• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Neden erkekler ilerleyen yaşlarına rağmen "evde kaldım" korkusu yaşamıyor?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
Master Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
511
Yapay Zekaya Sor
Neden erkekler ilerleyen yaşlarına rağmen evde kaldım korkusu yaşamıyor?

Erkekler neden kadınlar kadar evde kalma korkusu yaşamıyor?

Neden erkekler ilerleyen yaşlarına rağmen "evde kaldım" korkusu yaşamıyor?
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Yakup_Devran
    Yakup_Devran Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Öncelikle "Bir erkek neden evde kalır" sorusundan başlayarak yukarıdaki sorunun cevabına gelelim.

*Bir erkek, ""Ne iş olsa çalışırım, nefes alsın yeter yine de evlenirim."" kafasında olmadığı için evde kalmıştır. Sermayenin egemenliğindeki ideolojik baskı ve bedensel/zihinsel emek sömürüsünün yoğun ve yaygın bir biçimde işlediği bir üretim sisteminin parçası olmayı reddettiği için evde kalmıştır. Çünkü bu sistemin çarkları arasına girmeyen/giremeyen hiçbir erkek evlenemez. Evlendiği zaman da bu çarkların içinde öğütülmeye mahkumdur. Yoksa yuvası yıkılır ve kadına ömür boyu nafaka ödemek zorunda kalır.

*Bir erkek, evleneceği kadında hem güven, hem de arzu bulmak zorunda. Aynı arzu ve güveni kadından da görmesi gerekiyor tabi. Çok arzu duyduğum ama güven duyamadığım bir kadınla evlenmem. Yeryüzünde erkeklerin dörtte üçü, kadınların da üçte biri seksüel anlamda çok eşli. Yani ben dünyanın en mükemmel erkeği olsam bile bu üçte birlik kategorideki bir kadına denk gelirsem beni her türlü aldatır. Ben bir kadına güven duysam ama arzu duymasam o kadınla yine mutlu olamam. Çünkü bu sefer aldatan ya ben olurum ya da bu evlilik mahkeme salonunda noktalanır.(Genellikle annelerin bulduğu kızlar böyledir. Güvenilirdir, sadıktır ama 6/10 bir kızdır.)

*Bir erkek, görsel/davranışsal her anlamda belki de hayat boyu muadilini bulamayacağı bir kadını sevmiştir ama ya onun tarafından reddedilmiştir ya da ilişkisi ayrılıkla sonuçlanmıştır. Böyle bir erkek onun standardında, onun karakterinde başka bir kadına rastlamadığı sürece hayatı boyunca yapacağı hiçbir evliliğin onu mutlu etmeyeceğini bildiği için ömür boyu bekar olarak yaşamayı tercih etmiştir.

Şimdi tüm bunlardan sonra gelelim yukarıdaki sorunun cevabına.

Erkekler, kadınlar gibi evde kalma korkusu duymuyor. Bunun biyolojik ve sosyolojik sebeplerini değerli KS üyelerinden @Annunaki16 aşağıdaki yorumunda detaylı olarak belirtmiş. Kaliteli yorumundan dolayı Yakup Devran olarak kendisini tebrik ediyorum.

Erkekler evde kalmayı ya tercih etmiştir ya da kabullenmiştir. Bu konuda kafalarında herhangi bir belirsizlik yaşamadıkları için korku duymaları da söz konusu değildir.

Ayrıca son olarak şunu belirteyim. Erkekler, doğaları gereği sevinçlerini ve başarılarını dışa vurur ama hüzünlerini hezimetlerini ise içinde yaşar.

Yani erkeklerin İÇERİSİ YANAR AMA DIŞARISI SERİNDİR.

1
    10 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Her hesapta da çsg seçliyorsun 😏

Yorumla
    • Yakup_Devran
      Yakup_Devran
      +1 yıl

Abla biraz önce arşiv taraması yaptım. Görüşü Bİ BOT seçilen bir tane kıza d da aynısını demişsin. Sonra kız sana ses kaydı atmış. 'Umarım bunu da erkek sesine benzetmezsin.' demiş.

Yazı dili falan demişsin ki burada çok sayıda insanın özellikle benzer konularda ele aldığı yazılar birbirine benziyor. Bu bir karine değil ama.

Gizli üye olarak yorum da yapmıyorum hiçbir zaman. Her Bİ BOT seçilen kişi birilerinin yan hesabı falan değil.

Bu sitede ezber bozan fikirler üreten ve farkındalık oluşturan yazıları olan onlarca/yüzlerce üye var.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Hı hı🤥 😄

Yorumla
    • Yakup_Devran
      Yakup_Devran
      +1 yıl

İnanıp inanmamak sana kalmış abla. O dediğin adam her kimse en azından kız hesabı açmadığı net. Çünkü ses kaydındaki ses, orjinal bir kız sesi. Dönme bir erkek sesi falan değil.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

O kız seni çok kayırdığı için acaba mı dedim ama senden eminim 😏

Yorumla
    • Yakup_Devran
      Yakup_Devran
      +1 yıl

Doğrudur. Taklidi yapılamayacak kadar orijinal ve özgün birisi. Bİ BOT oranı itibariyle rekabet edilemeyecek kadar fikir ve ruh dünyası geniş bir insan

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Teşekkür ederim, sende öylesin

Yorumla
    • Yakup_Devran
      Yakup_Devran
      +1 yıl

Yok senin için demedim onun için dedim.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Ya pofff çığlık atiyorum şu an sinirden hahaha

Yorumla
    • Yakup_Devran
      Yakup_Devran
      +1 yıl

Ben sinirden çığlık atmam, üzüntümden feryat ederim o da içimden. Tamam daha fazla sinir etmeyeyim gidiyorum.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Annunaki16
    Annunaki16 Takip Et
    Guru Yaş: 125 , eic 83%
    +1 yıl

Çünkü erkekler 70 yaşında da olsa baba olabilirler ve ömür boyu sperm üretirler. Ama kadinlar için öyle değil 45 ten sonra menopoz zamanı annelik durumu finish. Bu sadece sizin bakış açınızdan değil biyolojik olarak ta siz kadınların bir yaş sınırı var annelik için. Yani tabi ki sizin acele etmeniz gerekiyor. İsterseniz umursamayin geç kaldığınizda anne olma şansınız yok. Elinizde bir yumurta kotaniz var her ay biri eksiliyor. Yani krediniz sınırlı. O krediyi zamanında kullandınız kullandınız kullanmadiniz bye. O yüzden erkeklerle sidik yarışına girip erkekler niye böyle biz niye böyleyiz yok efendim erkekler bunu yapıyor biz bunu yapamıyoruz modundan çıkınız. Yarayilis gereği aynı değiliz. Bunu kabullenip artık. Sizlerin düşüncesi sevdiğim adama karşı daha nasıl iyi olabilirim birbirimizi daha nasıl çok severiz. Hayati nasıl birlikte güzel yaparız bunları düşünün. Kalkmissiniz erkekler niye böyle, erkekler şöyle ya kizlar bir bitmediniz. Erkekler sizinle aynı olamaz. Siz bir kere de 1 bebek dogurursunuz. ya da 2 ya da 3.---9 ay içinde bir erkek bir çok kadını hamile bırakabilir. Erkekler üremeye programlidir. Neslini devam ettirmeye. Biz neden evde kaldım diyelim ki çünkü biz 50 de de evlensek sağlıklı isek baba olabiliriz. Ama sizlerin bir sınırı var belirli yaştan sonra size verilen yumurta kotası bitiyor. Yani krediniz. O yüzden de erkekler ile ayni degilsiniz. Bunu sormaktan vazgeçip kabullenin. Ve Size verilen zaman içinde anne olmaya bakın.

3
    4 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Evet bende böyle düşünüyorum, kadının anne olmak için biyolojik bir yaş sınırı var ve bu yüzden evlilik konusunda yaş aldıkça toplumsal baskıya daha fazla maruz kalıyor

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

Evet öyle ama sadece baskı değil anne olmak için zamanınız sınırlı bunu unutmayın.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Her kadın bunun bilincinde zaten. Fakat doğru kişi çıkmamışsa karşısına sırf anne olmak için ve baskılardan bunaldığı için bir kadının sağlıksız evlilik yapması toplumun faydasına bir durum değil, çünkü psikolojik güçlü olmayan bir kadın sağlıklı bir birey yetiştiremez

Yorumla
    • Annunaki16
      Annunaki16
      +1 yıl

Tamam sende kendince haklı olabilirsin ama hayat yaşam zaman senin düşüncelerini önemsemez. Bir biyolojik saatiniz var. O zaman içinde size verilen kredileri kullandınız kullandınız kullanmadiniz güle güle. Zaman, yaşam sizi umursamaz doğru kişiyi bulup bulmadiginizi. Bir zamanınız var o zaman içinde bulun diye söylüyor size zaten

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kadınlara nazaran daha az olsa da erkeklerde de bu baskı var.
    Kadının doğurganlık yaşı gibi benzeri hormonel konular bu durumu etkiliyor.
    Erkeğin yaşça büyük bir durumdayken evlilik yapması toplum nazarında ve kadınlarda da kabul görmesi de etkili.
    Hem bilimsel hem toplumsal sebepleri var yani.🙂
    İnsanlar gitgide evlilikten uzaklaşıyorlar sebebi her ne olursa olsun bu iyiye bir işaret değil bir bekar olarak tespitim bu şekilde.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ağız tadıyla bi gizli yorum yazayım dedim bi bot'un bile beni seçmiş.🙂
      Evrenden bir mesaj daha😃pofff diyeyim de bir karışıklık olmasın.

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Aa ben görmemişim bu yorumu evren bak dedi bana o zaman 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evren'e kulak vermeyenler eski bir inanişa göre meteor çarpmasına ugruyormuş.
      Can güvenliğimiz için yazmak zorundaydım.😃

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bana kalırsa herkes evlenmek zorunda değil kadının tek görevi evlenip çocuk sahibi olmak değil. Evde kaldı demesinler diye yanlış evlilik yapan dolu. Bizim toplum okulu bitirdim çalış sonra evlen çocuk sahibi ol ikinci çocuğun olsun bu beklentide

1
    1 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Aile kavramına önem veren bir toplum olduğumuz için, maalesef bu baskı oluşuyor

AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

13

Cevap

71

Cevap

• Fahri9595
    Fahri9595 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Erkekler ve kadınlar için zaman biyolojik ve sosyal olarak farklı işler de ondan canım benim. 😁
    Kadınlar yumurtalar omlet olacak diye korkmaya başlar. Bir çoğu 20li yaşlarında her haltı yiyor sonra da koca bulamıyor.
    Mutlaka Yaptıklarınızın sonuçlarına katlanacaksınız bu da bir gerçek (böyle olanlara sesleniyorum.

İdeal bir Erkek ise kendini 30 yaşına kadar mesela inşaa etti diyelim, onun değeri bir anda cinsel anlamda yükselir, adam zaten evde kaldım diye düşünmez çünkü işi gücü gayet yerindedir ve kendini geliştiriyordur. Bir çok kadınında radarına takılır.

1
    0 Yorumla
  • SporcuMan18013
    SporcuMan18013 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Erkeklerin üzerinde toplum baskısı olmadığı konusundaki algı aslında tamamen yanlıştır, bu algının oluşma nedeni erkeklerin yaşadığı zorlukları pek fazla kimseye dile getirmemesidir.

Erkekler çocukluklarından itibaren iş baskısı görmeye başlar ve belirli yaşa geldiğinde birikimi yoksa sürekli başının etini yiyen ailesiyle uğraşmak zorunda kalıyor. Tabi sonrasında da aile kurma baskısıyla karşılaşıyorlar ama burada fark eğer erkeğin eli iş tutuyor ve kazancı iyiyse evini ayırıp bu baskıdan sıyrılmaya çalışıyor.

Yani erkekler çocukluktan bu yana bir sürü baskıya maruz kalıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • ƘıԼıCƘiƦAƝ
    ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Bu, toplumun cinsiyetlere yönelik farklı beklentileri ve normları ile ilgili olabilir. Geleneksel olarak, kadınların genç yaşta evlenmesi ve çocuk sahibi olması beklenirken, erkeklerin kariyerlerine odaklanmaları ve maddi güvence sağlamaları daha çok teşvik edilmiştir. Bu nedenle, erkekler genellikle "evde kaldım" korkusu yaşamazlar çünkü toplum onlardan bu tür bir beklenti içinde değildir.

Ancak, bu durum toplumdan topluma değişiklik gösterebilir ve her bireyin deneyimi farklı olabilir. Son yıllarda, cinsiyet rolleri ve beklentileri hızla değişmekte ve daha esnek hale gelmektedir. Bu nedenle, bu tür genelleştirmeler her zaman doğru olmayabilir. Her bireyin kendi yaşam hedefleri, beklentileri ve korkuları vardır.

1
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Erkekler yaş aldıkça ve tecrübelendikçe değeri artar. 35 yaşında evde kalmış bir kadın için artık zaman bitmiştir evlenmesi ve talip bulması zordur fakat 35 inde statü sahibi bir erkek istediği an birisini bulup evlenebilir hatta 40 45 e bile uzar bu.

1
    0 Yorumla
  • Punisher-34
    Punisher-34 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

birinci olarak kadınlar daha çabuk olgunlaşır daha çabuk yaşlanır.. o yüzden erkekler için geç değil diğer bir konuda kadınlar 40 45 yaşından sonra hamilelik durumu çok zor ihtimale giriyor.. ERkeklerde ise 65 yaşında bile olunuyor emekli olsakta spremler emekli olmuyor :D

1
    0 Yorumla
  • -Brahmann-
    -Brahmann- Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 80%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 647 cevap paylaştı.

Erkeklerin çocuk sahibi olmak icin kısıtlı bir zamanı yok, ek olarak erkekler yalnız da yaşayabilen bunu dert etmeyen varlıklar. Kadınların 35ten sonra çocuk doğurması riskli oluyor, ee güzellik de azalmaya başlıyor. Kadınlar erkeklere göre daha sosyal varlık olunca da kaygı şiddetli oluyor.

1
    0 Yorumla
  • Seinjerlin
    Seinjerlin Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Tamamen toplum yapısı. Bir erkeğin evde kalması, ailesi tarafından hor görülmez ve erkeği “ bahtsız, basiretsiz vs. “ diye laf yemez.

Ayrıca erkek, kadın gibi yaş aldıkça çekiciliğini kaybetmez. Erkeklerin yaş alması , onları daha da çekici kılıyor. Herkes bilir bunu.

Ayrıca erkekler geç olgunlaşır genelde. Kadınlar da olgun biriyle evlenmek isterler.

Ben böyle olduğunu düşünüyorum. 😅

1
    0 Yorumla
  • Majorca06
    Majorca06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Maddi olarak kendine yeten insanın kadın olsun erkek olsun evde kaldım diye düşüneceğini sanmıyorum. Daha çok ev kızı diye tabir edilen düzgün işi gücü eğitimi olmayan kadınlar evde kalma korkusu yaşar. Çünkü belli bi yaşa kadar babası sonra da kocası ona bakacak diye şartlanmış küçüklükten beri.

1
    0 Yorumla
  • GopÇocuğu
    GopÇocuğu Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı.

@Siyahkadife sen öyle san yorumunun altına yazacaktım ama kapatmışsın. Her akşam evlilik konusu evde muhhakkak geçer. Sadece evde bitmiyor işyerindekiler, arkadaş çevresi hatta asker arkadaşların ile yapılan sohbetlerde bile ne zaman evleneceksin. Sana birini bulduk evlen artık diye baskı yapılıyor

1
    1 Yorumla
    • Siyahkadife
      Siyahkadife
      +1 yıl

En azından yapılıyormuş senden öğrenmiş oldum. Ben pek göremediğim için kendi düşüncemi söyledim. Dile getirmen güzel olmuş.

Yorumla
  • Sahanogu
    Sahanogu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Çok basit, kadınlar neden işsiz kaldım , kalacağım korkusu yaşamıyor. Çünkü eninde sonunda zaten iyi işi olan ya da kötü işte çalışan bir adamla evlenecekler. Erkeğin korkusu evde kalmak değil, işsiz kalmaktır. Kadının korkusu genelde işi değil, evde kalmaktır. Asırlardır bu böyle. İyi veya orta İşi olmayan adama güzel, hamarat kadın verilmez. “Modernize olmak” çatısı altında kimi kadınlar buna itiraz etse de, ya da bu şekilde dile getirmese de. İçgüdüsel olarak bu şekilde düşünür.

1
    0 Yorumla
  • Siyahkadife
    Siyahkadife Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.

Çünkü onlara baskı yapan yok. Hadi evladım evlen yuvanı kur. Bana torun getir diyen ana yok. Her yarım saatte başının etini yiyen ana yok. Varsa yoksa paşa oğlum, aslan oğlum, kaplan oğlum böyle şımartan analar ana kuzu cular çoğaldıkça erkeklerde yaş kaç olursa olsun evde kaldım korkusu hiç olmaz.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkekler için evlenmek için önemli degildir. Erkeklerin duyguları yok. ve Aileleri evlenmeyi, yuva kurmak gibi konuları onlara anlatmadıgı ve teşvik etmedigi için evlilik erkekler için önemli degildir. Kadınlara evlilik güzel bir şey gibi gösteriyorlar çünkü kadınlar çok duygusaldır. erkekler duygusal degildir.

1
    15 Yorumla
    • sözümyokartık_
      sözümyokartık_
      +1 yıl

Vel Vel Vel

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@sözümyokartık_ haklıyım

Yorumla
    • sözümyokartık_
      sözümyokartık_
      +1 yıl

Bilmem bence haklı değilsin çünkü genelleme yapıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@sözümyokartık_ Hepsi öyle annene en son nezaman çicek aldın?

Yorumla
    • sözümyokartık_
      sözümyokartık_
      +1 yıl

Anneme çiçek almadım en son ama iki hafta önce ona beğendiğim çay bardağı takımı aldım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@sözümyokartık_ Bak nasıl haklı çıktım

Yorumla
    • sözümyokartık_
      sözümyokartık_
      +1 yıl

Hajaja çicek almadığım için mi haklı çıktın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@sözümyokartık_ evrt

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

mdlflf

Yorumla
    • sözümyokartık_
      sözümyokartık_
      +1 yıl

Aman sende her şey çicek değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@sözümyokartık_ önemli olan çiçek almak degil önemli olan birisnin kalbini ruhunu anlayabilmek deger verdigini göstermek sevdigini hissettirmek bunu bile yapamayan insanlar konuşmasın lütfen

Yorumla
    • sözümyokartık_
      sözümyokartık_
      +1 yıl

Zalım diyorum ya iki hafta önce aldım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@sözümyokartık_ o sayılmaz eve alındı o

Yorumla
    • sözümyokartık_
      sözümyokartık_
      +1 yıl

Ee ne alabilirim ki başka

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@sözümyokartık_ Haklıyım kaybol

Yorumla
  • emright
    emright Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 49%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 850 cevap paylaştı.

Çünkü ben kendime yeterim. Yemek temizlik, tamir vs. elimden gelir o yüzden. :-)

1
    1 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Bravo. Kendini geliştirmiş kendine yetebilen bir erkeksin 👌

Yorumla
  • mAlperen
    mAlperen Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Ne yapalım ülkenin nüfüsunu arttıracak olan sizlersiniz bizlik ne var

1
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Mitoz bölünme mi yaşıyoruz biz 😄

Yorumla
    • mAlperen
      mAlperen
      +1 yıl

Mayoz bölünmeyi başlatmak zor oluyor erkek ağır bi sorumluluk alıyor o yüzden evlenmekten çekiniyorum çocuklara bakmak büyütmek zor olur

Yorumla
  • GizliProfillişahis
    GizliProfillişahis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 93%
    +1 yıl

erkekler yalnız kalmaktan korkmaz çünkü ondan dolayı öyle dertlerimiz olmaz

1
    1 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Bence erkekler yalnızlıktan daha çok çekiniyor çünkü çoğu erkek tek başına yaşayabilecek beceriye sahip değil, mesela yemek yapmak, ev işleri yapmak gibi..

Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Evlenmek kolay değil çünkü erkekler için, kadınlar istediği anda evlenebilir işi gücü olmasına ya da çok güzel olmasına gerek yok, kadın olması yeterli

1
    0 Yorumla
  • linkerboy1991
    linkerboy1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.

Ben 32 yaşında bekarım dün kız arkadaşım tanışmak için gelin dedi sinirlerim bozuldu şimdi zor durumdayım. Para transferi bile yaptık yine bize güvenmiyor.

1
    0 Yorumla
  • Zlatan_red
    Zlatan_red Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 39%
    +1 yıl

Toplum baskı dışında illaki erkekler de bu korkuyu yaşıyor ama çok dile getirmek istemezler , rahat tavır takınmayı yeğliyorlar.

