Benim oldu :) Emir ve Enes diye arkadaşım vardı ve Enes ile çok yakındık. Birbirimize sürekli sataşır, uğraşırdık. Emir de Enes'in yakın arkadaşıydı. Beni samimi bulduğu için çabuk yakınlaşmıştı bana.
Ama 1 hafta öncesinde Enes bana yazmamaya başladı müsait de olsa. Hiç tartışmamız bile olmamıştı. Sonradan Emir sayesinde öğrendim ki sataşmam, samimiyetim hoşlantı olarak anlaşılmış Enes'in grubunda ve Enes'e de demişler bunu. Erkek erkeğe takıldıklarında dedikodum dönmüş ben kendi hâlimde eğlenceme bakarken. Birbirimize karşılıklı sataşıyorken arkadaşlarına hep 'yok o bana sataşıyor ben değil' diyerek de çarpıtmış.
Bana yazmayınca, bir de bunlar olunca ben de sorgusuz sualsiz Enes'i hayatımdan çıkardım.
Emir'le yazışmaya devam ettik ama bana olan hâl tavırları çok rahatsız edici olmaya başlamıştı. Aniden samimiyetle yaklaşmaya başladı, sınırımı aşacak şakalar yaptı ve ben tersleyince 'Enesle oldukça da iyi şakalaşıyordunuz' gibisinden çok defa saçmaladı. Beni en çok rahatsız edense eski kız arkadaşıyla yaşadığı cinselliği açık seçik bana anlatması oldu. Zaten son damla da buydu.
Bugün Emir ile de iletişimi kestim ve bana dediği son şey 'Enes bana demişti. Keşke inansaydım ona, o kadar saçma bir insansın ki.' Oldu. Daha geçenlerde bana 'bazen sana aşık olmaktan korkuyorum' , 'çok masumsun' diyen Emir, ben iletişimi kesmek isteyince tam tersi bir kişiliğe büründü.
Arkadaşlarım 'seni elde etmeye çalışmışlar ama yapamayınca hırsa bindirmişler' dediler ve durum can yakıcı. Kendimi hiçbir zaman tam anlamıyla onlara açmadığım için mutluyum yine de. Eğlensem de hep temkinliydim. Özellikle bir sürü kızlardan oluşan çevre sahibi, diğer kızların arkasından yüzüme konuşma cüretini gösteren Enes'e karşı. Bir kız kankası sürekli hediye alıyor diye Emir'e gülerek 'bugün hediye veren yarın başka bir şey de verir' diyen Enes'e hem de. Bu olayı duymam da sorgusuz sualsiz çıkarmam için yeter de artar bir sebepti.
Kafadar insanlarla konuştuğumu sanırken bilmiyormuşum ki başka kulvardalarmışım. Stresli yaşamımın bir dönemine güzel katkıları oldu ancak sebepsiz yere iletişim kesen Enes'in, içten içe rahatsız olduğum için iyilikle iletişimimi kesmeye çalışmamla değişen ve ağzına geleni sayan Emir'in hikâyesi kötü bitti.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaşlarınız 17-19 arası muhtemelen.
Karşı cinsten kanka olmaz.
Enes'in yaşı 26 ama evet, 17 yaşından beter bir hâlde. Emir de 23'tü
23-26 yaş insanları kankacılık mı oynuyorlar bir de? Sadece uygun anı beklemişler, senin benzer niyette olmadıklarını farkettiklerinde de zehirlerini salmışlar.
Evet. Yüzüme iyi görünüp arkadaş grubunda konuşmaları, Enes'ten aldığı bilgileri bana sızdıran Emir fazlasıyla belli etti zaten. Hiç tereddüt etmeden hayatımdan çıkarınca da olaylar patlak verdi
Seninle ilgili özel bir durumu yaymamışlardır umarım. Enes ve Emir'in çevresindeki erkekleri de hayatından çıkarman lazım.
Hepsinin icabına baktım. Bir insan zaten kendine benzeyen kişilerle arkadaş olur. Kendisi kötüyken arkadaşının dünyalar iyisi çıkması imkansız. Ve yayamazlar özelimi. Onlar bana her türlü özellerini anlattılar ama ben özel hiçbir şeyimi söylemedim. Sorduklarında da en kötü o an şakayla dağıttım ortamı. Ellerinde genelgeçer hiçbir şey yok. Sosyal medyam dâhil.
Anlıyorum, daha iyilerine denk gelmen umuduyla
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. İnşallah
Kızlar ısrar ediyor ama kızlarla samimi olamaz hiçbir erkek. İşte böyle şakalaşmalar sataşmalarınızda enınde sonunda başka yönlere kayar. Olmadıysa da olacaktır sadece uygun zamanı beklıyolar
Acı şekilde tecrübe etmiş oldum ve çok geçmeden de son noktayı ben koydum. Diğerlerini bilemem ama asla ısrarcı değildim. Yazmayana yazmam, rahatsız ederse dolandırmadan iletişimi keserim. 7/24 onlarla konuşma gibi bir durumum olmuyordu bile. Bazen 1-2 gün konuşmadığımız bile oldu. Asla sınırsız davranmadım ama yine de dediğin gibi başka yönlere kaydı olaylar
İşte seninde dediğin sen eğlencesine takılırken onlar seni cepte görüyor. burada problem tabiki erkeklerde ama kızlarda böyle hissedebiliyor ve enınde sonunda buna evriliyor muhabbet.
Beni cepte gören kaybettikleriyle kalır. Samimi, sevecen, kafadar, şen şakrak bir kızımdır ama kimseye güvenmem, güvenmediğimi de hissettirmem. Herkese de güven veririm özellerini bana anlatacakları kadar ama benim özelimi kimse bilmez. Durum böyle olunca beni saf canım sandılar sanırım. Kendi kendilerinin sonu oldular ben de noktaladım uzatmadan.
Ya zanneder ya da etmez o ayrı mesele sonuç olarak o arkadaşlık kankilik bittş yani :)
Seviye korunursa olur yoksa biraz zor ama ben kankamla zoru başardım ❤️
Kızlardan Çok güzel kanka oluyor her ihtiyacını karşılıyor
yo gayet olur niye olmasin
Dozunda olmus demekki
Arkadaşlığımız mı?
Detay bilsem kıyaslardım kendi durumum ile
Emin ol o kadar karman çorman bir durum ki, anlatsam sezonluk Türk dizisi çıkar. Kendi hâlinde işinde gücünde olan beni nasıl bu olaylar silseli buldu hayret ediyorum hâlâ
Kanka ile bişiler oluyor ama dozunda ölçü kaçtı mı sıkıntı
İyiydik. Hem de çok iyiydik. Diğer kız arkadaşlarına daha sessiz sakin davranırken sürekli benle gülerek konuşur, bana sataşır dururdu. Arkadaşları 'çenen düştü yine' derdi hatta. Ben zannediyordum ki kafadar, eğlenceli birisi olduğum için benle uğraşıyor ve benimle eğlenebiliyor. Sebebi başkaymış işte. 26 yaşındaki insanın da bu tür çocukluklara kalkışması da ayrı drama da neyse. O bana hep yakın davrandı ama ben sınırımı koruyarak yaklaştım ona. Benden istedikleri olmayınca da durum böyle oldu
Beklentisi az cok tahmin edilesi
🤷🏼♀️ ikisi de asla alamayacağı için kaybettikleriyle devam edecekler mecbur
Önüne bak beklenti o ise seni yorar
Iykı kısa tuttun:))
kendinegore