AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
gül bebeğim. kadınlara en çok gülmek yakışıyor. evet iyileşmişsin bile
Aglamakta en çok kadına yakışıyor gulmekte gül kardesim
Evet iyileşiyorsun
Allah yüzünden tebessüm eksik etmesin. 🙂
Allah hep güldürsün
Olabilir gecmis olsun ne yaswdiysan
Ne mutlu size. Yüzünüzden o gülücük eksik olmasın
Neden aynı soruyu iki kez atıyon kanzi
Valla bende merak ettim öbürüne cevap vermiştim
İlgi esc'leri işte
@mandolarian sen niye aynı soruya ikinci kez yorum yapıyorsun o zaman vizyonsuz kezban
Dnckdnckdncjdncjdncjdj olm güldürdün baya beni bak djcjdj ben 6 aydır her gün gülebiliyorum ucube, sen de özgüvensiz özgüvensiz gizli soru sor fkcjfk armut
Kız sakin olun
Ucubeye bak aynı soruyu 2. Kez sorması sorun değil ama benim cevap vermem sorunmuş jdkck istediğime cevap veririm aq delisi ya
Profilden belli kimin ilgiye ihtiyaç duyduğu Allah'ın salagı her yerini açıp erkek pesinde. kosmaktan baska bı mesguliyeti yok yılda toplasan 5 kitap okumaz erkek peşinde koşup erkek kesmekten dedigi şeye bak
Okuduğum kitapların yanından geçemezsin aw şişkosu, ben özgürüm istediğimi giyerim, bu ilgiye muhtaç olduğum anlamına gelmez ki sen bunu anlamazsın. Ucube 6 ayda bir kez gülen biri de gelip bana bunlardan bahsetmesin dncjdncjdncjd ben sürekli gülüyorum oh akıl sağlığım da yerinde mükemmel hissediyorum 7/24. ama sen sabah uyandığında değersiz bi b*k yığınından başka hiçbir şey olmadığını tekrardan hissedeceksin şişko ucube
Senin ne halt olduğun profil resminden belli kızım IBAN atiyorsundur şimdi erkeklere kesin snzmxmmxmx Yalnız daha işlek caddeleri tavsiye ederim sana orada daha iyi iş görürsün kanka 🖐️😏
Ske sürülecek akıl yok sende dnckdkfk
😅😅😅 gülüp gülmemem. seni niye alakadar ediyor lan bu kadar 😏 5 tane kelime haznenle sen o küçük beyninle benle tartışmaya giremezsin ki yetmez de beynin zaten snzmxmmx her yerini açıp kendini sergileyen basit varoş bir kızsın sadece o yüzden fazla. boş yapma. hahahah
İnsanları kıyafetine göre yargılayan tek hücreli canlıdan hallice koca bi balinadan farksızsın sen de aslında dnckdjcj ağzın laf yaptığı kadar fiziğin de olsa eminim gizli sormazdın soruyu. Anca sosyal medyada özgüvenli konuşabil. Ben gerçek hayatımda da böyle özgüvenliykrn sen balina vücudunu evden nasıl çıkarabileceğini düşünüyorsundur eminim.
Hahaha kendini nasıl belli ediyor konuşmalarıyla Allah'ın varoşu ne olduğun belliydi de iyice belli ettin kendini dkdmdm hem ailen sevgi vermemiş hemde. basitsin senin gibi basit. bir. kiz. evlat olsa sevilmez zaten
Sndksjdk ne anlatıyorum ne anlıyorsun balina
😅😅 g*rizekali ya jsznndm. kızım. sen burada kendini sergiliyorsun erkeklere ilgi çekmek için çünkü o tarz kizlardansin. senin kadar basit değilim kendimi sergileyecek kadar alık kafalı ayrıca buraya fotonu koyuyosun o fotoyu alır kullanırlar başka yerlerde shop. yaparlar bunu dusunemeyecek. kadar s*laksın. Senin tarzda kızlar da ne beyin olur ne vizyon sjdndmnxaynen kıyafetine göre yargiladim noldu😅 konuşma tarzından da ne olduğun belli yalnız kanka ordan da kurtaramiyorsun. sadece kıyafet olsa gene iyi de. dndmdmnd
Balina dnckdjd
Balina mı 😅 ne alaka. l*n simdi fotomu mu gördün snsnnsms erkek kesmekten kızda beyin kalmamış
Balinasın dnckdj balina
Daha demin bir kavganın arasına girdim çırak çıktım burayada giresim geldi
:D bak erkekler yorum yapmış altta onlara yorum. at dönerler sana :d Basit ya :d
Balinaaaaa skdndkc
Ne boş yaptın ya ailenden alamadigin erkeklerden alamadigin ciddiyeti mi bekliyorsun ciddiye alınmadın azara git artık bence kanka yüzsüz gibi yazıyorsun da
Balinaaa dkdndkckd
Gördün mü ki balina diyorsun?
Zaten doğru dürüst cevapta veremiyor g*rizekalı :d
Küfür yok sakin kavga edin
Sırf profil fotoma bakarak bana yarım saat o*rspu damgası yapıştırdı. Ben balina diyince mi, gördün mü ki oluyor?
Doğru diyor @Mandolarian aslında
@eyup16 :D
Aynı soruyu aynı şekilde 2. Kez paylaşıyor ve bunu söyledim diye vizyonsuz kezban oldum aw dkndkckdkckd balinanın teki bu
tebrikler
Evet
Zaman ilac ya
evet iyileşiyors n
Iyilesiyosun dedikya
Owww ortalık toz duman olmuş yine
Hayır yok