Arkadaşlar konuştuğum çocukla ufak bir tartışma oldu sonra ise bana burada yanımda olsan seni bıçaklardım falan dedi sonra ben de anlamadım nededin deyince oda şakayla söylediğini, sürekli erkek ortamında böyle konuştuğum için ağzımdan kaçtı falan dedi. Ama ben çok rahatsız oldum yani böyle şeylerin şakası bile kötü. Ve konuşmayı kestim sizce çocukça mi davrandım? yanlış mı yaptım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bana daha önce çok kızlarla konuşmadığım için böyle şaka yapıp canım ettim dedi ama yani bilmiyorum ya napicam yani doğru mu yanlış mı yaptım
Düşünceleriniz nelerdir çocukça mi davrandım sizce?
Ama diyor ben daha önce çok kızla konuşmadım bilmiyorum canım yaptım bir de arkadaş ortamım sürekli böyle diyor , o yüzden öyle yaptım canım yaptım düşünmeden diyor birdaha olmaz emin ol falan diyor ama bilmiyorum ya yine de bu bir şeyi değiştirmez sanırım
Bu işin şakası yok çocuğun potansiyeli var daha ilk tartışmada bunu söyleye bilen biri sana neler yapa bilir sen düşün artık. Her yerden engelle iletişimini tamamiyle bitir
Haklısın doğru diyorsun yani insan hoşlandığı birine böyle şaka yapmaz yani işte ne bileyim daha önce çok kızla konuşmadığım için canım edip böyle bir şaka yaptım falan diyor ama bilmiyorum , yine de bu haklı çıkarmaz tabi sanırım
Konu uzun ama yani böyle öldürme noktasına getirecek kadar da değil ben sadece ufak bir şeyi uzattım oda bir an kızgınlık ve şakayla karışık o lafı kurdu
Normalde yarin bulusucaktik ama şimdi bilmiyorum yani o şakadan sonra çoğu insan öyle şaka yapan insan normal değil diyor şimdi farklı diyen tek sensin
Yani instagramdan tanıştık tabi aynı bolge de oturuyoruz da işte ne bileyim çok erkekle normal arkadaş olarak flört olarak konuştum kavga ettiklerim de oldu ama bu tür bir kelimeyi ilk defa duydum
Buluştum ama eski sevgilisinin rehberde "benim "diye kayıtlı olduğunu gördüm, bana silmeyi unuttum falan dedi ama sence konuşmayı kesmem doğru değil mi buna rağmen?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu cümleyi kuran birinin emin ol yaşam kalitesi köprü altıdır. Uzak durun böyle insanlardan
Köprü altı nasıl yani?
Ama gerçekten niyeti şaka değildir demi
Böyle şaka kaç kere duydun hayatın da? Böyle insanlardan uzak durun
Doğru sanırım bu ilkti Zaten o yüzden tuhafıma gitti
Uzaklaş
Ama diyor ben daha önce çok kızla konuşmadım bilmiyorum canım yaptım bir de arkadaş ortamım sürekli böyle diyor , o yüzden öyle yaptım canım yaptım düşünmeden diyor birdaha olmaz emin ol falan diyor ama bilmiyorum ya yine de bu bir şeyi değiştirmez sanırım
kendine dikkat et sağlığın için uzak dur
Uzak dur normal değil
İyi yapmışsın bidaha sakın konuşma
Yani gerçek anlamda şaka değil midir? Hani arkadaş ortamında sürekli böyle konuştuğu için ağzından kacirmamis midir
Bu işin şakası yok çocuğun potansiyeli var daha ilk tartışmada bunu söyleye bilen biri sana neler yapa bilir sen düşün artık. Her yerden engelle iletişimini tamamiyle bitir
Haklısın doğru diyorsun yani insan hoşlandığı birine böyle şaka yapmaz yani işte ne bileyim daha önce çok kızla konuşmadığım için canım edip böyle bir şaka yaptım falan diyor ama bilmiyorum , yine de bu haklı çıkarmaz tabi sanırım
İletişimini kesersen senin için daha hayırlı olur
Anladım öyle yaptım teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 😊
Konu neydi tam
Konu uzun ama yani böyle öldürme noktasına getirecek kadar da değil ben sadece ufak bir şeyi uzattım oda bir an kızgınlık ve şakayla karışık o lafı kurdu
Bence onun dediği cocukca seni bıçaklarım nedemek yaaa
Peki ben konuşmayı keserek iyi mi yaptım sizce
Yani diyor ben çok kızlarla konusmadim nasıl konuşulur bilmiyorum saçmaladım çok diyor birdaha olmaz diyor
Ona ben karar vermem ama kızla konuşmayı bilmiyorsa konuşmasın ozman sen çocuğu hiç gormusmuydun
Yaa sevdiğin biriyse bir şans daha ver derim
Normalde yarin bulusucaktik ama şimdi bilmiyorum yani o şakadan sonra çoğu insan öyle şaka yapan insan normal değil diyor şimdi farklı diyen tek sensin
Ben normal olduğunu söylemedim binkiza yapılmaz ama swn bunun nasıl tanistin
Yani instagramdan tanıştık tabi aynı bolge de oturuyoruz da işte ne bileyim çok erkekle normal arkadaş olarak flört olarak konuştum kavga ettiklerim de oldu ama bu tür bir kelimeyi ilk defa duydum
Yok yani senn seviyorsan konuşabilirsin falan dedin o yüzden farklı söylediğini söyledim
Yaa sevdiğin biriyse konuş belki görüşmeyi biraz erteleye bilirsin bidaha böyle saçma sapan şeyleri olursa kesersin
Bir kelime içinde insan silinmez diye düşünüyorum nekadsr zamandır gorusuyorsun
Ne bileyim korkuyorum hep böyle şakalar uğrayan kadınların sonu ölüm oldu
Öyle şaka olmaz zaten
Ki kadınla konuşmayı bilmeyen nasol davranicqginida bilmez kaç yasindasin sen
Biliyorum sadece doğru mu yaptım diye düşünüp duruyom
21 yaşındayım ben
Sana sorum normalde mutlumuydun coxukla nekadar süredir konuusyordunuz
Ya daha çok yeni 3 4 gündür işte bugün hariç güzeldi aslında hoslaniyordum ama bana öyle deyince aşırı derece kafam karıştı,
Soğudu ysan hiç uğraşma neresiydi cocuk
Ne anlamadım
Sogusuy san uğraşma
Sen aynı durumda olsan napardin
Ben olsam
Buluşur bir şans verirdim aklımda kalmazdı en azindan
Ama siz farklı dünyaların insanısın olmicak
Buluştum ama eski sevgilisinin rehberde "benim "diye kayıtlı olduğunu gördüm, bana silmeyi unuttum falan dedi ama sence konuşmayı kesmem doğru değil mi buna rağmen?
Bence zaten onla bereber