Dunyada sevmedigim birini ahirette sevmek zorunda miyim?

simdi uzun uzun okuyun tamammi? bu dunyada birisini sevmediniz (cirkin, sizinle uyusmuyo, denginiz degil, ikinizin birlikte olmasi cok sacma ve cidden istemiyosun) sevmediniz ve o sizi cok sevdi diyelim. bu dunyadaki nefret duygulari bize ait degil ve obur dunyada nefretin yerini sevgi doldurucaksa eger, sevmedigin kisiyi orada sevmen mumkun mu? onu sevmedin ama hayatinda baska bi adama asik oldun evlendiniz ama asik oldugun adam obur dunyada seni istemezse bu dunyada sevmedigin adamla mi birlikte olucaksin? ama bu dunyada onunla hic bir sey yasamadiniz ve onun aski tek tarafliydi. yani boyle bi durumun icindeyim sevmiyorum ve o kisiye cirkin dedikce belkide gunahini cekiyorum aklimdan cikmiyo. ama ona karsi besledigim bi duygu yok. yani hayatim boyunca birine asik olamazsam diye cok korkuyorum. ya da yakisikli biri bana asik olursa ama ben ona asik olamazsam diye korkuyorum. yani her turlu o adamla obur dunyada olmak istemiyorum ve bu sevmeme durumum obur dunyada tersine donerse nolucak? gercekten istemiyorum obur dunyada da sevdigim bi insanla birlikte olmak istiyorum. bu durum cok karisik cidden bilgisi olan varsa yazabilir mi? ve ben neden bu konunun ustunde bu kadar duruyorum bilmiyorum, onun kaderim olmasindan korkuyorum cunku sevmiyorum ve onu bayadir gormedim ama nedense hala zorla onun olucakmisim gibi hissediyorum. bu kaderim diye degil dimi? kafam cok karisik yardimci olun haftalardir agliyorum aynaya bakamiyorum, o cirkin cocuga benzetiyorum her seyi. kendime bakamiyorum artik, cevremdeki herkes guzel oldugumu kimseye benzemedigimi soyluyolar. ama hareketlerim bile o sevmedigim cocukmus gibi geliyo kendime gicik oluyorum yardimm

Dunyada sevmedigim birini ahirette sevmek zorunda miyim?