Bir mekandaydık, imam nikahlı eşim bana puro yaktı ve ağzımdan burnumdan duman çıkarak içtim. Onun çok samimi arkadaşıma biz bunları yaparken bizi çekti. Eşim bir tepki vermedi, yani tamam kendi aramızda yaptık ama sosyal medyada bir erkek karısının öyle paylaşılmasını hoş karşılaması normal mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kesinlikle normal bir davranış değil. Sosyal medyada paylaşmasını geçtim, fotoğrafınızı çekmesi dahi yanlış. Direk irtibatınızı kesmeniz gereken bir tip. Samimiyet de değil bu, direk olarak haddini aşmak.
05 Yorumla
Soran+1 yılYıllardır sevgiliyiz, ailem biraz baskı yaptı, 1 yıl önce imam nikahı kıydık (ama daha resmî nikah ve düğün yapmadık).
Eşim bana puro hazırladı, üfleyerek içtim ve arkadaşı ikimizide bu esnada çekti, paylaştı ve eşimi etiketledi. Sonra eşimde tekrar paylaştı ama sildi. Ne düşünürsün böyle bir durumda?
- +1 yıl
Hoş karşılamam. Arkadaşım olduğunu bilmeli, öte sınıra geçmemeli. Ki bu davranış sonrası arkadaşlık zaten biter, fotoğrafı sildirir irtibatı koparırım. 22 yıllık arkadaşımın eşini dahi, o bana istek attıktan sonra takip ettim İnstagramdan. Sınırımı bilmem gerek. Bazı davranışlar önemsiz görünse de, insanın karakterini yansıtır. Bu inaçtayım.
Soran+1 yılİkimizinde arkadaşı ve paylaşımda eşimle ikimiz varız ve eşimi etiketledi. Eşimde sayfasında kendi sayfasında tekrar paylaştı ama sonra sildi. Bir erkek olarak bir kıza puro yakıldığını ve kızın üfleyerek içtiğini görsen ne düşünürsün?
- +1 yıl
Kimsenin içtiği puro umurumda olmaz. Karşı tarafın yaptığı davranış, şahsi görüşümdür hoş değil. Sosyal medya hesaplarımız, kişisel profilimizdir. Şöyle düşün. Eskiden sosyal medya yoktu, evdeki fotoğraf albümü vardı. Sen o adamın evindeki albümde olmaktan memnun olur muydun? Onlar arkadaş, sen arkadaşının eşisin. Arada fark var.
Soran+1 yılAma bizi çeken ve paylaşan kişi ikimizinde arkadaşı. Benim eşimide etiketledi, eşim tekrar paylaştı ama sonrada sildi. Yani bilmiyorum öyle puro içerken paylaşılmak benim kötü bir konuma mı soktu? Ve eşim o paylaşımın saati dolmadan niye sildi?
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. İmam nikahiyla cinselliğe kılıf uydurup eş olunmaz, millete algı yaratmayın.
Soruya gelince, ortada anormallik olduğunu hissettiren bir şey vardı ise , ki bana göre yok, neden orada tepkini vermedin?
01 Yorumla
Soran+1 yılYıllardır sevgiliyiz, ailem biraz baskı yaptı, 1 yıl önce imam nikahı kıydık (ama daha resmî nikah ve düğün yapmadık).
Eşim bana puro hazırladı, üfleyerek içtim ve ikimizinde arkadaşı olan bu çocuk bize çekti, paylaştı ve eşimi etiketledi. Sonra eşimde tekrar paylaştı ama sildi. Ne düşünürsün böyle bir durumda?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil
01 Yorumla
Eşim bana puro hazırladı, üfleyerek içtim ve arkadaşı ikimizide bu esnada çekti, paylaştı ve eşimi etiketledi. Sonra eşimde tekrar paylaştı ama sildi. Ne düşünürsün böyle bir durumda?
Normal değil imam nikahı da normal değil resmî nikah olmayınca dost hayatı gibi oluyor bu yüzden de seni karısı gibi görmüyor millete hava atıyor
017 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten anlamadım :/ Yıllardır sevgiliyiz, benim ailem biraz baskı yaptı, 1 yıl önce imam nikahı kıydık (ama daha resmî nikah ve düğün yapmadık).
Eşim bana puro hazırladı, üfleyerek içtim ve arkadaşı ikimizide bu esnada çekti ve paylaştı. Bir erkeğin bunu hoş karşılaması tuhaf değil mi?
Soran+1 yılEvet sonradan fark ettim olayın vehametini :/
Normal bir erkek bunu kabul etmez demi?
Yani mesela sen bir erkek olarak ne düşünürsün böyle bir paylaşım görsen?
Soran+1 yılYa çok üzülüyorum böyle mi düşünüyorlar gerçekten? Paylaşımda 1 yıldır imam nikahı yaptığım kocamda var.
Soran+1 yılSürekli erteliyor, şu an tez yazıyor onu bitirmeyi bekliyor ama birlikte yaşıyoruz. Neyim gözünde?
- +1 yıl
Yazsın bakalım tezini bak açık olayım ben yapmadım ama bir
Çok arkadaşım imam nikahı diye birisini getiriyor imam nikahı kıyıyor sözde gerçek imam değil neyse rahatça yatıp kalkmak İçin birde onun gözünde hayat kadını gibisin böyle bir poz verilme sosyal medyaya atmak nedir Ankara da payvonda ki kadınlar bile attırmıyor resim senin ki baya geniş kocan varmış
Soran+1 yılÇok üzülüyorum. Bir erkek nasıl böyle bir durumu kabul eder. Ve biliyor musun o arkadaş o paylaşımda eşimi etiketledi ama eşim tekrar paylaşmadı sayfasında :/
Soran+1 yılÇok kötüyüm çok üzülüyorum :/
3 ay önce beni aldattığını öğrendim, 1 yıldır başka kızla ilişkisi varmış tabi o kız tesettürlü, iyi aile kızı derler ya o tip. Neyse kızla aynı gün öğrendik durumu, ben evi terkettim bana yalvardı ikna etti. Ama 2 hafta önce tekrar bu kızla iletişime geçmiş ve kız ben böyle bir ilişki istemiyorum demiş, benimki düşünmek için kızdan zaman istemiş.- +1 yıl
Ha ha ha olaya bak ya enterasan valla sizi tebrik ediyorum ben zaten imam nikahı resimler derken seni ne olarak gördüğünü anladım birde kızdan zaman istemiş ona da imam nikahı yapar seni boşol der 3 kez sepetler o kızı alır adam yolunu bulmuş kusura bakma da aşırı safsın birde eşim diyorsun
Soran+1 yılAnlamınız için eşim diyorum :/
O kız böyle bir şeyi kabul etmez. Kız niye böyle yapıyorsun demiş, eşimde karımı seviyorum ama sana karşıda duygularım var lütfen zaman ver demiş.
Soran+1 yılBen 10 yıldır bu kişiyle birlikteyim maalesef…
Bu kadar olay yaşanmış, 3 ay sonra niye o kızın iş yerine gidip tekrar iletişime geçip zaman istedi?
Imam nikahli olmaniz cok normal bu mu anormal
01 Yorumla
Eşim bana puro hazırladı, üfleyerek içtim ve ikimizinde arkadaşı olan bu çocuk bize çekti, paylaştı ve eşimi etiketledi. Sonra eşimde tekrar paylaştı ama sildi. Ne düşünürsün böyle bir durumda?
+1 yılHayır imam nikahi normal eşinin tepki vermemesi normal paylaşması mi garip
01 Yorumla
Soran+1 yılYıllardır sevgiliyiz, benim ailem biraz baskı yaptı, 1 yıl önce imam nikahı kıydık (ama daha resmî nikah ve düğün yapmadık). Eşim bana puro hazırladı, üfleyerek içtim ve arkadaşı ikimizide bu esnada çekti ve paylaştı. Bir erkeğin bunu hoş karşılaması tuhaf değil mi?
Gizli Üye(18-24)+1 yılKocanın yakın arkadaşının olduğu ortamda bulunmaman lazım. Seni o ortama sokmaması lazım. Erkekliğini tüküreyim onun.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmam nikahlı eşin nasıl oluyor? Eğer iki taraftan biri evliyse eş falan değilsiniz bilgin olsun.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumları okudum şimdi. Hayır normal değil hiçbir şekilde. Cuckold inşallah çıkmaz zamanla.
Soran+1 yılCuclod ne demek?
Cevap sahibi+1 yılYani eşini başkalarıyla paylaşan kişi kısacası g v t. Evlenince asıl ortaya bu ruhları çıkıyor. Biraz sanki sinyal vermiş. Diğer yorumlarını da okudum. Valla yanlış yapmışsın hemde nasıl. Senin kendine hiç sevgin saygın yok mu? Aldatılmışsın hala o kişiylesin. Seni oyalıyor asla sevdiği yok seven adam aldatmaz yanlış yapmaz ve hemen evlenir hiçbir bahanenin ardına saklanmaz. Cidden anlamıyorum kendinize neden bunu yapıyorsunuz? Mesela ben kendine çok aşık bir kadınım. Değil aldatılmak bir hata göreyim küçük bile olsa bırakırım. Kimseye yanlış yapma hakkını tanımıyorum ve hep değerli oluyorum insanlar beni kaybetmekten korkuyor çünkü biliyorlar yanlış yapsalar daha ben yanlarında olmayacağım. Kendi kendinizin değerini siz düşürüyorsunuz. Bunlar kendini sevmeyen insan davranışları. Siz kendinizi sevmezseniz başkası hiç sevmez. Seven adam anında nikah basar ve başkasıyla işi olmaz o hareketi de yaptırmaz. Gurursuzluk yapmayın.
Soran+1 yılCanım bizi çeken ve paylaşan kişi ikimizinde arkadaşı. Benim eşimide etiketledi, eşim tekrar paylaştı ama sonrada sildi. Yani bilmiyorum öyle puro içerken paylaşılmak benim kötü bir konuma mı soktu? Ve eşim o paylaşımın saati dolmadan niye sildi?
Cevap sahibi+1 yılKötü kadın imajı resmen. Sevmiyor işte yaptıkları ortada hala neyi anlamıyorsun ki?
Soran+1 yılHaklı olabilirsin… ama sevmiyorsa niye beni bırakmıyor ve niye böyle yapıyor?
3 ay önce beni aldattığını öğrendim, 1 yıldır başka kızla ilişkisi varmış tabi o kız tesettürlü, iyi aile kızı derler ya o tip. Neyse kızla aynı gün öğrendik durumu, ben evi terkettim bana yalvardı ikna etti. Ama 2 hafta önce tekrar bu kızla iletişime geçmiş ve kız ben böyle bir ilişki istemiyorum demiş, kızdan zaman istemiş düşünmek için.
Cevap sahibi+1 yılYa kardeşim artık zaman eski zaman değil. İnsanlar sevdikleriyle mi evleniyor yaşlanıyor sanıyorsun? Mantıklı tarafında sen varsındır alışkanlıksındır vb bin tane şey var. Erkekler kadınlar gibi değildir onlar sevmedikleriyle de durur mantıklı bir yanı varsa. Sevse şunların hiçbirini etmez. Kendi ağzınla diyorsun her şeyi neden kendinizi sevmiyorsunuz ben anlamıyorum cidden anlamıyorum daha diyecek bir şeyim yok.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılpuro sever bir kadın imajı yaratıyolar sana.. ama bunun boss purosuda var.. yani puro var purocuk var.
013 Yorumla
Soran+1 yılNormal mı? Eşim bana puro hazırladı, üfleyerek içtim ve arkadaşı ikimizide bu esnada çekti ve paylaştı. Bir erkeğin bunu hoş karşılaması tuhaf değil mi?
Cevap sahibi+1 yılarkadaşıda içirmek istemiş, eşinde bu hissi hoş karşılamış
Cevap sahibi+1 yılo arkadaştan belki, içirmesine, içmene izin bile verir bidahaki sefere
Soran+1 yılHayır arkadaşı içirmek istemedi. Eşim içirdi arkadaşında çekti paylaştı.
