'Erkekten Kanka Olmaz' Olayınız var mı?

Benim oldu :) Emir ve Enes diye arkadaşım vardı ve Enes ile çok yakındık. Birbirimize sürekli sataşır, uğraşırdık. Emir de Enes'in yakın arkadaşıydı. Beni samimi bulduğu için çabuk yakınlaşmıştı bana.

Ama 1 hafta öncesinde Enes bana yazmamaya başladı müsait de olsa. Hiç tartışmamız bile olmamıştı. Sonradan Emir sayesinde öğrendim ki sataşmam, samimiyetim hoşlantı olarak anlaşılmış Enes'in grubunda ve Enes'e de demişler bunu. Erkek erkeğe takıldıklarında dedikodum dönmüş ben kendi hâlimde eğlenceme bakarken. Birbirimize karşılıklı sataşıyorken arkadaşlarına hep 'yok o bana sataşıyor ben değil' diyerek de çarpıtmış.

Bana yazmayınca, bir de bunlar olunca ben de sorgusuz sualsiz Enes'i hayatımdan çıkardım.

Emir'le yazışmaya devam ettik ama bana olan hâl tavırları çok rahatsız edici olmaya başlamıştı. Aniden samimiyetle yaklaşmaya başladı, sınırımı aşacak şakalar yaptı ve ben tersleyince 'Enesle oldukça da iyi şakalaşıyordunuz' gibisinden çok defa saçmaladı. Beni en çok rahatsız edense eski kız arkadaşıyla yaşadığı cinselliği açık seçik bana anlatması oldu. Zaten son damla da buydu.

Bugün Emir ile de iletişimi kestim ve bana dediği son şey 'Enes bana demişti. Keşke inansaydım ona, o kadar saçma bir insansın ki.' Oldu. Daha geçenlerde bana 'bazen sana aşık olmaktan korkuyorum' , 'çok masumsun' diyen Emir, ben iletişimi kesmek isteyince tam tersi bir kişiliğe büründü.

Arkadaşlarım 'seni elde etmeye çalışmışlar ama yapamayınca hırsa bindirmişler' dediler ve durum can yakıcı. Kendimi hiçbir zaman tam anlamıyla onlara açmadığım için mutluyum yine de. Eğlensem de hep temkinliydim. Özellikle bir sürü kızlardan oluşan çevre sahibi, diğer kızların arkasından yüzüme konuşma cüretini gösteren Enes'e karşı. Bir kız kankası sürekli hediye alıyor diye Emir'e gülerek 'bugün hediye veren yarın başka bir şey de verir' diyen Enes'e hem de. Bu olayı duymam da sorgusuz sualsiz çıkarmam için yeter de artar bir sebepti.

Kafadar insanlarla konuştuğumu sanırken bilmiyormuşum ki başka kulvardalarmışım. Stresli yaşamımın bir dönemine güzel katkıları oldu ancak sebepsiz yere iletişim kesen Enes'in, içten içe rahatsız olduğum için iyilikle iletişimimi kesmeye çalışmamla değişen ve ağzına geleni sayan Emir'in hikâyesi kötü bitti.

'Erkekten Kanka Olmaz' Olayınız var mı?
Cevapla