Para karşılığı birine masaj yaptığımı dinlemek isteyen kıza anlattım diye yurt müdürü bana disiplin cezası verebilir mi?

Mal kız, bu çocuk beni kandırdı senden hoşlanıyorum dedi 2 kez görüştük 2. de para vermedi ama hiçbir yermi görmedisadece kıyafet üstünden dokundu ilkinde masajdı ama sonra birbirimizden hoşlandığımız için öyle oldu. Yurtta 4. günümdü o iğrenç yurttan 6 kişilik odadan çıkmak için kabul etmiştim o çocuğun evine gitmeyi ve o 2. seferde beni taksiyle çağrıp taksiyi bile ödemeyince felan ben kandırılmış dolandırılkış hissettim hayatımda ilk kez bana biri kıyafet üstünden saçımı bile görmeden de olsa bana dokunmuştu ve sonra bi de ben ondan etkilenmeme rağmen başkasından hoşlandığını söyleyince felan ben yurda gelince aşırı kötü hissettim yaşamak istemiyordum artık ve yemekhaneye tek başıma giderken önüme kedi çıktı korktum bi kız banktan kalkıp kediden korkuyor musun ben seni geçireyim dedi yemekhaneye kadar benle gelip yemekhanede benle 30 kişi sıra bekledi ben de içim yandığı ve olayı daha 2-3 saat önce yaşadığım için ona sana özel bir şey anlatabilir miyim ama özel dinlemek ister misin dedim evet dedi yanıma geldi yemekhanede karşıma oturdu masaya dinledi ve ben bu zamana kadar hiçbir erkekle bi şey yaşamadım 2003lüyüm dedi sen 4. sınıfsın mesleğini eline alacaksın böyle özel bir şeyi bana anlattığın için çok teşekkür ederim dedi sonra 2 gün sonra yemekhanede görüp selam verdiğimde hmm yaptı ben de soğuk davrandın gibi geldi dedim evet konuşmak istemiyorum dedi anlattıklarımdan dolayı mı dedim yok kendi moralim bozuk dedi ben de o gün sildim onu bi daha yüzüne bakmadım arada kantinde felan karşıma çıktı ve ta 2 ay sonra müdüre gidip ben uzak durmaya çalıştıkça bana ahlak dışı şeyler anlattı demiş üstelik ben kapalıyım o açık neyin ahlakından bahsediyor

Güncellemeler
+1 yıl
Müdür bunu ilk seferde işleme koymadı o akşam ben bana iftira atıldığı için ağladım tuvalette çok ağladım sonra gençlik merkezinden gelen hoca canım iyi misin konuşalım dedi ben de özel dedim o da benim senden bi çıkarım yok ki dedi bana sağlayacak bir şeyin yok neden başkasına anlatayım dedi ben de anlattım o da anlıyorum seni dedi müdürün yanında çalışan memur geldi beni teselli etti ertesi günse müdüre anlattığımı söylemiş diye müdür bana
Güncellemeler
+1 yıl
O anlattığın kadın il müdürlüğünde çalışıyor dedi ben de ama söylemez ki dedim müdürde bana o bana iftira atan kızın yanında disiplin cezası dedi
Para karşılığı birine masaj yaptığımı dinlemek isteyen kıza anlattım diye yurt müdürü bana disiplin cezası verebilir mi?