Merhabalar baba sevgisi göremeden büyümüş bir kızım, babam ben 1 yaşımdan 14 yaşıma kadar cezaevindeydi suçunu bilmiyorum ama kalbi çok temiz babamın belki inanmazsınız iyilik yap sırtında taşır öyle bir adam babam iyilik yapmayı sever ama kullanırlar. Bende düşünüyorum ki birileri kullanmış babamı o kadar yıl ömrü gitti 4 duvar arasında ve bizde onunla birlikte yandık. Annem büyüttü bizi Allah ondan bin kere razı olsun canım annem, uzun ömürleri olsun inşallah o olmasa biz ne yapardık acaba? Küçükken bir kız çocuğuyla babasını el tutuşurken gördüğümde içim yanardı veya ben ilkokuldayken arkadaşlarımı babaları almaya gelirdi içim giderdi. Neden benim babam yok diye sorgulardım, yaşıyormu yoksa yaşayan bir ölümü diye ince bir çizgideydim. Mektup yazardım böyle resimli felan amcama verirdim götürsün diye zarfta yapar stickerla, bir odaya gider şarkı açar ağlardım babam için. Bayram olduğunda elini öpüp harçlık alabileceğim bir babam yoktu hep buruk geçerdi benim bayramlarım. Durumumuz iyi değildi, bazen makarna alamadığımız bile oluyordu. Ekmek alamayıp bayat ekmek yediğimiz günler o günler geçecekti ama ne zaman. Sırtlanmış annem herşeyi omzuna bir kadın düşünün çocukları için herşeye fedakarlık yapan. Yemek içmez yedirir içirirdi. Döner çekmişti bir kere canımız annemde sadece bir tane aldı bende sordum, anne neden sen yemiyorsun annemde kızım ben tokum siz yiyin hâlbuki aç ama anne ya işte aç olsa bile toktur kardeşim yaşadıkların ileriki meslek seçimine bile yansıyor o zaman bir film vardı karadayı diye onda hakim feride vardı çocuk aklı işte orada görüyorum insanların hapse girip giremeyeceğine dair kararlar veriyor. Bende madem babam hapiste bende hakim olur babamı çıkarırım dedim 6-7 yaşlarında birşeyim, anneme bunu söylediğimde sen büyüyüp hakim olana kadar baban çıkar demişti.
Güncellemeler
+1 yıl
Devamını yazamadım sığmıyor:(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ağlattın be soruyu soran koca yürekli kız yaş kaç senin şu an baban çıktımı bu soruya cevap ver yorumumu bekle
Evet babam çıktı abi çok teşekkür ederim bu arada
Yaşımı belirtemiyorum ama büyük değilim
Kardeşim şu an yaşın kaç sadece onu söyle ve yorumunu bekle
Anladım yaşını belirtme yorumumu bekleyin
Ne yorumu abi anlamadım?
Bak kardeşim öncelikle yaşadıkların Zor ancak hayatın küçük yaşta acı tablosu ile karşılaştın aile dramı yaşadın kolay değil yaşadıkların..
Artık neden cezaevine girdi diye hiç düşünme ve araştırma
.. yaşadıkların kardeşim nice içinde özlemle büyüdün yoksulluk çektiniz çok Zor ama sen güçlü bir kızsın
Babanın çıktığına sevindim ancak eskiyi düşünerek kendine acı verirsin zaten acı dolu bir hayat yaşandı ve geçti
Kardeşim artık geçmiş geçmişte kaldı naparsak yapalım bizim geçmişi kurtarma çaremiz Yok
Belliki içini dökmek istiyorsun
Kardeşim okulunu okumanı istiyorum öncelikle başarılı ve güzel bir bölüm ve kendini kurtarmanı istiyorum çünkü hayat başladımmı bitmeyen bir süreç kendini kurtardığında ailenide kurtaracaksın
Kendine değer ver kendini sev sen güçlü bir kızsın herşeyi başarcagını biliyorum kardeşim boşluğa düşme kendi kendini psikolojikmen kötü etme kardeşim
Bak kardeşim belki konuşmak içini dökmek istiyorsun belki için içine sığmıyor derdini dökmek istiyorsun ancak bu sadece senin acını hep tazelemek olur artık kötü günler geride kaldı lütfen artık önüne bak ve burada zamanını geçirme bak altını çizerek diyorum burada zamanını geçirme..
Okulunu oku ve kendini geliştir zihin bulanıklığından çık çünkü sen hayatın gerçek olduğunu yaşıtlarına göre daha iyi bilen birisin kardeşim
Kendini sev ve değer vermeyi bil
şu an maddi durumunuz iyi mi
Genel olarak
Çok teşekkür ederim abi Allaha şükür durumumuz iyi, zaten yaşıtlarıma göre olgun olduğumu söylerler:)
Çok sevindim ☺️ artık önüne bak güzel günler seni bekliyor
Üniversite sınavına hazırlanıyorum zaten abi, hedefim hukuk fakültesi kazanmak
İnşallah kardeşim
Benim gibi olan çocuklara umut ışığı olacağım inşallah
Çok zor bi durum gercekten çok zor belkide baban haksızlığa uğradi ve buyüzden bu hikayede yanan masumlar oldu...
İşte geçmişte ne yaşayıp böyle olduğunu bilsem çok teşekkür ederim anlayışın adına 💖
Annen sebebini söylemiyor mu?
Bilmiyor ki o da abla zaten benim annemi babamın yokluğunda çok ezmisler, sırf amcam olacak o pislik hamile haliyle istediği yemeği yapmamış diye annemin boğazına bıçak dayamış adam.
Amcan sizinle mi yaşıyor bir de
Hayır annem eskiden babannemlere gidip yemek yaparmış
Amcam ve babaannem altlı üstlü aynı binada oturuyor
Kader mahkumu shitpostlaeı aklıma geldi
Komikmi kardeşim?
Dostum neden alay ediyorsun burada öyle bir insani duygu varki
Anlamadım?