Sevgilim annesine çok düşkün, ne yapmalıyım?

3 buçuk yıldır beraberiz ailesiyle tanıştığımda ne güzel yetiştirmişler çok iyi ailesi var ve düzgün yetiştirmişler derdim zaman geçtikçe ablasıyla aram kötüleşti arkamdan bu kız çirkin sıkılırsıb birkaç ay sonra dediği mesajları yakaladım
Ama sevgilim saolsun beni ezdirmedi ablasının o tarz saçma mesajlarına karşı onu engelledi
Daha sonradan dedesi hastalandı kanser oldu 5 6 aydır hastanede kalıyor ama sevgilim annesinin getir götürünü yapıyor
Bunu sorun etmiyorum tabii ki de hatta güzel bir şey ama babası varken annesinin sürekli yanında oğlunu istemesi beni ilk başlarda korkuttu
Sonra biz kavgalar etmeye başladık benim ailemde katıdır ilk başkarda sevgilim olduğunu kabullenemediler ve brn onun için aileme çok karşı geldim. Daha sonra sürekli annesini konuşmaya başladı eğer dedeme bişey olursa annem delirir şöyle olur böyle olur
Ben kötü geçirfiğim bi günü anlattığımda boş ver diyip sürekli annesindrn bahsediyo bululunca annesi arıyo hep rahat bırakmıyo
Bugün dr hastaydım biraz o da babasının dükkanında duruyırmuş öyle
Tam uyandım ona yazdım nerdesin diye
Kötüyüm hastaydın derken birdrn annem ağlıyodu telefonda onu bekliyorum dedi
Ben dr sinirlendim bak dedim baban var ablaların var bu kadar yük slma yanıma grl dedim
Gelmedi annesiyle kaldı
Sonra ben bi delirdim en son ağlamaya falan başladım akşam kapıma geldi ben dedim senin gibi ana kuzusuyla yapamam
Sonra ağlamaya başladı kötü bi dönemden geçiyorum dedemden umut yok diyolar yanımds olur musun dedi
Brn de senin hep yanında olurum ama srn annenden benim yanımda olmaya vakit bulamadın dedim kalktım gittim
İçim biraz kötü ama ailesinden gerçekten bıktım artık
Sevgilim annesine çok düşkün, ne yapmalıyım?