Kiz karşidan diğer tarafa geçiyor eşimin kafada yani tesadüf olamaz sürekli kizlara bakiyor caktirmadan baktiğini saniyor artık benim yanımda vok belli etmeye başladi 2 gündür soğuğum ve o farkinda bile değil gelip kendiliğinden mutfağa temizledi yanıma yaklaşiypr noldu niye böyle sessiz sin diyor dedem sebebini asla kabul etmez üstüne birde beni suçlu cikartir…ama evde benim için herşeyi yapiyor herşeyi aliyor temizlik bile yapiypr normalde iyi biri çok ama bu bakmalar boşanmak bile istiyorum bu yüzden 10 aylık birde bebek var ne yapmam lazim bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de sevgilim Instagram'da kız takip etmiş ayrıldım hemen. Sen evli olduğun için daha zor ayrılması bence onun sinir olduğu bir şeyi yap sende. Bir hırsızı cezalandirmazsan hırsızlık yapmaya devam eder. Sen de onu cezalandir
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil cezalandirim peki kendi hakimdeyim sessizim soğukum pek konuşmuyorum neden böylesin diyor bak bende büyük trip atarim diyor birde
Cevap sahibi+1 yılSen de açık giyin çık sokağa dekolteli şekilde falan erkeklere bakışlar at
Soran+1 yılKapaliyim ben
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılkocan doyumsuz pzvngin teki onu kıskandırman lazım yanındayken yakışıklı bir erkekle konuş gülüş soru sor kıskandır kocanın seninle pasaportun için evlendiğini düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılKız yok ne pasaportu alman vatandaşi kendisi sen biz ofiste taniştik direk annesine nalatmiş anne bir kiz var diye ve benim hakkında günlük tutmuş dini şeyler yazmiş temiz ve saf şeyler ama şimdi neden böyle anlamiyorum
- +1 yıl
doyumsuz çapkın dediğim şeyi yap ama senin yerinde olsam şutlardım bu iti çocuğumada ben bakardım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin geneli böyle ki. Sizin eşinize has bir durum değil bu. Fiziksel olarak aldatmasalar bile diğer kadınlara bakıyolar illaki. Bakmıyorum diyene de ben inanmam, mutlaka göz kayar. Bana kalırsa fiziksel aldatma olmadığına eminseniz kendi haline bırakın, çünkü dediğim gibi her erkek diğer kadınlara bakar ve siz bu konuyu üsteledikçe daha çok eşinizin beynine ihaneti yerleştiriyosunuz. Eğer yok ben bu konuyu kafama takıyorum diyorsanız da şimdi siz hemen (ilkokuldan olur, liseden olur, mahalleden olur) bir yakışıklı arkadaşınızla, eşiniz yanınızdayken yolda karşılaşmaya bakıyorsunuz. Arkadaşınız size minik iltifatlar ediyor ve eşiniz ne tepki veriyor bir bakın bakalım. Hem kısasa kısas yapmış olursunuz. Ama bu senaryo için yakışıklı bir arkadaş bulmanız şart😂
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ben burali değilim almanyada doğdum büyüdüm ve buraya yerleştik o yüzden böyle seçeneğim yok maalesef ama dün bebeğe yatak bakiyprduk adam yataklari gösterdi aa beni çok mutlu ettiniz dedim oda arkadan beni dürttü birtek ben seni mutlu ederim ne biçim konuşuyon dedi
+1 yılOysa eşine güzelsin bebek gibisin sözler söylese her şey güzel
Evli olup da ne mall insanlar var
Buradaki yorumlara göre hareket etme
Yüzüne eşine söyle012 Yorumla
