Babası maphus, büyümüş bir kız çocuğu?

Merhabalar baba sevgisi göremeden büyümüş bir kızım, babam ben 1 yaşımdan 14 yaşıma kadar cezaevindeydi suçunu bilmiyorum ama kalbi çok temiz babamın belki inanmazsınız iyilik yap sırtında taşır öyle bir adam babam iyilik yapmayı sever ama kullanırlar. Bende düşünüyorum ki birileri kullanmış babamı o kadar yıl ömrü gitti 4 duvar arasında ve bizde onunla birlikte yandık. Annem büyüttü bizi Allah ondan bin kere razı olsun canım annem, uzun ömürleri olsun inşallah o olmasa biz ne yapardık acaba? Küçükken bir kız çocuğuyla babasını el tutuşurken gördüğümde içim yanardı veya ben ilkokuldayken arkadaşlarımı babaları almaya gelirdi içim giderdi. Neden benim babam yok diye sorgulardım, yaşıyormu yoksa yaşayan bir ölümü diye ince bir çizgideydim. Mektup yazardım böyle resimli felan amcama verirdim götürsün diye zarfta yapar stickerla, bir odaya gider şarkı açar ağlardım babam için. Bayram olduğunda elini öpüp harçlık alabileceğim bir babam yoktu hep buruk geçerdi benim bayramlarım. Durumumuz iyi değildi, bazen makarna alamadığımız bile oluyordu. Ekmek alamayıp bayat ekmek yediğimiz günler o günler geçecekti ama ne zaman. Sırtlanmış annem herşeyi omzuna bir kadın düşünün çocukları için herşeye fedakarlık yapan. Yemek içmez yedirir içirirdi. Döner çekmişti bir kere canımız annemde sadece bir tane aldı bende sordum, anne neden sen yemiyorsun annemde kızım ben tokum siz yiyin hâlbuki aç ama anne ya işte aç olsa bile toktur kardeşim yaşadıkların ileriki meslek seçimine bile yansıyor o zaman bir film vardı karadayı diye onda hakim feride vardı çocuk aklı işte orada görüyorum insanların hapse girip giremeyeceğine dair kararlar veriyor. Bende madem babam hapiste bende hakim olur babamı çıkarırım dedim 6-7 yaşlarında birşeyim, anneme bunu söylediğimde sen büyüyüp hakim olana kadar baban çıkar demişti.
Güncellemeler
+1 yıl
Devamını yazamadım sığmıyor:(
Babası maphus, büyümüş bir kız çocuğu?