Sevgilim başka bir kızla mesajlaşmış

arkadaşlar sevgilime çok inandım ona çok fazla güvendim.sorduğumda bana kimseyle çıkmadığını söyledi ama facebookta ilişki durumu yaptıktan sonra bi kız bana mesaj attı onunla mesajlaştığını söyledi herşeyi söyledi attığı mesajları.ben varkende onunla mesajlaşmış beni sordğunda kim diye kıza boşver 'o'hikaye ' demiş.kıza bizim 1.ayımızda kokun çok güzeldi falan yazmış..ona sordğumda kızın evlatlık olduğunu acıdğı için mesajlaştığını ve bi anda mesaj atma diyemedğim için oldu dedi.onu seviyorum ama beni resmen aldattı.ve şu an da böle aşırı ikna edici bi çabası yok.bu olaydan sonra 1 2 gün aradı defalarca böle yalvarmalar falan ama şimdi aramıyor bile.zaten inanmıyorsun bana ne söylesemde diyor.ne yapardınız siz?siz affedermiydiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
bide arkadaşlar biz farklı şehirlerdeyiz ben ona nasıl güvenebilirim ki bu saatten sonra tek başına evde kalıyor bursada aşırı rahat bi ortamı var.cemaatçiyim diye geçinirken bi kızla yattğını dahi sonradan öğrendim bi snir anında söyledi sonra inkar etti ama ben gerçek olduğunu düşünüyorum
Sevgilim başka bir kızla mesajlaşmış