1
    0 Yorumla
  • hllckmkc
    hllckmkc Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

aslında oluyor. benim şu an var. 28 oluyorum. 30 yolda. hep bir şeylere geç kaldım hissi.
    ama erkekler için hayatta özellikle türkiye'de daha ağır korkular var.
    nasıl bakarım. nasıl daha çok kazanırım. el kızını babasından al. ev almam lazım. borçlar. işten atılırmıyım. banka. aile. koruma iç güdüsü. kadın olmak erkeğe göre nispeten daha kolay inan bana

1
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı.

Bana göre kadınlarda yormadan hele bu rkonomik kriz dönemlerinde. Bir ev kirası olmuş 20 bin arkadaş asgari ücretle bu çark dönermiş. Memleketi mahvettiler

1
    0 Yorumla
  • LALOGLAN
    LALOGLAN Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 61%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Anneleri olduklari icin olabilir tek dayanak modeli olarak ta gorebilirler.. Veya erkekler kadinlara gore daha rahattir. Maalesef ulkemizde dayatma var kadinlarimiz icin.

1
    0 Yorumla
  • LEYYA_GS
    LEYYA_GS Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 63%
    +1 yıl

Onlarda toplum baskısı olmuyor pek ama kadınlara oldukça yükleniliyor bu konuda.
    Evde kaldın baskısını sadece torun sevmek isteyen anneleri yapıyordur muhtemelen. .

1
    0 Yorumla
  • MaşaKocaAyıı
    MaşaKocaAyıı Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Kadınlarda yaşamasın. Belkide kadınlar daha meraklıdır evlenmeye. Kendi ayakları üstünde duran kendini yetiştiren insanların öyle bir derdi olmuyor.

1
    0 Yorumla
  • Bischocolata
    Bischocolata Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler evlenmesemde olur kafasında kendi ayakları üstünde durabilen canlılardır aileye muhtaç değildir kadınlar öyle değil bir aile olsun veya bir eş olsun ihtiyacı duyar.

1
    3 Yorumla
    • Mahbuberra
      Mahbuberra
      +1 yıl

Cunku erkekler guclu kadinalar yalnizda kalamiyo kadinda guclu olsa takmaz

Yorumla
    • Bischocolata
      Bischocolata
      +1 yıl

Ben sadece çoğu kadın için konuştum ama tanıdığım öyle güçlü kadınlar varki anlatamam bu sitede bile var tanıdıklarımın arasindakilerden birileri.

Yorumla
    • Mahbuberra
      Mahbuberra
      +1 yıl

Yoo her an tecavize ugrayabilirler ama gercu onlar seve seve veriyordur guc yok demek istedim bende gucsuzum

Yorumla
  • _Daphnee_
    _Daphnee_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı.

Çünkü biz enayiyiz bunların bakıcısı olmaya can atıyoruz. Evlenmek isteyenler evine kedi köpek falan alsa evlenmek istemez aslında aynı şeyler

2
    16 Yorumla
    • BlackDeacker
      BlackDeacker
      +1 yıl

One minute ! One minute!!😁

your opinion is completely wrong😏

Yorumla
    • _Daphnee_
      _Daphnee_
      +1 yıl

@BlackDeacker yo gayette doğru

Yorumla
    • BlackDeacker
      BlackDeacker
      +1 yıl

everyone needs each other

Yorumla
    • _Daphnee_
      _Daphnee_
      +1 yıl

@BlackDeacker ihtiyaç duyanlara söyle

Yorumla
    • BlackDeacker
      BlackDeacker
      +1 yıl

you are a feminist girl😅

Yorumla
    • _Daphnee_
      _Daphnee_
      +1 yıl

@BlackDeacker yo değilim, sadece siz erkolardan uzak duruyorum

Yorumla
    • BlackDeacker
      BlackDeacker
      +1 yıl

your heart is broken. you are worn out🥺

Yorumla
    • _Daphnee_
      _Daphnee_
      +1 yıl

@BlackDeacker kendimi yorabileceğim henüz birini tanımadım, yormaya da gönlüm yok gibii gibi

Yorumla
    • BlackDeacker
      BlackDeacker
      +1 yıl

People who talk like that always get married first😂

Yorumla
    • _Daphnee_
      _Daphnee_
      +1 yıl

@BlackDeacker biz o yollardan geçtik 😂

Yorumla
    • BlackDeacker
      BlackDeacker
      +1 yıl

sense of aging😂 Yesss you are 27 years old and you are old

Yorumla
    • _Daphnee_
      _Daphnee_
      +1 yıl

@BlackDeacker aynen turşumu kendim kurcam🫡

Yorumla
    • BlackDeacker
      BlackDeacker
      +1 yıl

We eat it, we love pickles😅

Yorumla
    • _Daphnee_
      _Daphnee_
      +1 yıl

@BlackDeacker olur olur yeriz hocam

Yorumla
    • BlackDeacker
      BlackDeacker
      +1 yıl

I hope you find the one you want😁

Yorumla
    • _Daphnee_
      _Daphnee_
      +1 yıl

@BlackDeacker hayırlısı..

Yorumla
  • tırttırtıl
    tırttırtıl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl

aaa sen öyle san shshs bunca 35+ erkek neden dönüp dolaşıp evlenmeyen eski sevgililerinden biriyle evlendi

2
    0 Yorumla
  • Fibonacci00
    Fibonacci00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 83%
    +1 yıl

Kadınlarda görsellik ön planda. Güzelşiğinin kaybolması korkusu. Birde 36 37 yaşlarından dolayı doğurganlığının azalması endişesi.

1
    0 Yorumla
  • Kanma
    Kanma Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 66%
    +1 yıl

Cevap basit, evlilik sorumluluktur ve erkelerin cogu kacinir bundan. Cinsel dürtüleri tavan yaptimi evlenirler dogal olarakta.

1
    0 Yorumla
  • romanticMachine
    romanticMachine Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Basit, bir şeyi çok düşünme huyu sadece kadınlara has. Ben kahvaltıda ne yediğimi unutuyorum, bir de onu mu düşüneceğim 😀

1
    0 Yorumla
  • dispensary
    dispensary Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

erkeklerde gerileme 33 ten sonra kadında 22 den sonra başlıyor o yüzden kafada eşdeğer karşılaştırınca öyle geliyor.

1
    0 Yorumla
  • guapomorena
    guapomorena Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Ataerkil yapı onlara yaşları kaç olursa olsun belirli kriterlere sahip olduktan sonra evlenmenin yaşının önemi olmadığını öğütlüyor.

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    Mentor Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Bunun en büyük nedeni toplumun erkekler üzerinde öyle bir baskısı yok. Bir de erkekler ne kadar geç evlensek o kadar kardır diye düşünüyor.

1
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.

Evde kalkmak diye bişi olmadığının farkında oldukları için>>>

1
    0 Yorumla
  • FeshiMüna
    FeshiMüna Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Baskıyı kadınlar daha yoğunlukta görüyor. Birde üreme durumu var ne kadar erken o kadar iyi algısı.

1
    0 Yorumla
  • Halil_Oz
    Halil_Oz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 67%
    +1 yıl

Cunku neden korksunhayat bekarkenede güzel gittigi yere kadar

1
    0 Yorumla
  • slytherin_varisi
    slytherin_varisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Aydınlanma yaşadım resmen. Gerçekten niye böyle ya…

1
    0 Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Çünkü kadınlardaki gibi aileden ve çevreden evde kaldın baskısı yok

1
    0 Yorumla
  • KRALINIZASELAMDURUN
    KRALINIZASELAMDURUN Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 91%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 957 cevap paylaştı.

Ben geçimsiz birisiyim. Yalnızlığa alıştım. Seven sayan yok ben de öyle kimseyi sevmem

1
    0 Yorumla
  • beyt_16
    beyt_16 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 83%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

Çünkü biz yanlızlığı daha dayanıklıyız ve sizin gibi hemen güvenemiyoruz

1
    0 Yorumla
  • Alessapl
    Alessapl Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

İlla kör topal biri bizi alıyor da o yüzden assjdk

2
    0 Yorumla
  • asabi27
    asabi27 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Öyle bir takıntımız yok 50 yaşında evlenen erkekler var

1
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı.

Ben zaten evde kaldığımı düşünüyorum ama yaşlandıkça evde kalma düşüncesi beni daha da korkutuyor

2
    0 Yorumla
  • MawiTech
    MawiTech Takip Et
    Guru Yaş: 109
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı.

beni sokakta kalmak korkutur. o yüzden evde kalmaktan rahatsız değilim.

1
    0 Yorumla
  • Rascoln36
    Rascoln36 Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı.

Çünkü erkekler umursamaz her şey olur yine gider kahveye okeyini atar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

İşi gücü var yalnız yaşıyor ve öyle dertleri olmuyor pek.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Erkekler yaşlanmiyor da ondan. Kadınlar erkekleri yaşlandırıyor

1
    0 Yorumla
  • Kancan34
    Kancan34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Şuanda Yaş 29 23 yaşında başladı o korku 25 acayip arttı Şuanda daha kötü evde kaldım artık hiç umudum kalmadı

1
    0 Yorumla
  • Yigido_apo58
    Yigido_apo58 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

E erkek olduğu için kanka 😂

1
    3 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

🙄

Yorumla
    • Yigido_apo58
      Yigido_apo58
      +1 yıl

Ama kızlarda evde kalmaz o yalan yaşı büyük olan bir kıza öyle diyorlar evlilik yaşla alakalı değil knk Allah ne zaman nasip ederse ozaman

Yorumla
    • Yigido_apo58
      Yigido_apo58
      +1 yıl

Kanka yoksa sen evde kalmaktanmi korkuyorsun? 😅

Yorumla
  • Psikopat1yılmazerkek
    Psikopat1yılmazerkek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Erkek adam evde mi kalır :))

1
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Evet kalır

Yorumla
    • Psikopat1yılmazerkek
      Psikopat1yılmazerkek
      +1 yıl

Kalmaz

Yorumla
  • pegasus166666
    pegasus166666 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Erkeğin yıllar geçtikçe kaybı kadınlar kadar olmuyor bu yüzden

2
    0 Yorumla
  • attaskiii
    attaskiii Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    +1 yıl

30 yaşındayım olursa olur olmazsa olmaz modundayim😄

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Niye kalsin mi? Siz neden her erkek kizlar gibi cinsellige ulasamiyor diye sorun bence

0
    0 Yorumla
  • Kemal1790
    Kemal1790 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı.

Kaldık, kaldık bizde evde kaldık 😊

1
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

🤭 dur daha 60da falan söylersin bunu

Yorumla
    • Kemal1790
      Kemal1790
      +1 yıl

Yaş 60 olur, biz daha burada aynı muhabete devam ederiz diye korkuyorum 😊

Yorumla
  • lostinlastonlist
    lostinlastonlist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Gözü açılmıştır

1
    0 Yorumla
  • Caspeɾ
    Caspeɾ Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 64%
    +1 yıl

Korkunun iyi birsey olmadigini bilirler

1
    0 Yorumla
  • Oğuzhanınkarısı
    Oğuzhanınkarısı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü erkekler evde kalmaz nedense 😂

1
    0 Yorumla
  • Psigareşh
    Psigareşh Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Bazen ev daha güvenlidir

1
    0 Yorumla
  • ServetiFünun1
    ServetiFünun1 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı.

Erkekler yaş aldıkça cinsel değerleri artar

1
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Kadınlar için evlilik bir başarıdır.

1
    0 Yorumla
  • Rossea
    Rossea Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Ben simdiden yasiyorum

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Neden erkekler ilerleyen yaşlarına rağmen "evde kaldım" korkusu yaşamıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden yaşlanmaktan korkuyor? 10 cevap verildi
28 yaşından sonra erkekler niye bu kadar seçici? 51 cevap verildi
40 dan sonra erkekler çekilmez oluyor neden? 21 cevap verildi
Günümüz erkekleri neden ciddi birliktelikten korkuyor? 76 cevap verildi
Yetişkin erkekler neden sünnetten bu kadar çok korkarlar? 9 cevap verildi
Erkekler neden zamanla ilgisizleşir? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bakınca gözlerinizi parlatan biri var mı?
  • Vücudunuzda en çok nerenizi seviyorsunuz?
  • Sırılsıklam aşık oldun mu?
  • Rabbimizi gerçekten cehennem korkusu olmadan, sadece O olduğu icin sevebiliyor muyuz?
  • Sabah sakinliği mi, koşturması mı?
  • Sabah bakımları yapıldı mı? bugün kimler nerelerde?
  • Ne sıklıkla yüzünüze maske yaparsınız?
  • İyi bir dost mu yağlı bir tost mu?
  • Genç bir öğretmen karne hediyesi olarak öğrencilerini pavyona götürdü. Sizin unutamadığınız bir karne hediyesi var mı?
  • Çay olmadan kahvaltı yapabilir misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