Bazen öyle dolu oluyorum ki nefes almakta zorlanıyorum. O an dursun istiyorum her şey. Ne nefes kalsın ne nabız ne kalp hepsi dursun istiyorum. Bitsin her şey bende kurtulayım insanlar da kurtulsun istiyorum. Kimsenin beni anlamadığı, herkesin görmezden geldiği, yaşadığım hiçbir şeyin kimsenin umrunda olmadığı bi hayatı yaşamayı daha fazla istemiyorum. Düşünüyorum şöyle bi ölsem öldürsem kendimi salıversem kendimi yüksek bi yerden aşşaya ama bu sefer rabbimin yüzüne bakamıcam. Bana verdiği emanete sahip çıkmıcam günaha giricem. Ne yapsam olmuyor. Çok yoruldum.. öyle içimi dökmek için yazdım buraya bunları belki kimse görmez kimse de cevap vermez ama ben çok yoruldum. Olur da bi gün veda etmek zorunda kalırsam. Herkese çok kırgınım. Dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu.. sizde sen kimsin ki senin için dua edelim dersiniz sizde haklısınız...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok kez yasadım
Nasıl atlattın bana da yardım eder misin nefes alamıyorum
Ayakta tutan evlat gibi bir sebebim var
Benim oda yok. Genç yaşımda burnumdan getirdikleri hayatımı nasıl düzene sokabilirim tekrar
Gittiği yere kadar... Geçmiyor
Bu şekilde yaşamak da çok zor geliyor bee.. yaşamak denir mi ki buna
Alışıyor insan bi süre sonra..
Her yerde hatırlatan bişeyler varsa nasıl alışır ki insan.
Zaman ve sabır
Zaman herşeyi aldığı gibi sevdiğim adamı da alacak elimden. Sabretmeyi çok iyi bilirim de tutunacak tek dalım sevdiğim adam oda gidiyor benden biraz daha zamana bırakırsam zaman onu da alacak elimden
Belkide kurtuluyorsundur
Ailem yüzünden bu durumdayız. Biterse de tek sorumlusu ailem. Sırf onlar istemedi diye biz birbirimize giriyoruz, kırıyoruz. Yoksa hiç problemimiz yoktu. biterse buna sebep olan insanlara nasıl hesap sorcam? Ne yapabilecekler benim için mesela? Hiç bişey yapmayacaklar. Düşünseler şu an bu durumda olmazdık zaten
Ne derdiniz var
Kimsenin beni görmediği sesimi duymadığı herkesin görmezden geldiği bi hayatın içinde "beni gören sesimi duyan hislerime isteklerime kulak veren önemseyen değer veren birini rastladım... Onu da ailem istemedi karşı çıktılar. Onu sevdim diye duymadığım hakaret, psikolojik şiddet, fiziksel şiddet kalmadı. Oda yetmedi ayırmak için elinden geleni yaptılar. Ayrılmadık devam ettik gizli saklı. Tutunduğum tek dalım oydu ama son zamanlarda onu da kaybediyor gibiyim ailevi sebeplerden dolayı. Uçsuz bucaksız bi uçurumun dibindeyim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Onu da kaybedersem tek bi dileğim var oda yaşama son vermek
Öyle bir şeyi aklınızdan geçirmeyin
Başka şans bırakmıyorlar insana ne yapabilirim ki başka?
Sakın düşünmeyin öyle şeyler
Çok yoruldum. Her gece sessiz sessiz ağlamaktan. Her gece nasıl yaparım nasıl olur diye düşünmekten çok yoruldum. şu an bunları yazarken bile ağlıyor olmanın verdiği acıyı yazmaya ne kelimeler ne cümleler yeter.
İyi gelecekse sizi dinlerim
Daha fazla nasıl anlatılır bilmiyorum. Dediğim gibi artık ne cümlelerim yetiyor ne kelimelerim.
Anlıyorum