Cevap sahibi+1 yıltamam, arkadaşıda içirir bigün, eşin çeker. onu diyorum
Cevap sahibi+1 yılpurodan yana grubal enfeksiyon olursun. istedikleri o belki🤷♂️
Soran+1 yılÇok üzülüyorum, sen bir erkek olarak bir kızı imam nikahlı eşiyle böyle bir paylaşımda görsen ne düşünürsün?
Bu arada biz yıllardır sevgiliyiz, benim ailem biraz baskı yaptı, 1 yıl önce imam nikahı kıydık (ama daha resmî nikah ve düğün yapmadık).
Cevap sahibi+1 yılseni heba ediyor, ve dahada edecek gibi.. o arkadaşını eve davet ederse şaşırma, evdede foto çeksin diye
Cevap sahibi+1 yılkadın puro hastası galiba derim, düşünürüm🤷♂️
Soran+1 yılAy çok kötüyüm çok üzgünüm…
3 ay önce beni aldattığını öğrendim, 1 yıldır başka kızla ilişkisi varmış tabi o kız tesettürlü, iyi aile kızı derler ya o tip. Neyse kızla aynı gün öğrendik durumu, ben evi terkettim bana yalvardı ikna etti. Ama 2 hafta önce tekrar bu kızla iletişime geçmiş ve kız ben böyle bir ilişki istemiyorum demiş, kızdan zaman istemiş düşünmek için.
Cevap sahibi+1 yılohh valla, hem sana hem kıza... baska adam bul.. fantastik adam bu. anladın?
Soran+1 yılHayır anlamadım…
Kızla artık konuşmuyorlar, kızdan zaman istemiş düşünmek için
Cevap sahibi+1 yılsen kendine başka birini bulsana?
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsen normal. Kötü bir şey yok ki. Sigara sonuçta
014 Yorumla
Soran+1 yılAma bir erkeğin bu paylaşılması hoş karşılaması tuhaf değil mi? Yıllardır sevgiliyiz, benim ailem biraz baskı yaptı, 1 yıl önce imam nikahı kıydık (ama daha resmî nikah ve düğün yapmadık). Eşim bana puro hazırladı, üfleyerek içtim ve arkadaşı ikimizide bu esnada çekti ve paylaştı.
Cevap sahibi+1 yılBence hiç bir problem yok. Bende evliyim ve illaki benzer şeyler yaşadık şimdiye kadar. Yani bir sorun görmüyorum ben
Soran+1 yılYani karının bu halde paylaşılması normal?
Cevap sahibi+1 yılEvet.
Şöyle söyleyim. Kamp yapmaya gittik deniz kenarına. Mayolu oturuyorduk. Arkadaşla gitmiştik. O da fotoğraf çekip paylaştı
Soran+1 yılAynısı değil, tatil ortamı herkes mayalı o normal… Benim eşim bana puro yakıyor ve ben ağzımdan burnundan üfleyerek içiyorum. Bu tuhaf değil mi? Yani bir erkesin sen karını böyle göstermek ister misin?
Cevap sahibi+1 yılAma o da kişisel zevk. Duman çıkararak içmen saklanacak bir şey değil ki. Yani bana normal ama normal değil diyen varsa da saygı duyarım elbette.
Soran+1 yılEvet kendi aramızda tamam ama paylaşınca farklı yerlere çekilebilir bizim toplumda.
Cevap sahibi+1 yılValla inan umurumda değil. Kime ne ya. Herkes kendine baksın. Zerre umurumda olmaz. Senin söylemek istediğini çok iyi anladım. Ben bir erkek olarak aldırış etmem etmedim de. Çadırın önünde biz bize otururken eşim mayolu halde wrkwrösj arkadaşım çekti hikayesine falan ekledi. Kim ne demiş banane
Soran+1 yılBilmiyorum senin gibi düşünen erkek az…
3 ay önce beni aldattığını öğrendim, 1 yıldır başka kızla ilişkisi varmış tabi o kız tesettürlü, iyi aile kızı derler ya o tip. Neyse kızla aynı gün öğrendik durumu, ben evi terkettim bana yalvardı ikna etti. Ama 2 hafta önce tekrar bu kızla iletişime geçmiş ve kız ben böyle bir ilişki istemiyorum demiş, benimki kızdan zaman istemiş düşünmek için.