Soran+1 yılSöylesem faydasi yok çok caresizim eğer ağzimi açsam ortaliği dağatir asla kabul etmez bana ne ima ediyorsun Kadinlara mi bakiyorum diyorsun yani diyor şerefsizmiyim ben diyor üstüne birde beni suçlu cikarityor 2 gündür sessiz sedasiz çok kötüyüm
- +1 yıl
Kendine gel sen kendini topla boşluğa düşme Allah bağışlasın yavrunu
Soran+1 yılNe yapmam gerekiyor bilmiyorum artık umudum kalmadi bayadir görmemezlikten gelmeye caliştim ama artık tahammülüm kalmadi oysa evde çok yardım eder bana över beni bilmiyorum
- +1 yıl
İpini biraz sıkma zamanı gelmiş gözünü kurkutursan ne olur acaba biraz
Soran+1 yılNasil yani ne givi korkutmak
- +1 yıl
Eşin heves peşinde açıkçası yanında bile bakması yani resmen seni çıldırtır resmen kendini kadınlığını sorgularsın yetmiyormuyum gibi gibi
Soran+1 yılBencede yani gerçekten çok kötüyüm bu yüzden tüm enerjimi kadinliğimi aliypr :( oysa güzelim işil işildim
- +1 yıl
Kendine gel lütfen eminim güzel alımlı seksii bir kadınsın ama kocan öküz
Soran+1 yılEvet aynen dediğin gibiyim bilmiyorum kaldiramiyorum artık cokmu zğor sevdiğin kadından başkasina bakmamak
- +1 yıl
Hayır kolay ancak vefa duygusu her insan da olmaz
Sen üzme lütfen kendini
Soran+1 yılElimde değil son damlaya geldi :(
- +1 yıl
Seni anlıyorum ancak kendi kendini mutsuz eder üzersin öyle üzgün emoji kullanmak yasak sana
+1 yılAl karşına izah et Rahatsız oluyorum de anlamıyorsa yollarınızı ayır kolay değil tabi ortada bebek var
04 Yorumla
Soran+1 yılKaç kez konu oldu ama gittikçe benim yanımda fazla olmaya başladi resmen kiz karşiya geçiyor oraya doğru bakiyor bende baktim kötü birşekilde hiç rahatsiz bile olmadi yani över beni güzelimde fiziğimde güzel cilveliyim anlam veremiyorum
- +1 yıl
Senin çirkin olman değil konu önce bunu bil Doyumsuz yanında Adriana lima da olsa bakacak o kendini suçlama sende ona aynısını yap bence
Soran+1 yılÇok zoruma gidiyor tahammül edemiyorum anneme dediğimde her erkek bakar huzursuzluk cikarma diyor
- +1 yıl
Saçmalıyor olmaz öyle şey
Evliliği bitirmişsin hemen maşallah. Güzellikle karşına alır konuşursun. Bunda çekinecek bir şey yok. Bu dikkatimi çekti, rahatsız oluyorum dersin.
050 Yorumla
Soran+1 yılBu çok kez konu oldu ama hala ayni öyle olunca ortaliği dağitiyor sen bana ne ima etmeye calişiyprsun diyor ben başka kadınlara mi baliyorum şerefsizmiyim ben diyor asla kabul etmiyor birde üstüne beni suçlu ve hasta cikartiyor
Soran+1 yılEvet biliyorum baktiğini ve bana bir gün şöyle dedi bizim 10 aylık kizimiz var ve işte yarin bir gün ben kizi anaokuluna götürdüğümde sakın kiza işte baban başka kadınlara bakiyprmu diye sorma dedi dicek bu nasil adam diye nekadar saçma dime
Soran+1 yılNe takıntısı anlamadim
- +1 yıl
Yani bakma huyundan bahsediyorum. Yanlış anlama, bazı insanlarda kendini tatmin etmek bir alışkanlık, bazı insanlarda aldatmak, bazılarında videolar izlemek. Yani bunlar geçmişten yerleşmiş duygular olabiliyor. Sana karşı çok ilgili anladığım kadarıyla. Evde bir sorun yaşamıyorsunuz. Seninle de bir sorunu yoktur muhakkak ki, dışarıdaki kadınlara bakmayı engellemiyor ama.
Soran+1 yılAynen öyle arada tartişiriz evde ama ilgili çok bana karşi o fizik ne. Öyle nasil birşeysin der ama dişarida bam başka bir adam var sanki yanımda
- +1 yıl
Sana tavsiyem baş başa güzel bir an yaşadığınızda (anlamışsındır umarım ne demek istediğimi) Sohbetleriniz oluyordur birlikte, bu esnada sana karşı savunmasız ve mutlu olduğu anlarda kelimelerini doğru bir şekilde seçerek bunu anlatabilirsin. Yani onun yaptığını kast etmiyormuşsun ama sanki biraz daha bu konuda benim için dikkat eder misin falan gibi. Yapıştır işte bir şeyler.
Soran+1 yılNasil diye bilirim peki
Soran+1 yılYa şöyle bir şey de var biz nişanlandik sorma bi kiz daha vardi ofiste ona hep bakiyprdu onun yüzünden de kavga ettik kaç kez ve eşim yazmişti ona iş için 2 kez 3 kez de öylesine ben ona karşi ilgili olduğunu hissediyordum ama benle evlendi ayrilcaktim bu yüzden ama birakmadi peşimi acaba doyumsuz ayran gönüllümü bilmiyorum ama bi yanida saf çözemiyorum
- +1 yıl
Nasil soyleyecegin ortama bagli. Anlattigim durumda zaten sakin ve sana teslim olacak. Sende ufaktan muhabbette baslayacaksin. Benim kucuk bir takintim var buna engel olamiyorum. Cozmemiz lazim gibi artik duruma gore girersin. Bence sana karsi sevgi ve baglilik ile ilgili sorunu yokta. Gozlerine ve kendine de hakim olamiyor. Biraz benziyoruz arkadasla :)
Soran+1 yılE nasil olcak peki böyle olan hep böyle olmaz mi
Soran+1 yılDüzelirim acaba
Soran+1 yılBilmiyorum tahammülüm kalmadi işte daha
Soran+1 yılDersem bağirip cağricak demek bu yüzden soğuksun diye kacga cikicak kabul etmicek stn
Soran+1 yılKaç kez dedim artık
Soran+1 yılBilmiyorum 1 den beri uyuyor öküz
Soran+1 yılÇocuk etkilenmesin diye susuyorum yoksa ağliyor ya sesler yükselince
Soran+1 yılÇocuk için kavga olmasin diye artık tahammülüm kalmadi sessiz kaliyprum işte
Soran+1 yılHmm peki neden övüyor ozaman beni vok iyisin falan diye
Soran+1 yılSenin karın mesela sende dedin bende bakarim diye senin karın sana bir şey demiyormu
- +1 yıl
Cok gormuyor aslinda. O kadar belli etmiyorum diyelim. Ovme konusunu da bilemiyorum aranizda yasanani. Iliski nasil geciyor. O bir seyi eksik goruyor da tamamlama ihtiyaci mi duyuyor bilemem. Ben kendime engel olamiyorum bazen. Bakiyorum derken her gelen geceni izlemiyorum tabi ki :D
Soran+1 yılTamamda hiçmi anlamaz eşin ya
Soran+1 yılBakinca ne geçiyor eline? Bence ergence sonuçta senin olmayan biri napcan vaktin geçtin basitçe
Soran+1 yılHmmm bilmiyorum benim eşim herkese bakiyor sanki ya helede popo
Soran+1 yılİşte yatak hayatı da fena ben öyle sıradan değilim genede işte nasil bakar ya sapik ozaman bu
Soran+1 yılYani yatakta öyle gir cik bitti hadi git bsşimdan biri değilim anladin
- +1 yıl
Bak bizde oyle mesela iliskimiz on sevisme vs. haricinde iliski ani minimum 20 - 25 dakika suruyor. Ama ekstrem bir sey olmuyor. Cok sade geciyor. Daha sonra da yorulmus oluyor devam edemiyoruz. Belki de bendeki durum bunlarla pekisiyor olabilir. Sizde de nedeni vardir muhakkak. Ben kendimde ufaktan bir yorum yaptim
Soran+1 yılHmm sen devam etmek istiyorsun ama eşin istemiyor yoruluyo ve sen ondan dişariya bakiyprsun ben eşimden istekliyim ama bilmiyorum bana ş yel yap böyle istiyorum aşka demedi
Soran+1 yılAlternatif kanal ne oluyor
- +1 yıl
p*rno videolar izliyorum. Hikayeler okuyorum. Kendi kendine devam ediyorum. Yaninda kimse olmayinca is basa dusuyor. Disarida da begendigim kisiler olursa goz ucuyla bakarim. Ama rahatsiz edecek derecede degil. Ama bu enerjiyi de aktarmak lazim diye dusunuyorum. Bunu esimle tartismiyorum da, ona da saygi duyuyorum. Ona o kadari yetiyor demek ki. Bizde azginlik var :D
Soran+1 yılEşinin yanındami izliyorsun o videolari
Soran+1 yılBiliyormu bunu peki
Soran+1 yılBen yakalamiştiö benimkini ağzima sictim
Soran+1 yılNiye dişarida birini bulasin ki ztn karin veriyormuş
Soran+1 yılYa birde köye bir şey var benim 10 aylık kzım var kucağindaylen veya öptüğünde falan az şişiyor gibi hani çok küçük olur vardir birde az şişme olur ya yani kalkmiypr ama küçüğün biraz şişmiş hali ama küçük yani genede
- Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılHep mı böyleydi peki aliskanliktir ama öküz gibi mı bakıyor yani
08 Yorumla
Soran+1 yılÖküz gibi bakmiyor ama kiz karşiya geçiyor kafa onla beraber o tada gidiyor yakaliyoeum işte dikiz aynadan bakiyor kafasini çevirip bile bakti artık çok fazla olmaya başladi başta biz flört ederken ben onu izlerdim aska kafasi yerden kalkmazdi annesi de dersi kari kzila işi olmadi instasi da temizdi ben güzelim fiziğimde iyi över de beni ama anlam veremiyorum
- +1 yıl
Anladım sonradan mı azıttı bu kadar neden acaba iyi mı evlilikte her şey peki
Soran+1 yılİyi arada ediyoruz işte kavgalar ama bilmiyorum çok kavga edip yıprandiğimzida oldu
- +1 yıl
Yıpranmak kötü işte birde yanlış hareketler soğutursa büyük sorun olur anladım sen seviyo4sun ama sogudun
Soran+1 yılEvet çok kötü ya bilmiyorum ne olcak :(
- +1 yıl
Konuşmak isterdim bu durumu ama siz yanlış anlamazsaniz
Soran+1 yılKonuşalim
- +1 yıl
Nerdesiniz?
+1 yılTripnatarak bir yere varılmaz konuş derdin neyse söyle
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlamaz işte o yüzden sessiz kaliyoeum faydasi yok kaç kez konu oldu bu bağirip cağrir hatta beni suçlu yapar ben şerefsizmiyimde kadınlara bakicam diyor asla kabuk etmiyor
Soran+1 yılAma beş över de herşeyime yardık da eder güzelimde fiziğimde iyi anlamiyorum
- +1 yıl
Beklentisini karşılamıyor olabilirsin
Soran+1 yılNe gibi mesela
- +1 yıl
Cinsel yönden olabilir
Soran+1 yılAma ben herşeye aciğim istekliyim cilveliyim kaç kez sordum yapmak istediğin bir şey var mı falan diye yok bana öyle şeylerle gelmiyor mesela
- +1 yıl
Anladım
+1 yılBoşa canım allah bunların belasını versin sende kurtul tüm kadınlar da
07 Yorumla
Soran+1 yılVersin evet güzelimde fiziğimde iyi evde sürekli överde beni aşkım ama anlam veremiyorum bu bakmalara
- +1 yıl
çocuk yoksa durma kaç gerçekten hayatının en güzel zamanlarını boktan bir aşk ugrunan heba etme
Soran+1 yılÇocuk var 10 aylık bebek
Soran+1 yılGerçekten her erkeğin isticepi bir kadınım değerimi bilmiyor ona rağmen gözleri sağ sol ama asla kabul etmiyor bunu konuşsamda yok faydasi
- +1 yıl
:( umarım düzelir işin zor bir süre sabır diliyorum sana o sürede düzeldi düzeldi düzelmezse yapacak bir şey yok..
Soran+1 yılNasil düzele bilir bilmiyorum nasil düzelir ki böyle biri
- +1 yıl
düzelmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlara bakıyor diye kocamı boşanır delirdin mi sen?
Bırak baksın, herkes bakıyor, sana kraliçe gibi davranıyor mu ona bak sen.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet davraniyor ama aşkom bildiğim kafasini çevirip bakiyor ve benim yanımda ya neden balsinki evde bana taparcasina dişarida neden kafasi sağ sol yapsin anlam veremiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılya kendine çekidüzen verirsin ya da seni boşarım diye tehdit et
09 Yorumla
Soran+1 yılKendinden geçer sen benimi tehdit ediyorsun diye
Cevap sahibi+1 yılkorkuyosun ondan belli ki
Soran+1 yılYani çok bağriypr saldirganlaşiypr çocuk varya korkmasin diye ya
Soran+1 yılYoksa umrumda olmaz
Cevap sahibi+1 yılbence bi avuktla görüş
Soran+1 yılBoşanmak için mi
Cevap sahibi+1 yılevet ve neler yapılabilir ya da nasıl düzelir diye danışmak için
Soran+1 yılPiskolog daha iyi olmaz mi
Cevap sahibi+1 yılo da bi seçenek
Gizli Üye(30-35)+1 yılbegenmiyor seni belki ya da yatak hayatiniz yok
06 Yorumla
Soran+1 yılVar yatak hayatımız ben çok istekliyim cilveliyim güzelim fiziğimde güzel kendiside över beni yatakta iyi olduğumuda der işte bu yüzden zoruma gidiyor neden böyle
Cevap sahibi+1 yılsen yetmiyomusun? ne bu ozGuven
Soran+1 yılAnlamiyorum işte … kendisi hatta bazen bana yetersiz geliyor genede benim gözüm dişarida değil
Soran+1 yılYok 2. Yapmaz yani yanaşmaz bile
Cevap sahibi+1 yılumm seni tatmin edemiyor yeterimce ustune gozu mu disarda
Soran+1 yılEvet
Kopartır sana yemek yaparım bir daha görürsem de
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya böyle şeyler gereksiz takmaz bile sinirlenir üstüne
Soran+1 yılYani güzelim fiziğimde iyi cilveliyim beni överde ama neden böyle bilmiyorum
senden dolayı elinde tutmayı başarmalısın
07 Yorumla
Soran+1 yılBok benden dolayi güzelim fiziğim iyi güzel kardeşim ben napayim şimdi bir söylermisin
Soran+1 yılTamamda bana hep der çok iyisin diye acayipsin der över sürekli yatak da da över
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılYazdım sana
+1 yılboşan aşkım kızlardan daha hevesini alamamis
05 Yorumla
Soran+1 yılAşkim annesi de der hiç kari kızla işi olmadi diye ilk taniştiğim zamanda hep kafasi yerdeydi flört etmeden önce instasinda hiç kiz falan yoktu öyle yırtık biri değil aslında ama bu bakmalar neden tahammül edemiyorum
Soran+1 yılEvde sürekli överde beni bilmiyorum
- +1 yıl
onunla konuş bu konuyu ya da ne yaptigini gostermek icin sende aynisini ona yap
Soran+1 yılYani konuşsam ortaliği dağitir asla kabul etmiyor ne ima ediyorsun ben şerefsizmiyim başka kadınlara bakicam diyor birde beni suçlu cikartiyor
Soran+1 yılNe yapacağimi bilmiyorum evde herşeye yardım eder temizlik olsun herşeye beni överde güzelim fiziğimde güzel ama anlam veremiyorum işte
+1 yılErkeleden nefret ediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBirde güzelim fiziğimde güzel buna rağmen böyle
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılboşan demişler bence de boşan
10 Yorumla
+1 yılÇok büyük bir saygısızlık.
00 YorumlaEvliliğin nasil
010 Yorumla
Soran+1 yılYani herşeyde yardım ederim bana temizlik olsun herşeyde hiç brişeyimden tiksinmez över beni güzelimde fiziğimde iyi cilveliyim ama bu konu bilmiyorum ha çok kavgalar ettik ederiz ana seviyoruz bilmiyorum ya
Soran+1 yılBilmiyorum aslinda öyle biri değil anlamiyorum işte anlam veremiyorum hiç iyi de değilim :(
Soran+1 yılEvet işte bu yüzden çok zoruma gidiyor
Soran+1 yılİstekliyim herşeye aciğim ona derim hatta neler istersin istediğin var mı bana asla demez böyle olsun şöyle yapalim diye
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum
+1 yılYazık be çok üzücü
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötüyüm ztn hiç iyi değilim zoruma gidiyor güzelim fiziğimde iyi benide över cilveliyim daha ne istiyor bu
- +1 yıl
Bazı kızlar, erkekler doyumsuz karaktersiz yapacak bir şey yok.
- +1 yıl
Acaba yeterince ilgi veremiyor musun?
Soran+1 yılYo yeterinde veriyorum gerçekten giderim öperim severim yani ilgi var
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılİstemsizce bakiliuo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladamı doyuramıyorsun o da bakar tabi
09 Yorumla
Soran+1 yılYok alakasi yok ben çok istekliyim cilveliyim güzelim fiziğimde iyi o yüzden zoruma gidiyor herleye aciğim iyimde yatakta kendiside der ama ona rağmen neden dişarida başkalarina bakiyor
Cevap sahibi+1 yılerken boşalıyor ve tatmin olmuyor
Soran+1 yılCalişti oka baya geleceği zaman duruyor sonra devam ediyor
Cevap sahibi+1 yılkaç dakika?
Soran+1 yıl15 dkk falan
Cevap sahibi+1 yılhiç sanmıyorum ve de uzun bir süre de değil ! süre kısa
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılsen kaçınıyorsun doğrulardan ben seksiyim şu bu diyerek ama sorun daha büyük bilipte görmezden gelmek sorunu başka yerde aramak nafile..
Soran+1 yılE Napmam lazim peki
Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. uyar
01 Yorumla
Soran+1 yılUyardim dedimki daliyor ola bilirsin çünkü sen öyle biri değilsin diyorum aslinda tabi öyle bir şey yok uyardim birdaha görürsem daliyorsun diye algilamam boşarim dedim ona rağmen kafa araba da bile sağ sol
Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Boşan
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. enişte hızlı :D
00 Yorumla
+1 yılsöyle sirek
011 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
söyle direk neden bakıyosun diye
Soran+1 yılBana direkt sen bana ima mi ediyorsun ben şerefsizmiyim kadınlara mi bakiyorum diye deliriyor
Soran+1 yılSonunda birde ben suçlu oluyorum
- +1 yıl
ne alaka be o bakıyor hahaha
Soran+1 yılİşte aynen öyle ama öyle birisi işte bana hastasın diyor senin bu ksşkanciliğin evliliği bitirecek diyor soğucam böyle senden diyor bakmiyorum diyor
- +1 yıl
birlikte oluyımusun
Soran+1 yılEvet yatakta iyim ben istekliyim cilveliyim oan sorarım hatta fantesin var mı istediğin başka şeyler var mı yok diyor mesela ne iştiyim kizim böyle iyi işte diyor yatakta iyi olduğumuda der ama şu an adetim bittiktwn sonra da vermeyi düşünmüyorum
- +1 yıl
işte nasıl oluyor ilşki fantazilimi yoksa yapıyor uyuyormu orası çok önemli arzulumu yani
Soran+1 yılYapip uyumuyor
Soran+1 yılAma fantezi falan yok
At gözlüğü :)
05 Yorumla
Soran+1 yılYapamam tahammüle demiyorum
Soran+1 yılÇok kendime kapandim sessizce duruyorum öyle
Soran+1 yılEvet çok ağlayasın var sürekli birde adetim acaba ondan da mi kaynaklı bilmiyorum
+1 yılAllah sabır versin
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Arkadaşlar eşim benim yanımda bile kandınlara bakiyor tahammülüm kalmadi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler