sonra mesajın bana geldgni anlayınca hemen ''bi defol git bi daha bana mesaj atma''
cevaplamamam üzerine '' hayatım '' :( . madem faceden yazıyorsun nasıl sms olarak atıyorsun bana dedim.eveledi geveledi.binlerce özür.
Büyük hataaaa... e be adam madem bu boku yemeyi kafana koydun o zaman ne demeye bu kadar amatörce hata yapıp kendini yakalatıyosun. velev ki yakalandın. bi daha olmaz lütfen affet filan demek bunlar sıvama bölümleri artık ! aşkım kusura bakma çok kaşınıyodu, 1 kerelik kaşıyım dedim... bi daha olmaz söz veriyorum ? :) ulan zaten yakalanarak sıçmışsın, ne olur yapma diyosun daha da boka batıyosun ! doğrusu nedir ? düzgün bi şekilde hatasını kabul edip, dürüstçe sana gerçekleri açıklayıp bu şekilde özür dilemesi gerekirdi. ama yazıdan anladıklarıma göre hala ört-bas etmeye çalışıyor. :) bu seni ''saf'' yerine koymaya çalıştığını gösterir. eğer affedersen açık söyleyim bana göre ''saftirik'lerin bayrak sallayanısın...
yok asla affetmeycgm.emin olabilirsn.kendmi aptal gibi hissediyorum.ama aptal yerine kondurtmam.bide bana bişey olmamıs gibi ee canım anlat ne yapıyorsund emesi mahvetti:(
işte benimde dediğim bu. o tavrı sana hakarettir zaten, neyse geçmiş olsun, şükretki çocukca bi hatayla yakalandı, eğer böyle olmasaydı belkide daha senin haberin olmadan işi pişirecekti, ilerletecekti. daha sonra belki öğrendiğinde daha kötü boynuzlu versiyonu başına gelecekti. neyse geçmiş olsun ! :)
ne diyelimki simdi sana hersey ortalikta yani kimisi hos karsila der kimisi aldatiyor aldatacak der en iyi sen tanirsin onu ve en iyi kararida gönlünce yine sen verebilirsin onu nasil dizginleyebilecegin burda mühim olan bir gevseklik aniylada yazmis olabilir gercekten aldatmak icinde yazmis olabilir... umuyorum en dogru karari verirsin ve mutlulugun daim olur..
anladığım kadarı ile sen kontrollü birisin... Akıllı erkek zaten bu tarz haberleşmeleri sevgilisine aktarmaz diye düşünüyorum..seni kıskandırmaya çalışmış olabileceğinide düşündüm.. takma aşkım diye iplememişsin ya ,başka kız olsa parçalar:))
şimdi tavrını koymuşsun ama barışacaksın diyor içimden bir ses.. bu süreçte süründür derim..
belli zaman geçsin sende kazara buna benzer bir sms at çekil izle..:))
benm onu kıskanmamdan nefret eder.o da bu kac aylık surecte özgürsn istedgni giy gez derdi.kıskanma amacı değil kesinlikle eminim buna.ama ben abskası için cidden kendmi yıpratamam.ve bana bunu yapan insanda o an bitmiştir.cnku o benm kendme ve cevreme olan saygımı cok iyi bilir.bu yuzden bisürü özür mesajı attı.ya facei kaale almıyorum belki o da oyle insanları kaale almaz dedm.bide işi geregi göze carpanda biri.belki biri gormus begenmstr eklemiştir.çama benmkine olan guvenden dolayı
takma hayatım bosver dedm :( yuzumu goremez o artık.gebersin.
anlıyorum.. ozaman gebersin değilde mutlu olsun dileklerini ekle.. en pis intikamdır bana göre:))üzücü bir durum lakin erkekler böyle tatlım.. zararsız flörtler hep var merak etme.. heleki bu zamanda malüm face vs ... ben bile bana yazanlara şaşıyorum.. tanımam etmem.. cevap vermem geçerim lakin erkekler böyle değil.. anlam taşımasada farklı biri olması etkiliyor..ama hepsi bu.
benimde onunla tanıma surecnde facebook kullanıyordum.ama feci bi baglantım yoktu.arada bakardım.o olduktan sonra dedmki ya hos degl sonucta benm bi erkek arkadasım var.ona faceni kapat kullanma cocuksu seyler demedim.smdi basımın arkaası catlıyor sinirden bana yapılmıs olması cok dokundu.
senin kadar duyarlı olsaydı ,böyle yanlışlık yapmazdı zaten..çok kötü bir durum seni anlıyorum gerçekten.. biraz zaman geçsin hazmedeceksin .. oda çabalarsa özürleri ile kendini iyi hissedersin.. çabalamassa zaten daha kötü olursun.. her şerrin hayrı diyelim.. belki böyle birşeye ihtiyacınız vardı değerni anlaması için.. ama inan bana senden çok var tatlım.. çokk :)
ona ozur dileme sansıda vermycm :) kalsın ortada.ama nasıl kötü oldu hayatım özür dilerim.seni seviyorum lütfen anlatacgm sana durumu .telefonu kapadm.eminim vardır yasayan
:(
benzeri benimde başıma geldi.. bana kızı tanımadığını, arkadaşlarım işletiyodur yaa falan demişti ve engellediğini söylemişti.. bende hiç bakmadım facesne.. bigün mesajlarını bi açtım lanet olsun kızla kaçkere görüşmüş kızı ewe falan çağırmış.. bylece 2 senelik ilişkim bitti..konuşmalarını kaydedip yüzüne vurmuştum.. face lanet bişey yaa yuva yıkar alim allah
yıkarda yıkar.bu yuzden kullanmıyrm.ama ben ona sana guvenıyorum benim guvenımı sarsma lütfen dedim.nasıl yaptı nasıl cesaretle bu kadar adilik olmaz allah bilir hala konusuyor !
iyi yapmıssın.nedir yani deger veriyoruz onemsiyoruz bumudur yani.en iyisi hepsini aldatmak.ama işte insan kendine yakıstramyr.bide bişey olmamıs gibi napysn diyor sonra ya .resmen bana aptalsın diyor
o mesajlar bana yeternce süphe verdi :(
Cevap
20Cevap
Moralini bozmak istemem ama ''Bende 29 yaşındayım, aslen nereliydin sen? :)'' cümlesine bakınca onu bulursam mahvedeceğim havası değilde ben abazayım havası var. Bu partnere yapılacak en büyük saygısızlıktır. Temelinde saygı olmayan hiç bir ilişkiden ne fayda, ne mutluluk nede istikrar gelir. Bilmem anlatabildim mi ?
haklısın :(( sok oldum seviyordum ve ben yoldan gecen tek erkege bakmadım onun ugruna.ama inşallah biter bu ilşki midem kalktı.anında sogudum :( bide ona yakısmadı hic yakısmadı.
İnşallah deme bitir. Güçlü olmayı öğrenmen gerekir. Eğer şimdi vazgeçmezsen muhtemelen bu adam seni aldatmaya daha rahat ve cesaretli bir şekilde devam edecektir. Şimdi duyguların yüzünden karmakırışık ve sağlıklı düşünmüyor olabilirsin ancak dışarıdan bakan biri olarak mantıklı yaklaşımım ayrılmandan yanadır.
benim için bitti.ciddi anlamda kendmi övme anlamında değil.ama benm ona sadık oldugum kadar kim olacak merk ediyorum.bana yapmayacaktı bana olan saygısından dolayı.en azından benm kız arkdsm var bana daha mesaj atma diyeblr keseblrdi.bide az buz bi zaman değil :( surekli arayan gorustgm biride bu.hiç saglıklı dusunemyrm.ne aptalmısım allah bilir arkamdan kac kız yürütüyor.sagol:(
faceden yazarken numarana mesaj gelmez açık açık seni aldatmaya çalışmış eline yüzüne bulaştırmış bence unut gitsin ya hiç uğraşma ben olsam ayrılır barışmazdım yada barışır boynuzlardım
faceden yazılan mesaj falan gelmez .Sıçmış , üstünede mum dikmiş seninki.Basit bir ilgi gördüğünde bile seni bi kenara iten bir adamla birlikte olup olmamak senin mantığına kalmış.
Niye güldün öyle kız : s
cok haklısın :'(
bu seni kandirabilecegini dusunmus heralde... Faceden yazarken sana sms atmasi mantik disi... Kizla normal mesajlasiyordur o... Yeni heyecanlar mi ariyormus acaba
şimdii ona karşı güvenin gittiii . bir daha kolay kolay güvenmessin ama çok seviyoransız biribirinizde ki aradaki 7 yaş büyük bir faktörrr bırakmyın sakın ilşkiyi devam aynı hatayı yine yaparsa basarsın tekmeyii .
ama benim arkadaşım bana faceden mesaj attıgında telefona şimdi facede mesaj kızmında mesajı yazıyosun orda bi tane cep telefonu işareti var ona tıklanmışsa mesaj hem cebe gidiyo hem faceye.
bende onun kullandıgı telefonu kullanıyorum.ve facete nasıl mesajlastgnıda bılıyorum.düşündüm imkansız.nolursa olsun o mesajlar nasıl geldiyse lanet olsun ama o mesajları bana atmayacaktı.hadi öyle attı diyelim.onunla mesajlasan kısı ben degıldımki bana attı ona atarken bana nasıl geldi
2 ihtimal var:
1- faceden kıza yazıyorum derken sana attı mesajı ve bu sms olarak geldi (ama unun için senin de face hesabın olmalı)
2-telde mesajlasıyodu ve yanlıslıkla sana attı.
ŞİMDİ... SENCE NE FARKEDER? HA FACEDEN HA TELDEN? SONUCTA BASKA Bİ KIZA YAZARKEN YAKALANMIS İSTE
bence facete kızın numarasını almıs.bunlar telefonda gorusmeye baslamıslar.aklıma bi tek bu geliyor.haklısın :(
evet.. o mesajn sana gelmesi için teleonda görsmeleri lazım
önemli olan baska birine atarken mesajın sana gelmiş olması... Allah göstermiş işte gerçek yüzünü
evet bide ben 29 sen kac yasındasın.aslen nerelisin :(((((( sonrada kızı tanımaya calısıyrdum işletecektm bende onu diye.sildin demiştin nasıl hala knusuyrsn hala dedm.hayatım lütfen seni sevyrm nolur yanlıs anlama falan.dondum kaldım.kimseye güvenemeyeckmiyim kahretsn :(
koydurtmam :(( bitircem bidaha asla ama asla.zaten bu afce yukarda arkadasn ayzdgı gibi.yuva yıkar yuva
resmen salak yerine koymuş seni faceden cep telefonuna mesaj atmak zordur ve resmen kızla mesajlaşıyor
iphone telefonu bende kullanıyorum böyle bişey imkansız ! yok bana telefonun ozellıgınden bahsediyor.
gebersin inşallah :(
siktir et gitsin... şerefsizin teki salla gitsin...
cok haklısın :( hala gozume uyku girmedi.
ben ilk aşkımı 8 sene platonik sevdim :D 9. sene çıktık ama beni aldattı ve o benim ilk sevgilimdi... sonra beni sebepsiz bıraktı gitti galiba aldattıda arkasından tam 2 gün ağladım... üstünden 3-4 sene geçti anladımki değmezmiş... sende belli süre geçsin uykusuz kaldığıma değmezmiş diyeceksin salla gitsin takma kafanaaaaaaaaaaaaaa çık dolaş gençsin güzelsin :) star tv de harry potter var onu izle :D birde atv de benim annem bir melek var oda olabilir valla bak hiç takmana gerek yok değmez...
bu guzel yaklasımın için tesekkur ederim :) cidden degmez.
ouwww fena.. güven duvarların aşınmış artık.. bnce sağlam karalar vermen lazım..
aldatma sinyalleri bence affedersen gerisi gelir kesinlikle
O kızla iş bağlamay çalışıyor.Bende 29 yaşındayım dediğine göre demek ki kızda 29 yaşında buarada onu da buradan çıkarabilirsin :) Aklınca hem teenager tadına bakıyor hemde milf .
vay çakkkaaaaal yalan söylüyo bu arada gerçi sana mesaj olayını anlatması garip ama bulsa neyini mahveder bilemem.
ya nasıl oluyrkı? faceten yazıyorsa nasıl bana sms olarak gelyr?
mesaj atayımmı bişey diyeyimmi.yoksa sonsuza kadar susayımmı.hangi durumda kötü olurdun?
atmam.sagol
ben 34 yaşındayım sen kaç yaşındasın aslen nerelisin
yedekte dursun hesabı güzelmiş. Birde senide oyalamayı başarmış. En fazla trip atıyorsun. Erkek arkadaşına helal olsun :)
trip bile almıyorum.cok ucuza kactı.ben boyle bi insan degilim.face türü seyleri asla kaale almam.ama onu nasıl yazdı gonderdi hala inanmıyorum !
inanmamaya devam etmelisin :) şeytana uymuştur sen affedersen bunu varya :) ahahahhaahh :) daha ne mesajlar atar o:)
o attıgı kızla devam eder onu asla affetmem.
devam ederse affetsen nolur affetmesen nolur ahahahah :D seni bıraktıktan sonra senden güzel mi bari kız :)
kızı bilmyrm.hiçbi fikrim yok.
şimdi seninle onu kıyaslama yapıcak ve birini seçicek. seni seçerse aşkım öyle saçma sapan şeylere inanma nolur gibi laflar :) onu seçerse zaten ruhun bile duymaz :)
ona bidaha beni görme sesimi duyma sansı vermeyecegim.
yuru beee kim tutar seni hahahahah:D:D oldur parçala onu ahahhaha:D:D
Evet mahvedecek o konuda guvenebilirsin :) kiz yuruyerek girer tekerlekli sandalyeyle cikar o odadan
eh yani bununda evelemesi gevelemesi olmaz..eleman çalışıyor belli
Çakal karlos :D Vur Döte Gitsin Arkadaşım.
vur g.tüne rahvan gitsin
durum apaçık ortada işte yahu : )
ayol hepsi aynı bunların
Affetme amk.Neyin özrü bu?
ayrıl
durum vahim
Bas tekmeyi.
tüh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar