi bir gelecek yaratmak adına var değilsen, masumları kollarken din dil ırk ayırt edeceksen,
ortalıkta auu auu diye gezmenin bir anlamı yok o halde,
Türk olarak söylüyorum bunları, bencilce bir harekatın ulaşabileceği sonuç avrupadaki halklar gibi ruhsuz bir topluluktur, Türk'ü bu zamana kadar değerli kılan merhameti , vicdanı, bencil ve sadece kendisi için çalışan topluluklardan ayrılmasıdır.
birinin bunu Türk ırkçılarına detaylı şekilde anlatması gerekiyor..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
tarihteki Türk düşmanlığını bilip kendini koruma ve başkasından görmediği saygıyı kendisine vermek istiyordur belki de?
insanlar sadece insanlık haklarına sahip çıkanlara saygı duyar, gerisi çıkarcılıktır onun için ölmenin de bir anlamı yok, avrupa'nın da zaten bu yüzden doğru dürüst vatan sevdalısı bir ordusu yok.
Vatanına sahip çıkmayan hiç bir şeye sahip çıkamaz.
katılıyorum ama tekrar soruyorum neden vatana sahip çıkmak istiyorsun? senin için önemi nedir? sana bir bilet , pasaport ve para ayarlayabilirim bu toprakları terk etmen koşuluyla ailenle hatta sülalenle müthiş bir huzurlu hayat yaşayabilirsin?
Dur yanlış yere yazmışım kdkkdd telefon beni kanser edecek
hiçbir misafir aile evi gibi rahat olmaz o yüzden vatan önemli
Asena Bozkurt ben bilmem. Türküm ben. Her türk asker ve milliyetçi doğar. Milliyetçilik bir parti değil, düşüncedir. Her Türk böyle doğar. Milli olan adam ülkesini soymaz, dışardan vatan hainlerini ülkesine sokmaz
milli olan kan döktüğü toprakları parayla satmaz ve anlaşmalarla terk etmez kanla alınan topraklar kanla bırakılır, bunda hiçbir sorun yok
lakin neden?
Milli ve yerli olan biz ve Mustafa Kemal Atatürk. şu an kiler İsrail Amerika oyuncağı
@justlookin5 pekala bu topraklara ait olduğunuzu düşündüren nedir? o topraklarda sahip olduğunuz ev ile bu topraklardaki sahip olduğunuz ev arasındaki fark nedir?
önem verdiğiniz düşüncelerin "mesela Türklük ismi" 'nin yer alması mı bu kadar mı?
💯👌🏼
Asena gibi kıvırmak için sadece