Zor. Çünkü kadın evlendikten sonra çocuk sahibi olmuş ise onun üzerine bosandiysa bir daha başka bir erkeğe ait olma hissini kaybediyor çoğunlukla boyle bir duyguyu yasayamayacagina kendini inandiriyor. Hal böyle olunca da ilgi duyduğu biri ile olsa da önyargılar içinde aceleci davranarak eski eşini sizinle kıyaslama yoluna giderek yanlış yapmayı adet haline getiriyor.
Çoğu zaman duyanınız vardır illahaki. "Ben kendimi baskasina ait olarak hissedemiyorum."
Bu nedenle zor. Bir nedeni de nasıl bir hayat isteme konusunda belirlenmiş olan birsey olmaması asıl sebep.
Böylesi problemlerde olabilir ama güvenmelisin öyle bir kadına sonuçta eski kocasıyla her şey bitmiş onları çocuk dışında başkada bir araya getiren bir sebep yok ortada artık ama şu konudada haklısın insanız yapabiliriz ama öylesi bir kadınıda sen her şeyiyle tanıdıktan sonra evlilik kararına varıcan bu kararı vermek içinde çok uzun bir zaman tanıma isteğin hakkın olucak sonuçta o kadın evlilik hayatını tatmış biliyor ve evlenmiş boşanmış kadınlara anlamsız bir özgüvende geliyor ama öylesi bir kadını tam anlamıyla tanıdıktan sonra tamam ben evlenmeliyim bu kadınla demelisin ya da olmaz, yapamayız demilisin ve bu kararı verirkende o kadına tam anlamıyla güvenmelisin çünkü neden dersen eğer, evlilik kararı ciddi bir karar ve bu kadına karşı olan güvensizliğinden kaynaklı olarakta evliliğiniz zedenelebelir bir yerlerde tıkanıklık yaşayabilirsin bence evlilik sürecinizden yana çünkü tam anlamıyla güvenmiyorsun demektir bu senin düşüncene göre yorumluyorum söylediğin düşünceni.