Aile & Toplum Gününüz nasıl geçiyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 96 Yapay Zekaya Sor Herkese, @Dark_Scourge ile keyifli günler diliyoruz.. 😄🤘🏻☕️☕️#smell Gününüz nasıl geçiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Günüm güzel ama biraz sıkıcı geçiyor. Afiyet olsun size :D ☕🚬 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler Barış :D ✨ u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim mutluluğunuz daim olsun :D 😊✨ Soran +1 yıl Amin Barış cümlemizin ya :D ✨✨
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sesinizi duymak güzeldi gençler iyi eğlenceler bugünlerde biraz dağınığım soğuk buralar ama gülümseten insanlar var iyi ki varsınız😂 2 3 Yorumla Soran +1 yıl ahaha şaşırdın dimi sesimizi duyunca :D :D sen de iyi ki varsın yavrum Yorumla -Felaketce- +1 yıl Çokk ama mutlu oldum 🥰 Yorumla Soran +1 yıl Biz de yavrum :D 🥰 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Oo süpersiniz🧿😃Günüm çok keyifli geçti az önce eve geldim dinleniyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederiz :D 🖤 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 588 cevap paylaştı. Yine bol kahkahalı çok güzel bir gündü 😀 her şey için teşekkür ederim yavrum ❤ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gülmelerimiz eksik olmasın yavrum, ben teşekkür ederim 🥰❤️ Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Amin bebeğim :* Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hava buz, evde dinlenerek geçiyor..Keyfiniz daim olsun 🌺 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederiz :D 🖤 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Keyfiniz daim olsun Allah ayırmasın ikinizi de 💞İyi geçiyor günümüz. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler kuzu :D 🖤 Yorumla Kadjdaks +1 yıl 🖤🖤 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Keyfiniz daim olsun. Kürkçü dükkanında dinleniyorum. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler :D Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Günüm üşüyerek geçiyor 😬neyse diğer söylemek istediklerim içimde kalsın 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ahah biz özelden hallettik zaten ya :D :D Yorumla 54srp +1 yıl Aynen canım benim ❤️😂 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl İstanbul'da hava buz.. Çalışıyoruk.Afiyet olsun ✌️ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İçimize işledi zaten o soğuk aynen :D Teşekkürler Caner ✨ Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kış soğuğunda evde kahve kupama sarılıyorum😃 Size maşallah*41 diyorum 🍀🗝️🖤 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederiz :D ❤ Yorumla tuba-sueda +1 yıl 😃 😃 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sıkıcı bir izin günü ama her şey yolunda.Keyfiniz daim olsun. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler :D
SayYesMaster Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Bi de buradan sevgili yapmam derler. Aha yapan var buluşmuşlar da. Helal olsun dayi oğli 😀 1 0 Yorumla
Majorca06 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Havuz, spa, hamam, sauna falan işte ordan çık öbürüne gir 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Günüm kitap okuyarak ve Konuşanlar izleyerek geçti. Afiyet olsun size ✨ 1 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı. Çok kötü geçiyor, 2 gündür bu kadar saçma geçemezdi. 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bugün kötü geçti 🥲 Önümüzdeki maçlara bakacaz şimdi 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bugün dinlenme günü hava yağışlı nasıl olsa keyifli yani ☺ 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Keyifli günler. Alışveriş günü yaptık, eve dönüyoruz 😍 1 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Gayet güzel, bi film açtım kahve eşliğinde izliyoruz. 💕 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Başta bebek eli sandım da erkek eliymiş meğer asdjdk 1 0 Yorumla
Vlkngcky Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl İyi geçiyor evdeyim battaniye altında film açtım keyif yapıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hava çok kötü fırtına, yağmur mecbur evdeyiz temizlikle geçti valla 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bol romantizm dolu günler diliyorum size 😊❤️ ben de ne yapıyim işte öyle takılıyorum buralarda 😅👍 2 0 Yorumla
saglikcixzz Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Gittiğim vakada kızın sevgilisini dövmesine şahit oluşumuz bizimde onla dalga geçmemizle geçiyor 😄😄 1 1 Yorumla saglikcixzz +1 yıl Hiç sormadın nasıl dövmüş diye 😄 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Aferin size, sevelim, sevilelim.. 👌 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler :D Yorumla
Sakinimsakinsakin Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bugün deli gibi yemekler yapıyorum ay böyle kafayı mı yedim acaba yemek yapasim geliyor çok seviyorum 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. güzel geçiyor 1 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Millet geziyor geziyor bende evde yatayım anca. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Hava kapalı olduğu için modum düşük. 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Soğuk dışında gayet güzel bir gün geçiriyorum.. 1 0 Yorumla
Suyolutugce Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Siz ortak hesap açın bence 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen iste yeter ki 🤣 Yorumla
KelebekBlossom Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Aile & Toplum konusunda 530 cevap paylaştı. Ne aşk yaşamışsınız be🙄😂@darg_scourge 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hafif yoğun geçti 1 0 Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 703 cevap paylaştı. Sıkıcı aksi 1 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Guzel 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. Çok iyi değil 1 0 Yorumla
Thanosİamİnevitable Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Mutluluklar diliyorum. Umarım evlenirsiniz 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Eh işte. 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. hep evde 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. dünkü gibi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Günüm güzel ama biraz sıkıcı geçiyor.
Afiyet olsun size :D ☕🚬
Çok teşekkürler Barış :D ✨
Rica ederim mutluluğunuz daim olsun :D 😊✨
Amin Barış cümlemizin ya :D ✨✨
Sesinizi duymak güzeldi gençler iyi eğlenceler bugünlerde biraz dağınığım soğuk buralar ama gülümseten insanlar var iyi ki varsınız😂
ahaha şaşırdın dimi sesimizi duyunca :D :D sen de iyi ki varsın yavrum
Çokk ama mutlu oldum 🥰
Biz de yavrum :D 🥰
Oo süpersiniz🧿😃
Günüm çok keyifli geçti az önce eve geldim dinleniyorum
Teşekkür ederiz :D 🖤
Yine bol kahkahalı çok güzel bir gündü 😀 her şey için teşekkür ederim yavrum ❤
Gülmelerimiz eksik olmasın yavrum, ben teşekkür ederim 🥰❤️
Amin bebeğim :*
Hava buz, evde dinlenerek geçiyor..
Keyfiniz daim olsun 🌺
Teşekkür ederiz :D 🖤
Keyfiniz daim olsun Allah ayırmasın ikinizi de 💞
İyi geçiyor günümüz.
teşekkürler kuzu :D 🖤
🖤🖤
Keyfiniz daim olsun. Kürkçü dükkanında dinleniyorum.
Teşekkürler :D
Günüm üşüyerek geçiyor 😬neyse diğer söylemek istediklerim içimde kalsın 😂
ahah biz özelden hallettik zaten ya :D :D
Aynen canım benim ❤️😂
İstanbul'da hava buz.. Çalışıyoruk.
Afiyet olsun ✌️
İçimize işledi zaten o soğuk aynen :D Teşekkürler Caner ✨
Kış soğuğunda evde kahve kupama sarılıyorum😃 Size maşallah*41 diyorum 🍀🗝️🖤
Teşekkür ederiz :D ❤
😃 😃
Sıkıcı bir izin günü ama her şey yolunda.
Keyfiniz daim olsun.
Bi de buradan sevgili yapmam derler. Aha yapan var buluşmuşlar da. Helal olsun dayi oğli 😀
Havuz, spa, hamam, sauna falan işte ordan çık öbürüne gir
Günüm kitap okuyarak ve Konuşanlar izleyerek geçti. Afiyet olsun size ✨
Çok kötü geçiyor, 2 gündür bu kadar saçma geçemezdi.
Bugün kötü geçti 🥲 Önümüzdeki maçlara bakacaz şimdi
Bugün dinlenme günü hava yağışlı nasıl olsa keyifli yani ☺
Keyifli günler. Alışveriş günü yaptık, eve dönüyoruz 😍
Gayet güzel, bi film açtım kahve eşliğinde izliyoruz. 💕
Başta bebek eli sandım da erkek eliymiş meğer asdjdk
İyi geçiyor evdeyim battaniye altında film açtım keyif yapıyorum
Hava çok kötü fırtına, yağmur mecbur evdeyiz temizlikle geçti valla
Bol romantizm dolu günler diliyorum size 😊❤️ ben de ne yapıyim işte öyle takılıyorum buralarda 😅👍
Gittiğim vakada kızın sevgilisini dövmesine şahit oluşumuz bizimde onla dalga geçmemizle geçiyor 😄😄
Hiç sormadın nasıl dövmüş diye 😄
Aferin size, sevelim, sevilelim.. 👌
Bugün deli gibi yemekler yapıyorum ay böyle kafayı mı yedim acaba yemek yapasim geliyor çok seviyorum
Vizelere çalışıyorum valla
yani normal bir gün daha geçti
Delirmek üzereyim
Keyifli geciyor bol dinlenerek.
güzel geçiyor
10 numara 5 yıldız...
Millet geziyor geziyor bende evde yatayım anca.
Hava kapalı olduğu için modum düşük.
Soğuk dışında gayet güzel bir gün geçiriyorum..
Siz ortak hesap açın bence 😂
Sen iste yeter ki 🤣
evde güzell
Ne aşk yaşamışsınız be🙄😂@darg_scourge
Bk gibi
Hafif yoğun geçti
Sıkıcı aksi
Günaydın
Keyifsiz
Yorucu
Guzel
Güzel standart bir gün :)