Bu konuda çok rahatım her an her yerde uyuyabilirim ışık açık olsun farketmez 😴

O iyi geceler mesajı gelmeyecek beklemeyin boşuna benden size bol"e" li.. iyi geceleeeeeeeerrrr💫❤
#inci🌸
Bu konuda çok rahatım her an her yerde uyuyabilirim ışık açık olsun farketmez 😴

O iyi geceler mesajı gelmeyecek beklemeyin boşuna benden size bol"e" li.. iyi geceleeeeeeeerrrr💫❤
#inci🌸
Aylarca refaketçilik yaptım. Ülkenin en zor zamanlarında ve en zor koşullarında askerlik yaptım. Şimdi betona yatsam, çıkıp banka yatsam ya da gidip bir çimene yatsam çok rahat uyurum. Konfor alanı diye bir yer aramam. Bu konuda hayat beni fazlasıyla eğitti. Benim açımdan hiçbir sakıncası yok. Kolumu başımın altında aldıktan sonra gerisi tamamen teferruattan oluşuyor benim için. Üzerime sağanak yağmur yağarken bile uyumuşum insanım ben.
Hayır her yerde uyuyamam.. özellikle kendi yatağım dışında bir yerdeysem neresi olursa olsun rahat edemem pek. misafirliğe gittiğim zaman da mesela rahat uyuyamazdım.. tabi ki de uyuyorum bir şekilde ama insanın kendi yatağı kendi yastığı kendi odası gibi olmuyor.. sürekli aynı yerde uyumanın verdiği rahatlık da olabilir tabi ki de.. ne kadar kaliteli yatak olursa olsun mesela. rahat edemem
Askerde yemekten sonra bir ağırlık çöküyordu üstüme kaldırım taşını yastık niyetine kullanıp betonda uzanıp uyuyordum :ASD o kadar yer seçmem yani. d
Aa ben😂 uyku olunca bide it gibi yorgunsan kaldirim taşında uyurum
Eğer ki çok yorgunsam ve bulunduğum yerde kendimi güvende hissediyorsam uyurum
Teşekkür ederim
Cevap
40Cevap
Kendi yatağımda en rahat ettiğim yerde bile debeleniyorum şu an durduk yere sinir oldum ne demek her yerde uyuyabilmek 😒 resmen bizim haklarımızı siz çalmışsınız
😀Bu konuda bari rahat olayim yaşasın
😀Sağol
Babamın göğüsüne yaslanmışım bugün çünkü nazara geldim :D neyse, nazar duası okuyordu uyumama ramak kalmış. Uykum olduktan sonra bayılır giderim ben.
Hayır her yerde uyuyamam, kendi yatağında zor uyuyan biriyim. Bu gecede zorlu gecelerden birisiydi ve artık sabah oldu. Bayılmadan uyuyamayacağım sanırım. Hal böyle olunca uyanmakta mesele. Çok sıkıntılı, uyku problemi yaşayanlara güç ve sabırlar diliyorum.
Uykum gelirse uyurum , yatarsam uykum yoksa da uyurum , tek kriterim başımı yastığa koymak 😅
😀Allahını seven abduya yastık fırlatsın
Karanlık olan her yerde uyuyabilirim. Işık açık olan yerde uyuyamıyorum. Işık olan yerde uyumak zorunda kaldığım zaman uyku gözlüğümü takıp uyumaya çalışırım. Otobüs olur, yıldızları izlerken vs.
her yerde uyuyamam, kendi yatağım olacak rahat uyuyabilmem için :D
Yorgunsan insan yatak aramiyor ya...
o zaman değişir tabi ama yine de kendi yatağımdaki kadar rahat edemem :D
İyi geceler ❤️ kafama takılan bişey olmazsa uyurum☺️
Bugün yoruldum betonun üzerinde uyuyabilirim 😂
😅😅
Her yerde derken yatak olarak mi bahsediyorsun? Yani bir evde bir otelde vs yoksa arabada, sinifta vs gibi mi?
Uykun gelince uyumsk icin yer arar mısın.. sinifta uyur musun ya da arabada otobuste hastane odasında.. kamp yaptın diyelim çadırda
O sekil hayir her yerde uyumam.
Canım isterse uyurum tabi, Survivor adasında bile keyifle uyurum istersem ama tercihim her zamanki yatağım olur doğal olarak 🙂🍀🗝️
Günoooo evet uyuyabiliyorum. Uykum gelsin yeter ki başucumda kiyameti de koparsalar ninni gibi gelir.
Aşırı yorgun düşmüş ve fazlasıyla uyku ihtiyacı hissediyorsam uyurum ama onun dışında yerimi yadırgardım sanırım
Zamanında annemden az azar işitmedim tekli koltukta uyuyorum diye. Uyku gelsin de uyuyacak yer bulmak kolay 🤷♀️
Yerden değilde genel olarak uyumakta zorlanırım ben
Yorgun olduğum için genelde sorun olmuyor benim için
Uyunur da kaliteli olmaz kendi yatağımdan başka yer.
Hayır, ışıkta, seste ve kendi yatağımdan başka bir yerde uyumakta zorlanıyorum
Önceden uyuyabiliyordum.
Şimdi karanlığı ve sessizliği tercih ediyorum.
İş gereği heryerde uyuyorum. Hele birde yorgunsam yatak temiz olsun yeter
Uyuyamam o yüzden uykusuz bir geceye merhaba
Herhangi bir yerde uyuyabilmem Mümkün değil.
Maalesef kendi evim haricinde başka yerde uyuyamıyorum
Yerine göre değişir huzur hissettiren bir yerde uyuyamaz insan
Uyurum ama kesik kesik olur..
Her yerde uyuduğum oldu, ayakta bile.
Dimi semih.. yorgun olunca hele.. taksideyim.. param olsa şehir sehir gezdirsin öyle bastirdi uyku jsjsjsu neyse eve geldim 😂😂
Düğünlerde uyabiliyorum o yüzden sanırım evet...
Uykusuzsam uyurum, yeter ki yatmış olayım.
İyi gecelerrrr, her yerde uyuyamam 💫
Hayir maalesef uyuyamam
Evim dışında bir yerde uyuyamıyorum
Rahat uyurum aramam pek
Kafamı koyacak yer buluyum hiç acımam 😊
Evet, uyurum...
Taş üstünde bile uyurum
Uyurum ama zor uyurum
Hayır uyuyamam
Hayır başka bi yerde uyuyamam
Yani ufak uyuyabilirim ama rahat etmem.
Kendi yatağımdan başka hiçbir yerde uyuyamam