Benim kızım babasının prensesi. Ama alan adam için zor. Kızım içinde belki zor olacak. En iyi şekilde yaşıyor. Daha yaşı 5 ama on tane il gezmistir. Herşeyin en markası alınır kendisine. Bazen sıkıntı yaşayabileceğini düşünürken bazense bu kadar görmesi onun zekasını açacağını düşünüyorum.. mesela daha 5 yaşında ama 25 yaşındaki kizlar kadar direksiyon hakimiyeti var. 15 yaşındaki cocuklar kadar ingilizce kelimeler biliyor. kızım benim gururum olacak. Sabiha Gökçen gibi Afife Jale gibi. Halide Edip Adıvar gibi. ya da günümüz kızlarından tekvando şampiyonu Kübra dağlı idi sanırım soyadı. Onun gibi. ya da ralli şampiyonu burcu kara gibi. İsmi bilinecek. Öyle citkirildim laf prensesi değil prenses donanımında bir prenses edeceğim inşallah. Alan kişide inşallah kendisine yakışır nitelik ve nicelikte olur umarim
Abartılı yaşantılar zararlıdır. İlişkilerdede zarara sebep oluyor maalesef. Mantıksız hareketlerinin hoş görülmesini bekleyen iki tarafta zararlı. Bazı erkekler her yaptıkları mazur görülebilir gibi yetiştiriliyor ve hayat arkadaşına herşeyi yapıp yaptırabilecek gibi bir kanaati oluyor. Bazı kız tarafıda her şeyi ile oma bakılması gerektiği düşüncesine kapılıyor. Herşeyi istiyor ve olmadımı kıyameti koparıyor. Böyle olmayında oldurmayında.
Babamla o kadar yakın değilim o yüzden bilmiyorum pek bu kadar yakın hissetmeyi. Ama eminim ki bir kızın içinde baba sevgisi karşılıklı olduğu sürece hayatın tüm zorluklarinda özgüveni olan bir kızdır. Bu nedenle sevdiği erkek ile çok iyi anlaşacagini düşünüyorum bu konuda. Çünkü sevgiye o kadar muhtaç olmadığı için her şeyi karşı tarafta beklemez...
Doğru adamı bulmuşsa bir ömür mutlulukla geçebilir. Bunun için her seni seviyorum diyene aldanmayacak. İçlerinden ne çıkacağı belli olmuyor. Sonradan pantere dönüşebiliyorlar.
Babam tarafından ezilmedim ama erkeklere ilişki konusunda yine güvendiğim söylenemez. Freudiyen bakış açısıyla bakılmamalı bence her şeye. Belki de yanlış kişileri almış da olabilir kişi hayatına. Neticede herkes zamanla tanınıyor.
Bana nasıl davranırsa bende ona o şekilde davranırın kral olduğumu hissedersem prensesim olabilir aksi halde bana özel hissettirmeyen kadına kendini özel hissettirecek değilim
Ben arkadaslarımı seviyorum Senin gibi hayvanları görünce acıyorum işte Çünkü sen hiç sevgi ilgi görmemişsin Biri beni sevsin ilgilensin başımı okşasın derdindesin Saol senin takdirine ihtiyacım yok Çünkü gereksiz insanlarla ilgilenmiyorum
Ebeveynine haddinden fazla düşkün, şımartılan kişilerle ömür geçmez. Vefa bilmek gerekir. Anne baba hakkı gözetilmeli ama şımarık büyüdüyse o kişiyi sevemem