Annem kapalı, bana hep karışıyor illa aynı mı olmak gerek?

Cidden hala annemin bu zırvalığıyla uğraşıyorum şaka gibi. Kendisi kapalı namaz kılıyor diye benim de aynı olmamı istiyor. Baya bir zaman kapalıydım ve fazla kilom vardı. O yüzden hiçbir zaman istediğim tipte olamadım. Uzun boyluyum gerçekten güzelim havalı bir tipim ama kapalı olmakla kilo bunu biraz daha geriye attı. 2 sene önce açıldım ama hala kilom vardı bu sene ameliyat oldum diyet yaparak kilo veriyorum ve istediğim tipe kavuşmama aylar kaldı. Tabi giyim falan olarakta havalı şeyleri seviyorum. Ama annem açıkken bile çok kapalı giymemi istiyor. Mesela asla dekolteli şey giymem tişört giydim diyelim göğsüm asla görünmemesine rağmen kapat diyor o kadar bile normal yer gözükmeyecek eli hep bende oluyor. Dün bak artık alış ben şu kız gibiyim normalde sırf kapalılık ve kilodan dolayı böyle giyemedim dedim. Gösterdim bir kızı iyi bir şey mi bu şimdi konuşma fazla asla olmaz falan dedi. Bende böyle seviyordum en başından beri dedim ailesini gördü dedi ki o kız öyle yetişmiş aileden öyle sen öyle değilsin dedi. Sorun şu ki benim karakterimin de ailemle alakası yok. Onlar beni değil, ben kendimi yetiştirdim. Düşüncelerimiz, görünüşümüz, sevdiğimiz şeyler hepsi farklı alakamız yok. Ben süslü olmayı seviyorum bakımlıyım gösterişliyim. Onlar tam zıttı sıradanlar. Ve yaşadığımız yer de ataerkil kadınların çokta kendine bakmadığı yer bence. Kapalı annelere bakıyorum çoğu kızına karışmıyor sizde de durumlar böyle mi? Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Erkekler de kız kardeşleri olarak cevaplayabilir.

Güncellemeler
+1 yıl
Güncellll
Annem kapalı, bana hep karışıyor illa aynı mı olmak gerek?