Cevap sahibi+1 yılÇok karaktersizce bir hareket. Çok zavallı birisiymiş. Özür dilerim anlamadığım için soruyorum, puro olayı ile bağlantısı ne tam olarak? Gizliden çıksam o şekilde konuşuruz
Soran+1 yılYani sen imam nikahından bahsettin ya bende durumu izah etmek istedi. Yani böyle kötü olaylarda yaşandı maalesef.
Soran+1 yılPardon yanlış oldu.
Yani sana imam nikahından bahsettim ya durumu izah etmek istedi daha iyi anlamam için. Bu kişinin rahat davranışları tufanıma gidiyor. Bana değer verse, arkadaşımız ikimizin olduğu puro paylaşımında onu etiketledi, o da tekrar paylaşırdı.
Cevap sahibi+1 yılUlaşabilir
Sen
Ordan devam edelim
Cevap sahibi+1 yılAldatma olayı olduğu için kıskanmıyor istemiyor gibi düşünüyorsun haklı olarak. Ama aldatma olmasaydı bile bile bu sevmediği anlamına gelmez normal şartlarda. Sevgisini belli edemiyor olabilir derdim
+1 yılBence normal değil.
09 Yorumla
Soran+1 yılİmam nikahlı olduğum eşim bana puro hazırladı, üfleyerek içtim ve arkadaşı ikimizide bu esnada çekti ve paylaştı. Bir erkek olarak böyle bir paylaşım görsen ne düşünürsün?
- +1 yıl
Ama mesela o erkekle senin aranda da samimiyet varsa ve eşin de bundan haberdarsa, o adamın öyle bir şey yapması pek de uygunsuz değil.
- +1 yıl
Yani sonuçta bir arkadaşınız olarak yapmış olur ve sayfasında resminizi gören kişiler de " Bunlar zaten samimi arkadaşlar " diye düşünüp kötü görmezler.
Soran+1 yılEvet ikimizinde arkadaşı ve paylaşımda eşim yanımda. Ama benim merak ettiğim bir erkeğin sevdiğinin sosyal medyada böyle paylaşımlarda olmasını hoş karşılaması normal mı? Mesela sen erkek olarak böyle bir paylaşım görsen ne düşünürsün?
Yıllardır sevgiliyiz, benim ailem biraz baskı yaptı, 1 yıl önce imam nikahı kıydık (ama daha resmî nikah ve düğün yapmadık).- +1 yıl
Yani dediğim gibi, eğer o adamın takipçileri ikinizin ortak arkadaşı olduğunu biliyorsa sorun olmaz, ama bilmiyorlarsa hoş karşılamayabilirler.
Soran+1 yılPaylaşımda eşimde var yanımda
- +1 yıl
Bence o halde çok da uygunsuz değil.
- +1 yıl
Yani normal sayılabilir.
Soran+1 yılBilmiyorum…
3 ay önce beni aldattığını öğrendim, 1 yıldır başka kızla ilişkisi varmış tabi o kız tesettürlü, iyi aile kızı derler ya o tip. Neyse kızla aynı gün öğrendik durumu, ben evi terkettim bana yalvardı ikna etti. Ama 2 hafta önce tekrar bu kızla iletişime geçmiş ve kız ben böyle bir ilişki istemiyorum demiş, benimkide kızdan zaman istemiş düşünmek için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden cektirttin?
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum… Eşim bana puro hazırladı, üfleyerek içtim ve arkadaşı ikimizide bu esnada çekti ve paylaştı. Bir erkeğin bunu hoş karşılaması tuhaf değil mi?
Cevap sahibi+1 yılne cesaret bu ne hadsizlik.. kimsin de cekme hakki bulup paylasiyosun
Soran+1 yılO kişi ikimizinde arkadaşı aynı maşadaydık. Çekti ve kendi Instagram hesabından paylaştı ve benim ki etikleri ama eşimi o paylaşımı tekrar paylaşmadı. Sen bir erkek olarak böyle bir paylaşım görsen ne düşünürsün?
Cevap sahibi+1 yılsana goz mu koymus etkilenmis heralde. kiskancligindan boyle yapiyor
Soran+1 yılHayır ikimizinde samimi arkadaşı ve paylaşımda eşim var. O paylaşımda hatta eşimide etiketleri ama eşim tekrar paylaşmasak sayfasında :/
Bu arada biz yıllardır sevgiliyiz, benim ailem biraz baskı yaptı, 1 yıl önce imam nikahı kıydık (ama daha resmî nikah ve düğün yapmadık).
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel kardeşim derim direk
011 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım canım?
Cevap sahibi+1 yılgüzel kardeşim koca
Cevap sahibi+1 yılKıskanç olmayan adamdan hayır gelmez yazdm klavye böyle yazdı
Soran+1 yılBend evir şey anlamadım… Yıllardır sevgiliyiz, benim ailem biraz baskı yaptı, 1 yıl önce imam nikahı kıydık (ama daha resmî nikah ve düğün yapmadık). Eşim bana puro hazırladı, üfleyerek içtim ve arkadaşı ikimizide bu esnada çekti ve paylaştı. Bir erkeğin bunu hoş karşılaması tuhaf değil mi?
Cevap sahibi+1 yılTuhaf tabiki
Soran+1 yılO zaman niye benimki hiç tepki vermedi? Ya bu adam benim 1 yıldır imam nikahlı eşim.
Cevap sahibi+1 yılAdam paylaşmaya açık seni
Soran+1 yılHangi anlamda? O paylaşımda o da var yanımda.
Sen böyle bir paylaşım görsen ne düşünürsün?
Cevap sahibi+1 yılgüzel kardeşim kocasi derim
Cevap sahibi+1 yılGvt derm
Soran+1 yılÇok üzülüyorum…
3 ay önce beni aldattığını öğrendim, 1 yıldır başka kızla ilişkisi varmış tabi o kız tesettürlü, iyi aile kızı derler ya o tip. Neyse kızla aynı gün öğrendik durumu, ben evi terkettim bana yalvardı ikna etti. Ama 2 hafta önce tekrar bu kızla iletişime geçmiş ve kız ben böyle bir ilişki istemiyorum demiş, benimki kızdan zaman istemiş düşünmek için.
+1 yılPaylaşımcı
010 Yorumla
Soran+1 yılEşim bana puro hazırladı, üfleyerek içtim ve arkadaşı ikimizide bu esnada çekti ve paylaştı. Bir erkeğin bunu hoş karşılaması tuhaf değil mi?
- +1 yıl
Çok tuhaf, güzel kardeşim ruhlu olabilir mi?
Soran+1 yılNe demek güzel kardeşim ruhlu?
- +1 yıl
güzel kardeşim ruhlu
- +1 yıl
Başka bişey yazıyorum ama site çeviriyor, paylaşımcı yani, paylaşım ruhlu
Soran+1 yılİşte ne demek bu? Bilmiyorum ben 😄
- +1 yıl
Seni başkaları ile paylaşmayı seven
Soran+1 yılAnladım… Paylaşımı yapan kişi, ikimizinde arkadaşı, paylaşımda eşim yanında ve onu etiketledi ama benimki sayfasında tekrar paylaşmadı… Yıllardır sevgiliyiz, benim ailem biraz baskı yaptı, 1 yıl önce imam nikahı kıydık (ama daha resmî nikah ve düğün yapmadık). Bir erkek olarak ne düşünürsün böyle bir şey görsen?
Soran+1 yıl*yanımda
- +1 yıl
Özelden yaz bana, buradan anlatamadım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocanız size puro yakıyor ve içiyorsunuz, erkek arkadaşı da ikinizi çekip sosyal medyada paylaşıyor. Bu normal mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler