Annem babami aldatti ama babam onu affetti ne olacak şimdi?

olaydan yaklaşık 2 ay filan geçti annemle babam 17 senelik evliler birbirlerine çok düşkünlerde ama ne olduysa annem babami aldatti, babam onun icin cok yalvardi annem istemedi babama bende annemi istemedigimi soyledim cunku beni gectim babami gectim kucuk kiz kardesimin etkilenmesini istemiyordum bir yandan kendi hayatima yon vermeye calisirken okuldur futboldur derken bende yikildim ne dogru duzgun yemek yedim ne bisey yaptim her neyse, annemin ihanet ettiği o gece ben antrenmandaydım babam annemle telefonda konusurken islerin ters gittigini anlayip dayima haber vermis ve dayimda az ilerdeki sokakta annemi ellerinde posetle yakalamis annem o gece dedemden dayimdan yengemden cok dayak yedi hatta bende ona vuracaktim beni tuttular, işler iyice kızıştı herkes birbirine girdi dayımla dedem kavga ettiler bu sefer annem bunu fırsat bilip kactı ve darp raporu aldi yaptigi ihaneti ve bize cektirdigi bu kadar aci yetmiyomus gibi kendini hakli cikardi babam bana farkli sehire tasinacagimizi soyledi yeni hayat yeni sayfa ama ben annemin olmamasını istedim hatta babamın ailesidr boyle dedi fakat babam buna ragmen beni bile karsisina aldi, annemi affeti ve baska sehire amcamlarin yanina tasindik suanda bu yeni hayatta biraz daha iyi görünüyor ona cok fazla sevgiyle yaklasiyorum fakat hala icimde kotu bir his var futbol hayatim Şu an cok ust duzeyde umarim hic bir sey mahvolmaz, tabi bu olan olaylar psikolojimi etkilemedi degil, hala bu korkuyla yasiyorum bir ihanet daha korkusuyla ne yapmam gerekli?

Annem babami aldatti ama babam onu affetti ne olacak şimdi?