O kadddaaar depresif bir ruh haline büründüm ki başımı koyduğum her yerde uyuma isteği geliyor hatta bugün temizlik yaparken merdivenlerde uyuya kalmışım babam eve gelip uyandıran kadar 😂😂😂

O kadddaaar depresif bir ruh haline büründüm ki başımı koyduğum her yerde uyuma isteği geliyor hatta bugün temizlik yaparken merdivenlerde uyuya kalmışım babam eve gelip uyandıran kadar 😂😂😂
berjerde kitap okurken uyuyakalmıştım 😀 bir kere de masada bir şeyler yiyordum film izliyordum mutfakta uyuyakalmışım 😂😂😂 yani yaparım gibi ya bilemedim 😂
Senin burcun ne 😂
yay 😀
çocukken de hep annemlerle masada yemek yerken uyuyakalırmışım oturduğum yerde yaş 2/3 😂😂😂
Ben bir ara doktora gitmiştim sıramı beklerken uyuya kaldım diğer hastalar gülüşünce uyandım 😂😂
ben varya lisedeyken en nefret ettiğim şey uykumdan uyandırılmaktı 😂😂😂 annem sabah beni kaldırırken sürünerek kendimş kazıyordum yataktan sonra akşamları kaç kere ders çalışırken uyuyakalmıştım
garip biriyim ya bazen sabaha kadar uyuyamam ama uykuyu da çok severim garip 😂😂😂😂 uyku ile aram yok ama var 😁 mesela geceleri film izliyim diyim yatakta izlerken hep uyuyakalıyorum 😀😂
Bak biraz beni anlattın ama hepsi değil 😂 mesela okulu ben çok severdim uykuyu sevsem de okul başta gelirdi benim için kimsenin uyandirmasina gerek yoktu kendim uyanirdim 😂😂 geceleri hem uyumak istiyorum hem de yeni bir dizi ya da film izlemek istiyorum ama izlerken de bir bakmışım sabah olmuş uyuya kalmışım ne garip ya 😂😂😂
hiç sevmiyordum okulu 😂 ilk okul 1. sınıfa tepinerek kendimi 6 yaşımda kayıt ettirmişim sonrası bu kararımdan pişmanlık ile yaşadım öğrenim hayatımın her döneminde okula gitmekten nefret ede ede gittim 😂😂
Belki de notlara bağlıdır bu 😂😂mesela benim sınıfında notları düşük olanları okulu sevmez ama benim gibiler oka hep bir saat erken bile giderdik en sevdiğim okula etken gidip masa tenisi oynamakyi 😂😂😂
okulda ki yüksek not alan kişilerden de nefret ederdim mesela neden en yüksek puanı değilde bi kaç puan altını aldım diye triplere girenlere gıcık oluyordum 😂😂😂
Off biz senle aynı sınıfta olsak kesin saçımı başımı yolardin 😂😂 ilk okulda bir kere ağladım notum neden düşük diye 😂😂
al işte en gıcık olduğum kız tipi 😂😂😂
Ahaha hep yüzde yüz almaya alıştım ne yapayım 😂
bak işte ya 😂 ben ise matematikten 100 aldığımda halay çekiyordum tey tey diye 😂😂
Ohio matematik en sevdiğim dergi 100 üstü almak istiyordum da olmuyordu 😂😂
fizik dersini de seviyorsan sen en gıcık olduğum öğrenci tipisin 😀
Fizik de seviyorum coğrafya da ingilizce İspanyolca ahahab 😂
gözümün önünden çekilir misin 🥺 ben fizikten hep 0 alırdım ya 🥺
Ay dur kıyamam dur biraz hava atayım fiziğim hep 100dü 😂😂
ingilizce dersi bayıldığım nadir derslerdendi bu arada
100 mü yazıklar olsun 🥺
E biz o 100ü ikiye bölelim sende faydalan ama barışalım 🥹🥹
barışmam 😒
Ama ama bak soru detayında depresif olduğumu demişim zaten bir de bu olmaz kaldırmam hü 😭😭😭
tamam o zaman şimdilik küsmedim 😂
Bu da bişi bir dahakine başka bişi düşünürüm😂😂
hahahah sen var ya zekiye 😂😂
Zekiyeeeeee 😂😂😂
🤪
İnsan depresyona girince uyku da tatlı geliyordur. Hatta hep uyumak istiyor, çünkü kısa sürecek olsa da dertlerden uzaklaşıp huzuru uykuda arıyor. Güzel enerjiler diliyorum 🌸
Aynen güzel baban uyandiriyor🥰
Son zamanlar o kadar yoruluyorumki artık ders aralarında bile 10 15 dk dinleniyorum
Sicak ve rahat olan heryerde uyuma potansiyelim var sjshhs
Ohh harika 😊
Cevap
18Cevap
Yumuşak bir yer lazım masa sandalye filan olmuyor. Hatta otobüs uçak koltuklarında bile çok zor uykuya dalıyorum
Hayır ben sadece kendi yatağımda uyuyabiliyorum gkhkjlk
Uyuyamıyorum çok hassas bı konu benim için. Sestede uyuyamam hiç
Uyurumm. Çalışırken molamda kahve dünyasına gider üst katında uyurdum
Uykucu biri değilim ama birgün diskoda uyumuştum o gürültüde o kadar yorgundum ki 😃
Hayır, uyuyamam. Rahatlık ararım mutlaka ve kendi yatağımı tabii ki.
Hayır bu huyumu sevmiyorum 🥺 öyle her yerde uyuyamıyorum 😼😄
Yeterki başımı koyacak yer olsun, her yerde uyuyabilirim
Askerde Ankara kışında nizamiye de yere karton serip nöbetleşe silaha sarılıp uyuduğumuz olmuştur. 12 saat fix nobetimiz olurdu
otobüsler hariç evet :)
hiç affetmem uyurum
Rahat hissettiğim her yerde uyuyabilirim.
Hayır yadırgıyorum ben.. Yatağımı arıyorum
Ben her yerde uyurum arkadaş
Uyurum yeterki yer goster
Keşke ama maalesef sadece yatağımda koltuğumda...
ancak kendi yatağımda
otobuste ayakta uyumuslugum var gecerlımı :D
Oturarak bile uyurum😬
hayır maalesef yerimi yadırgıyorum
Otobüste uyuyamam.
Asla uyuyamam
Eskiden evet maalesef artık hayır.
Hayır alışana kadar uykusuzluk çekerim
Hayır.
?
Bir şey*
Affedersiniz*, rica.