Bir daha nasıl güveneceksiniz?

9 yaşına kadar babam öldü diye biliyordum annecimm öyle söylemişti 9 yaşında birden bir adamın yanına gidip bu senin baban dediler sonra inandığım ne varsa yalanmış üniversite de birine aşık oldum 4 yıl beraberdik söz yapıldı bir çoğunuz belki inanmayacak ama o saglikciydi ben öğrenci evin kirasını faturasını marketini ben karsiliyordum herkes gezerken bn kiyamayip evde yemek yapardim elimde çamaşır yıkadım çok değil bundan 1 yıl önceye kadar sonra o da aslında beni hiç sevmemiş veda etmeden bıraktı gitti üstelik ona ağlayarak babamı anlattım o ise bn seni bırakmam baban istemiyorsa bn varim diyordu şimdi ise yok ben bı daha nasıl hayal kuracam nasıl guvenecem herkes aynı şeyi söylüyor biz sana dedik bu oğlan oynuyor senle farkındaydım ama bir saçımın oksanmasina bile mutlu olurdum ben nolir bir şey söyleyin bn nasıl ayağa kalkacam bu sefer 7 yıl önce dedem vefat etti klasik dede anneanne teyze dayı ile büyüdüm dedeme baba dedim ama o da aniden öldü 2.5 ay sonra anneannem öldu sonra annemin sinir krizleri o krizlerde bni bile tanimiyor bu çocuk ise birakti bir yol gösterin ne yapacam çünkü yoruldum fazlasıyla
Bir daha nasıl güveneceksiniz?